Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Sikintiyi azaltmak

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı trouble Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Sikintiyi azaltmak
    Gönderildi: 10-Haziran-2015 tarihinde 00:42
Merhaba arkadaslar,

21 yasindayim 13 yasimdan beri agiz kokusu sikayetim var.Lise yillari cok zor ge�ti uzun uzun anlatmayim    ï¿½niversiteye basladim yine ayni zorluk sosyal hayatim tamamen bu rahatsizliga odakliydi.Yasim ilerledik�e agiz kokusu sorunu benim i�in �nemsizlesmeye basladi gen� yasta bu sorun �ok daha b�y�k psikolojik sikintilar yasatabiliyor bunu da �aresizlige bagliyorum.Yasin k���k ne yapacagini bilmiyosun, kimseye anlatamiyosun, umutsuzsun, �aresizsin buda haliyle k���k yasta bu sikintiyi �ekenleri daha �ok etkiliyor.
Bu sorunu yasayan gen� yasta ki arkadaslara �nerilerim olacak
ilk olarak sorunu ciddi bir sekilde ailenize anlatin b�y�k ihtimal �nemsemiyeceklerdir ��nk� onlara g�re saglik a�isindan hi� bir sorun yok onlara bu sorunun sizin sosyal yasantinizi ne kadar zor duruma soktugunu,okul hayatiniza olan zorluklarini anlatin.
Ikinci olarak �evrenizdekilere anlatin.�niversite 2.sinifa kadar ailem disinda kimseye anlatmamisdim sonra en yakin arkdasima anlattim sonra baska bir arkadasima derken suan cevremde b�yle bir sorunum oldugunu bilmeyen kalmadi :) haliyle bende onlarin yaninda daha rahat davraniyorum inanin anlattik�a rahatladim.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Nisan-2016 tarihinde 22:29
Rabbim yardimcin olsun
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.