Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Hangi Dis Firçasini Kullaniyorsunuz ?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı beypazarisoda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Hangi Dis Firçasini Kullaniyorsunuz ?
    Gönderildi: 24-Subat-2023 tarihinde 16:29
1-) Hangi dis firçasini kullaniyorsunuz ? Neden bu dis firçasini tercih ettiniz ?

2-) Dilinizi dil firçasiyla mi firçaliyorsunuz ? Firçaliyorsaniz hangi dil firçasini kullaniyorsunuz ? Neden bu dil firçasini tercih ettiniz ?

Türkiye'de iyi dis firçasi bulmak çok zor. Murat hocamiz bile bize bu dis firçasi çok iyidir bunu kullanin diye bir firça söyleyemiyor. O yüzden birbirimize hangi dis firçasini neden kullandigimizi söylersek bu konu hakkinda güzel bir bilgi birikimi elde ederiz.
Başa Dön
beypazarisoda Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı beypazarisoda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 24-Subat-2023 tarihinde 16:33
Ben baslayayim:

1-)Colgate Dis Firçasi 360 Medium Whole Mouth Clean kullaniyorum. Bu dis firçasini tercih etme nedenim daha iyi bir dis firçasi bulamamam, memnun degilim çok çabuk yumusuyor.

2-)Dilimi dis firçasiyla firçaliyorum.
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 24-Subat-2023 tarihinde 20:23
Tung dil firçasi
Tung dil macunu
Eczaneden ulasabilirsin. Tedavi için doktora gittigimde önermisti. Dilini tahris etmemeye dikkat et
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 24-Subat-2023 tarihinde 20:24
İlk gönderen: kaderarkadaslar kaderarkadaslar yazdı:

Tung dil firçasi
Tung dil macunu
Eczaneden ulasabilirsin. Tedavi için doktora gittigimde önermisti. Dilini tahris etmemeye dikkat et

Dilini dis firçasiyla firçalamani önermem
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.