Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Buldumm buldummmm sonunda

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Buldumm buldummmm sonunda
    Gönderildi: 19-Eylül-2015 tarihinde 00:02
Hocam eline saglik önemli bir bilgi
benim alerji testi sonrasi bir düzelme yasadim.
ama burun gerisinden akinti devam ediyor. bogazimizda kroniklesmis bir sorun olabilir

mide kaynakli sanirim. midenin bir sürü düsmani var. alerji yapanlari yemiyorum artik ama stres de çok etkiliyor.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 19-Eylül-2015 tarihinde 00:24
hafif zorluk ve balgamda var.girtlakla dil baglantili oldugu için girtlaktan dil arkasina koku gelebilir.
Başa Dön
Aleho Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aleho Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 19-Eylül-2015 tarihinde 13:24
Kardesim bende sorunun girtlak yani yemek borusu kaynak li oldugunu düsünüyorum bütün sikayet lerim oraya çikiyo bogazimda yapiskanlik var gitmiyo sabahlarda balgam dil dis firçalama fayda etmiyor bogazdan geliyor bakteriler bunu takip etmek lazim
Başa Dön
vekol Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vekol Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 19-Eylül-2015 tarihinde 22:09
Arkadaslar çözümü buldum
Bulunduguz ortamda nemin % 100 olmasi lazim geçen bi konu açmistim forumda yaziyo bakabilirsiniz
Başa Dön
Aleho Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aleho Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 21-Eylül-2015 tarihinde 12:58
Vekol senin agiz kokun flagly Nidazolla felan geçiyomuydu + bunun için doktora gidip bilgi aldinmi?
Başa Dön
vekol Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vekol Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 21-Eylül-2015 tarihinde 17:16
Aleho flagly kullandim ama geçmemisti.
Nidazol kullanmadim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.