Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Mide sorunlari

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Mide sorunlari
    Gönderildi: 04-Mayis-2013 tarihinde 20:50
Mide sorunlarina �ok iyi gelen herbalist Ibrahim G�k�ek in k�rlerinden aldim. (lahana suyu ve iksir diye adlandiriyor) Daha �nce de kullanmistim.

gastrit ve refl� var bende. Her ne kadar yaptirdigim testler birbirinden farkli sonu�lar verse de bariz sekilde refl� belirtileri var.
Ayrica bir arkadas sogan yemedigim halde sogan yemisim gibi bir tat var agzimda demisti. Tamamen mide-refl� kaynakli. Bende de ayni durum s�z konusu.

En son gittigim kbb doktoru (ben geniz akintisi diye tutturdum ��nk�) refl� bulgulari tespit etti. ve refl� baskilayici bir ila� verdi.

Sallantili ara� yolculugunda sikayetlerim tavan yapiyor.
Les gevsekligi endoskopi sonucunda �ikmadi. Zaten yedigim seyler vs gelmiyo sadece yogun bir asit (bozuk bir yapida iltihapli gibi) hissediyorum agzimda.

Antral gastrit ve refl� tedavisi konusunda bilgisi olan var mi?

refl� tamam ama, antral gastrit geri d�n�s�m� olmayan bir hastalik mi?

Başa Dön
ornitop Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ornitop Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mayis-2013 tarihinde 23:04
ibrahm gokcek kurlerinin faydasi varmi gercekten?
Başa Dön
coqnfechn Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı coqnfechn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Mayis-2013 tarihinde 11:29
adam sivilce i�in bile bagirsaklardan kaynaklaniyor iksir i� ge�er diyor. illa ben dolandiriciyimmi demesi gerek ?
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mayis-2013 tarihinde 21:00
Benim mide sorunlarim yillar �ncesine dayaniyor, 4 yil �nce ilk kez almistim. Iksir dedigi sey limon sarmisak vs. karisimi dogal bir i�ecek. Refl�den ve mide agrilarindan kivranirken bu k�rler ayaga kaldirmisti beni.

G�k�ek Almanyada egitim g�rm�s ve sertifikalari da var. Piyasada o kadar dolandirici varken elbette insan kuskulaniyor ancak g�vensizlige yol a�acak herhangi bir seyle karsilasmadim ben.

�stelik bu kadar agir bir sorunum varken gidip rastgele �r�nler alacak kadar da kendimi kaybetmedim elbette.. Suan tonik (lahana suyu k�r�) kullaniyorum. Mideyi sakinlestiriyor. Asit y�kselmesini �nl�yor.

Bu ara agzimda s�rekli sogan yemisim gibi bir tatla dolasiyorum. Nedenini arastiriyorum ama bir t�rl� bulamadim.
Başa Dön
xauke7 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı xauke7 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Subat-2014 tarihinde 18:26
bu ibrahim g�k�ek banada inandirici gelmedi bu adamin uzmanlik alani yokmu arkadas her hastaligin ilacini yapmis hi� inandirici gelmedi
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.