Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

dis ipi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı özlemm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: dis ipi
    Gönderildi: 23-Temmuz-2014 tarihinde 13:07
Ben dis ipi kullanmaya basladiktan k�t� kokunun sadece sag azi dis aralarindan geldigini farkettim, doktora bunu belirrtitgimde sadece dis tasi temizligi yapti ve hi�bir sonu� alamadim
Başa Dön
Fresh Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Fresh Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2014 tarihinde 18:20
bendede benze bir problem vardi, dis ipi ile temizlik yaptigimda sag ve sol b�y�k azu dislerimin arasindan her seferinde ayni k�t� koku geliyordu, �zel doktora gittim durumu anlattim dis tasidir dedi ve o b�lgeler olmak �zere b�t�n agizi detayli sekilde temizledi, o g�nden beri neredeyse 2 yil ge�ti dis ipinde bir daha o k�t� kokuyu almadim ama koku sadece oradan kaynaklanmadigi i�in devam etti.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.