![]() |
hesap |
Yanıtla
|
| Yazar | |
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: hesapGönderildi: 09-Ocak-2014 tarihinde 21:28 |
|
murat hocam direkt size mesaj seklinde soracaktim ama mesaj kutunuz dolu oldugu i�in g�nderemedim bu y�zden yeni baslik a�mak zorunda kaldim eski hesabim ''afaf'' in ndn durduk yere silindigini �grenebilir miyim?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ocak-2014 tarihinde 12:16 |
|
Site y�neticisine ben rica ettim. O da 1200 den fazla hesabi sildi.
Silinenlerin hepsi "ghjgugy" veya hjklhj6k" gibi anlamsiz isimlerdi. ��nk� buna benzer isimlerle birileri kayit oluyor ya vir�s veya reklam mesajji yolluyordu. G�nde 40 tan fazla reklam mesaji gelmeye basladi. Her g�n yarim saat bu acayiip mesajlari silmek i�in zaman harcamaya basladim. Anlamsiz isimleri silmesini ben istedim. �ye olurken T�rk�e bir kelime daha makul olur. Ancak mutlaka affa kullanacaksiniz, simdiden s�yleyeyim: admin sizi her ay silecektir. Yeniden �ye olmaniz gerekebilir. T�rk�e kullanin. -M |
|
![]() |
|
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ocak-2014 tarihinde 12:36 |
|
tmm hocam tesekk�rler b�y�k ihtimal bu da silinecek :)
bi dahakine anlamli bi nick alirim |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |