![]() |
kronik |
Yanıtla
|
| Yazar | |
derdnz
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Kasim-2013 Konum: Eskisehir Durum: Çevrimdışı Puan: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: kronikGönderildi: 05-Aralik-2013 tarihinde 16:54 |
|
Ben 22 yasindayim ve neredeyse 10 yildir bu kokunun farkindaligini yasiyorum. 2 yil �nce Murat Bey'e �l��mler i�in gittim ve kokunun burundanda geldigini �grendim. Bu sayede KBB'ye y�neldim.
Bendeki koku dis fir�alama yada gargara gibi hi� bir etkenle ge�miyor,1 dk i�erisinde koku geri geliyor hatta o an diyebiliriz. Evet sin�zitim oluyor d�nem d�nem ve antibiyotik tedavisiyle ge�iyor.Iyilestigim d�nem i�erisinde de koku devam ediyor. Geniz akintim var ancak akinti geldiginde kokunun kaynagi olup olmadigini anlamak i�in akintiyi t�k�r�p kokunun varligina baktigimda koku yok. Zaten akinti seffaf. Burun i�inde kemik ve et problemim yok. Bende forumda bir arkadasin bahsettigi kulak iltihabi ihtimaline y�neldim.Yarin doktora g�r�necegim.Bu bilmem ka�inda KBB doktoruna g�r�n�s�m bilmiyorum :) Ancak genel olarak muayenelerde �st�n k�r� kulaga bakildiginda bir soruna rastlayan olmamisti.Merak ettigim bu sekilde bir iltihap yada baska bir sorun uzun yillar boyunca hi�bir etkenin ge�irmedigi sekilde devam edebilir mi? Yanitlarsaniz sevinirim hocam,arkadaslar sizlerde buna benzer deneyimlerinizden bahsederseniz sevinirim. |
|
![]() |
|
derdnz
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Aralik-2013 tarihinde 03:20 |
|
Sorun orta kulakta da degilmis. Hocam �rnekleriyle karsilasmisssinizdir belki bu y�zden size sormak istiyorum. Bulundugum ortami rahatsiz etmeyecek kadar ancak beni ve karsimdakini olduk�a rahatsiz edecek seviyede bir koku. Ve sabit. Gargaralar,ila�lar vs 1-2 dk dahi ge�irmedi bu g�ne kadar. Agzimda da hep bir tat. agzimin normal islevindeki tadini unuttum resmen. S�rekli rahatsiz edici bir durum var. Daha �nce karsilasilan hangi sebepler bu sekilde sabit bir kokuya neden oluyor?
|
|
![]() |
|
KDC98
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Aralik-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Aralik-2013 tarihinde 19:41 |
|
23 yasindayim ve yaklasik 10 senedir bu hastalikdan m�zdaripim, k���kken orta kulak iltihabi ge�irmisim ve suan sinuzitim var dolayisiyla burun deliklerimden biri mutlaka kapali oluyor,ve agiz kokumu cok net bir sekilde aliyorum.dilim de inanilmaz bir koku mevcut..bir ka� kbb ye basvurudm ama sonuc alamadim.acaba orta kulak ihitabi ile sun�zit arasinda bir bag varmi yoksa 2 sinin ortaklasa br �alismasimi bu koku..yardimci olursaniz cok sevinirim..
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Aralik-2013 tarihinde 12:18 |
|
kulak burun bogaz bunlar hepsi birbirine bagli elbette ! sinuzit ve orta kulak iltihabi basli basina bir sebebp kokuya geniz akintisina sebeb verende sinuzit ve dilde pas meydana getirir ekseri
|
|
![]() |
|
derdnz
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Aralik-2013 tarihinde 03:27 |
|
Nefes kokusu ile agiz kokusunu ayirt edebiliyoruz ama hangi hastaligin ne t�r koku yaptigini-aralikli mi yoksa s�rekli devam ettiren mi ya da hangi t�r kokuya (iltihap-bagirsak kaynakli vs) nelerin iyi gelecegini ayirt edemiyoruz bu da bizi �ok zorluyor.Bu sekilde kendimizde ayirt edebileceklerimiz olsa belkide dogru sebeplere y�neliriz. Bir poliklinikten digerine gidiyoruz ilerleme kaydedemiyoruz. Her testi yaptirmamiz m�mk�n olmuyor.. Umarim �abalarimizin karsiliginda g�zel sonu�lar aliriz.
|
|
![]() |
|
anamuur
�ye
Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2013 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Aralik-2013 tarihinde 17:59 |
|
sinuzit icin balon tedavisi varmis bir zarari da yokmus yani internette oyle yaziyodu bununla ilgili birsey duyaniniz oldu mu
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |