![]() |
~ bir hayalim var ~ |
Yanıtla
|
| Yazar | |
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: ~ bir hayalim var ~Gönderildi: 02-Mart-2015 tarihinde 17:43 |
|
Bug�n size diyorum ki dostlarim,�
su anin ve yarinin getirecegi� g��l�klere ve engellemelere ragmen� hala bir hayalim var benim.� bu dertten muzdarip olanlarin r�yasi i�inde� derinden yer edinmis bir hayal.� Bir hayalim var ,� G�n gelecek, bu insanlar ayaga kalkip� kendi hayatlarini ger�ek anlamiyla yasayacaklar,� " sunu kendinden makul bir ger�ek kabul ederiz ki,� bu insanlar sahipsiz ve sifasiz yaratilmamislardir."� Bir hayalim var ,� G�n gelecek, bu insanlar eski hallerine geri d�necek,� Istanbul'un �amlica tepesinde� g�zel bir manzara esliginde eski g�nlerini y�d edecekler. :-)� Bir hayalim var,� G�n gelecek, eski g�nlerimiz bile,� elem ve keder i�inde ge�en o karanlik g�nlerimiz bile,� bizim i�in sadece ufak bir aniya d�n�secek.� Bir hayalim var,� G�n gelecek, biz kokumuzla degil,� sadece karakterimiz ve insanligimizla, sadece sevgimizle,� insanlarin belleginde yer edinecegimiz bir d�nyada yasayacagiz.� Bir hayalim var,� G�n gelecek, insanlarin yaninda g�zlerinin i�ine bakip,� �zg�r bir sekilde nefes alip verecegiz.� Insanlarin karsisinda dimdik ayakta durup,� bakislarina inat �zg�rce konusacagiz.� Bizim umudumuzdur bu.� Gelecegimizde i�imizde tasiyacagimiz inan�tir.� Iste bu inan� sayesinde umutsuzluk dagini yontup,� bir umut aniti yaratacagiz.� Canimizi acitan laneti bu inan� sayesinde yok edecegiz.� Bu inan� sayesinde bir g�n kurtulacagimizi bilerek,� hep beraber �alisacak,� hep beraber dua edecek,� hep beraber m�cadele edecek,� mutlu g�nlerimiz i�in hep beraber yasayacagiz.� Iste o g�n Y�ce Allah'in b�t�n kullari� yepyeni bir anlamla s�yleyecekler su s�z�:� ....� ...� ..� .� Sonunda kurtulduk! Sonunda kurtulduk!� S�k�rler olsun Ya Rabbim!� Sonunda kurtulduk! :-)� (Martin Luther King'ten ilham alinarak yazilmistir.) → Arkadaslar finali b�yle yapmak istedim. Paylasma konusunda ne kadar da teredd�t i�inde kalmis olsam da i�imden paylasma hissi biraz daha agir geldi. → Amat�rce yazildigi i�in de anlam olarak fazla bir mantik aramayin.:) dilerseniz siz kendiniz de ekleme yapabilirsiniz... � |
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Mart-2015 tarihinde 19:05 |
|
Degisik bir insansiniz. Foruma renk kattiniz
Siir i�in tesekk�r ederim. Meslektaslarimla paylasmak istiyorum -M |
|
![]() |
|
xauke7
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Mart-2015 tarihinde 19:54 |
|
duygularimizi satirlara d�km�ss�n finaldeki lafi s�yliyecigim g�n� iple �ekiyorum inan bana :)
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Mart-2015 tarihinde 13:31 |
|
Tebrik ederim Kardesim.
Bir an dertlerimizi unutturdun siirinle,icindeki sozlerle. Gercekten kurtulmak istiyorsak,kurtulmus oldugumuza kalpten inanmamiz gerek ilkonce. Bu da benim HAYALIM... |
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Mart-2015 tarihinde 12:08 |
Mahoni abi senin durum nasil iyi gidiyormu |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Mart-2015 tarihinde 23:09 |
|
bir hayalim var kardes inanir misin ben de bu aralar birka� sey karalaim ne var ki benim yazdiklarimdaki duygular seninkiyle taban tabana zit.yine de ruhundaki bu iyimserliginn kiymetini bil kardesim nitekim �ogu insanda o duyguyu a�iga �ikarmak ruhlarinin derinligine metrelerce kazmak gerekir..ACIL SIFALAR HERKESE
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |