Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

AGZIM KOKUYOR

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı agiz magduru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: AGZIM KOKUYOR
    Gönderildi: 02-Agustos-2015 tarihinde 21:38
HATIRLADIGIM KADARIYLA 6 YADA 7 YASLARINDA BASLADI BU BENDE SU AN YASIM 23 O SENELER KOKU BUGÜNKÜ KADAR DEGILDI SU ANA ÖYLE BI KOKU VARKI SABAH KALKTIGIMDA ODAMI KOKUTACAK DERECE! AYRICA SABAH KALKTIGIMDA DILIMDE SARI TABAKA OLUYOR BAZEN OLMASA BILE ASIRI DERECEDE KOKUYOR BADEMCIKLERIM DELIK DELIK ALDIRSAM BI FAYDASI OLURMU SIZCE? 3 DOKTOR BAKTI BIRAZ BÜYÜK AMA BI ANORMALLIK YOK DEDILER SADECE ÖZEL BI HASTANEDE KAMERAYLA BAKILDIGINDA O DOKTOR SENIN AGIZ KOKUNU BASKA YERDE ARAMAYA GEREK YOK BADEMCIKLER DEDI VE BI SÜRE IÇIN ANTIBIYOTIK VE GARGARA VERDI ONLARI KULLANIRKEN GECTI AMA ONLAR BITINCE KOKU TEKRAR BASLADI DOKTOR BITINCE GEL BADEMCIKLERRINI ALALIM DEMISTI SIZCE NE YAPAYIM ALDIRIYIMMI AMA ALDIRMA KONUSUNDA ÇOK KARARLIYIM ARTIK GECSINDE HIÇ BISEY UMRUMDA DEGIL YETERKI KURTULUYUM!!
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 03-Agustos-2015 tarihinde 17:46
Aldir kardes. Doktorda önermis hem.
Başa Dön
Gizoss Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gizoss Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 31-Agustos-2015 tarihinde 19:34
Ayni durumdayiz. Benimde ilkokulda basladi ve hala devam edior koku 21 yasimdayim
Başa Dön
trouble Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı trouble Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 01-Eylül-2015 tarihinde 10:15
   Benim koku problemim de ilk okul yillarinda basladi tersine ilk yillar koku çok daha fazlaydi tabi o zamanlar agiz hijyeni yok, çürük dis çok bunlar da kokuyu etkilemistir.

Üniversite sinavina çalisirken karar verdim doktora gittim özel hastaneye doktor sorun bademciklerde olabilir dedi sinavdan sonra aldirmaya karar verdim 5 sene geçti üzerinden daha yeni aldiracagim 15 Eylül de ameliyatim var.

Kokunun bademcik kaynakli oldugunu düsünmüyorum hatta bende bazen koku olmadigini bile düsünüyorum bugüne kadar koku oldugunu söyleyen çikmadi özellikle sordugum insanlar,kiz arkadasim bile bu konudan bahsedince dalga geçtigimi düsündüler ama çok az bir koku var ve beni oçok etkiliyor onunda burun ya da geniz akintisi kaynakli oldugunu düsünüyorum ama seçenekleri azaltmak için bademcik ameliyati olacagim.
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 02-Eylül-2015 tarihinde 13:53
trouble pek mantikli bir karar verememissin. Murat hoca burada psikolojik olabilme ihtimali üzerine kaç kez yazi yazdi. Agiz kokusu öyle bir seydir ki; çevrenden tepki almaman imkansizdir. Birisi ikisi mutlaka yüzüne çarpar yada hareketleriyle belli eder. Sizin aldiginiz cevaplar agiz kokusunun olmadigi yönünde. Tam bir tip-5 vakasi.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.