Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

hangi tip agiz kokusu?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: hangi tip agiz kokusu?
    Gönderildi: 05-Mayis-2015 tarihinde 11:03
burda agiz kokusunun tipleri diye bi siniflandirilma yapilmis ama bizimki hangisine giriyo bilmiyorum.yardimci olabilir mi bilenler. benim sorunum s�rekli olan ve hem agizdan hem burundan gelen yayilan bir koku.3 yildir var yani sonradan oldu.ne koktugunu bilmiyorum ama �ok k�t� kokuyomus.bide agiz kokusu bana gelmiyo.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mayis-2015 tarihinde 16:43
Forumun girisinde

"Foruma yeni gelenler bu kitabi indirip okuyunuz."

diye bir satir var. O satirda "indiriniz" s�c�g�ne tiklayiniz ve bir kitap�ik indirip g�z atiniz.
-M
Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Mayis-2015 tarihinde 09:59
tamam hocam tesekk�r ederim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.