Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

site

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: site
    Gönderildi: 08-Eyl�l-2012 tarihinde 20:44
bu illetten kurtulmaya �alisirken, arastirmalarim sonucu sayfaniza ulastim. uzun zamandir sayfanizi takip ediyorum. burda yazilanlari okuyunca ve kendi g�zlemlerim sonucu bendeki sorunun agiz kokusu olmadigi kanaatine vardim. agiz hijyenine tamamen uymaya �alismamin hi�bir faydasi olmadi. saydiginiz sebepler nefes kokusunu isaret ediyor diyebiliriz. hizli ve y�ksek sesle konustugum zaman diyaframdan gelen havanin karsimdaki insani rahatsiz ettigini seziyorum. o zaman; agiz gargaralarinin, naneli sakizlarin, s�rekli dis fir�alamanin etkisiz kaldigini anliyorum.

yukarida da bahsettigim gibi sayfanizi s�rekli takip ediyorum ve bu sayfada; sizin bu konuda ne kadar g�venilir ve uzman oldugunuzu bir kere daha anladim. diger doktorlar gibi sayfanizda, size "has" tedavi y�ntemleri, sizin �rettiginiz veya bi sekilde ticaretini yaptiginiz ila�larin tanitimi yok. ve hasta kim olursa olsun verdigi bilgiler isiginda yardimci olmaya �alisiyorsunuz. hi� tanimadigim halde size g�veniyor ve basarilarinizin devamini diliyorum.

Saygilarimla.
Başa Dön
rasitcalik Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rasitcalik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Eyl�l-2012 tarihinde 23:31
cok gecmis olsun. bende de benzeri durum vardir. mide tedavisi ve orta kulak iltihabini tedavi ettim ve sorun kalkti ortadan. gozonunde bulundurmanizi oneririm. ozellikle mide konusunda. mideden kaynaklanan agiz kokusu hicbir sekilde tedavi edilmeden gecmiyor. ozellikle dil uzerinde sarimtrak tabaka olusmasi mideye isaret ediyor bence. su an hem midem rahatladi hemde agiz kokusu yokoldu...
Başa Dön
hakan Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hakan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2012 tarihinde 16:46
rasit bey benimde dilimde sarimtrak bir pas var sebebi dedginiz gibi mide olabilir nasil bir tedavi izleyebilirim
Başa Dön
rasitcalik Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rasitcalik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Ekim-2012 tarihinde 15:17
oncelikle bir gastroenteroloji uzmanina gorunun bence, muhtemelen endeskopi yapilacaktir. sonrasinda uygulanaak tedaviyi eksiksiz yerine getirin. eger dilinizdeki tabakada azalma gozlemliyorsaniz midenizden kaynaklandigini anlamis olursunuz. bu sorunu yasayan cogu kiside gozlemledigim sey; antibiyotik kullaninca geciyor tekrar geri geliyor diye bir durum... eger mide tedavisini yaptirdiktan sonra sigara icmek yada mideye zarar veren seylere devam edilirse sorun yeniden ortaya cikiyor. uzun sureli bir mide tedavisi ve mide hassasiyeti gerektigi kanaatindeyim. oncelikli olarak gastroenteroloji beraberinde de kbb uzmani ile gorusmek faydali olur. herkese cok gecmis olsun. saglikli gunler dilerim.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.