Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

U�akta kulak agrisi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: U�akta kulak agrisi
    Gönderildi: 04-Aralik-2013 tarihinde 23:12
Merhaba herkese,

U�ak seyahatlerimde sunu farkettim, u�aktayken sag kulagimda siddetli bir agri meydana geliyor. Agri y�z�me ve enseme kadar genis bir alana yayiliyor , �zellikle inise ge�ildiginde agri oluyor.
Agridan kulagimi kapatmak zorunda kaliyorum. Igne batmasi gibi �ok rahatsiz edici bir sekilde oluyor.
Sol kulagimda bu olmuyor.
Koku da sag burundan geliyor. Arastirdim biraz, burun tikanikligi, septumda egrilik vs durumlarinda olur diyor. Septumum d�zeltildi, burun tikanikligi desen �yle ciddi bir durumum yok. Hersey normal gibi, muayenede de normal deniyor..

Burdan bir yere varilabilir mi acaba?

Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Aralik-2013 tarihinde 15:02
Y�kselince genisleyen hava orta kulagi �staki borusundan ge�erek orta kulaginizi terk edip bogaziniza gelir.

U�ak inerken orta kulaktaki hava hacim kaybeder. Orta kulaga �staki t�p� i�erisinden (yani bogazinizdan) hava girerek basinci dengeler. B�ylece agri duymazsiniz.

Eger agri duyuluyorsa �staki t�p�n�n l�meni veya giris deligi daralmis veya tikanmis demektir. genellikle �dem veya alerjik sebepelrle bu ge�ici tikaniklik olusabilir.

Bu tikaniklik �zel bir sekilde anlamlandirilmayabilir. Sadece tikanan sagin soldan daha sabikali oldugu yolunda degerlendirilebilir.
-M

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.