![]() |
A�z�mda ac� bir tat hi� gitmiyor |
Yanıtla
|
| Yazar | |
furkan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 21-Subat-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: A�z�mda ac� bir tat hi� gitmiyorGönderildi: 31-Mart-2013 tarihinde 07:43 |
|
Arkada�lar bende sizler gibi �ok u�ra�t�m ara�t�rd�m �nce periodontoloji ard�ndan gasroenteroloji h.bakter pylori anitibiyotik kullan�m� ama sonu� ayn� en sona kbb uzman�na g�r�nmek kald� ama merak ediyorum benim gibi a��z i�i ac�l���ndan �ikayet�i olan varm� arkada�lar varsa l�tfen cevab�n� bekliyorum bu ac� tat gitmiyor genzimden...
|
|
![]() |
|
�ifa
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Mart-2013 tarihinde 23:54 |
|
Evet benim de a�z�mda ac� bir tat var. Ve muhtemelen dilin de de sar� bir tabaka vard�r. Asl�nda forumda ki bir�ok arkada��m�zla hastal�k belirtilerimiz ayn� ama bu demek de�ildir ki sorunumuzun kayna�� da ayn� olsun. Ben Kbb Doktoruna gittim, netice yok. �imdi endoskopiye girece�im. Hen�z ara�t�rmalar�m�n ba��nda oldu�um i�in sana �ok yard�mc� olamayaca��m ama ayn� belirtiler bende de var. Olur da bir g�n bu hastal�ktan kurtulursam nas�l ve ne �ekilde oldu�unu payla�t���mda daha faydal� olur san�r�m.
|
|
![]() |
|
furkan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 21-Subat-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Mayis-2013 tarihinde 14:28 |
|
evet azda olsa sari bir tabaka oluyor s�rekli fir�aliyorum ama bir m�ddet sonra aci tata yeniden basliyor kbb doktoruna gittim genzimden kamera sokup vbademciklerime baktilar dedigi su bademcilerinde a�ik yerler var oralara yemek artiklari ka�iyo fir�anin ters tarafiyla bademcigine bastiracaksin o par�alari �ikartacaksin. Ama ne m�mk�n olmuyor doktor en son bademciklerin alinacagini s�yledi bilemiyorum ��r�k dolgulu bir disim var onu �ektirecegim eger ��z�m olmassa artik son �are masaya yatip bademciklerimi aldiracagim ama bende senin gibi endoskopiye girdim mideme kamera saldilar bakti bisey yok dedi birde doktor s�yle dedi migde agiz kokusuyla alakali en zayif b�lgeymis insallah kurtuluruz endoskopiden sonra benimle paylasirsan sevinirim sifa.
|
|
![]() |
|
ormes
�ye
Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Mayis-2013 tarihinde 19:29 |
|
Furkan eger bademciginde bosluk varsa sorun muhtemelen ordan kaynaklaniyordur bence aldir
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Mayis-2013 tarihinde 09:52 |
|
InsaAllah.. Endoskopi sonucumda midem de iltihap ve helicobacter pylori �ikti. Simdi helipak seti kullaniyorum. 5. g�ndeyim. Dilimde ki sari tabaka azalmaya basladi. Agiz kokusunda da ciddi anlamda azalma var. Ama bu antibiyotiklerin etkisiyle tabi. M�him olan ila�larin kullanimi bittikten sonra geri gelmemesi. Haftaya bitecek ila�lar. Bir ka� g�ne geri gelip gelmeyecegi belli olur, paylasirim.
Evet herkes % 90 kbb kaynakli diyor. Zaten bu helipak netice vermezse tekrar kbb a gidip tam tesekk�ll� bir muayeneden ge�meyi d�s�n�yorum. Senin sorunun bademcik kaynakli olabilir. ��nk� bademciklerinde yemek artigi birikmesi direkt agiz kokusuna sebebiyet verir. Forum da ayni sorunu yasayan bir arkadas bademciklerini aldirdiktan sonra kurtulmustu. Baska �aren kalmazsa en iyisi aldirmak sanirim. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |