Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Lanet Agiz Kokusu ��z�m �nerileriniz Buraya

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Lanet Agiz Kokusu ��z�m �nerileriniz Buraya
    Gönderildi: 05-Mayis-2013 tarihinde 14:37
merhaba kardeslerim , bende agiz kokusundan m�zdaribim.2 senedir bu sorunu yasiyorum 17 yasindayim.L�tfen etkili oldugunu d�s�nd�g�n bildigin y�ntemleri bana s�yler misin l�tfen �ok �z�c� okul hayatim sosyal hayatim perisan halde.
simdiden tesekk�r ederim yardimci olan herkese ...
Başa Dön
adem Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı adem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mayis-2013 tarihinde 01:25
merhaba kardesim
eger koku sorunun sindirim sistemi kaynakli ise;
3 ��z�m �nerim var .
ilk ikisi tamamen ge�ici ama g�n boyu kalici.(acil �zg�ven ihtiyaci i�in)
���nc�s� ise sistemi uyguladigin s�rece �ok daha kalici
1.sabah kalktigimda bir bardak �ok sicak suya yarim limon sikiyorum .m�mk�n oldugu kadar hizli i�iyorum.baska hi�
bir sey yemiyorum i�miyorum.bir yada iki saat sonra bir tane daha i�iyorum .aksam yemegine kadar g�n boyu hi� bir sey yeyip i�miyorum.g�n boyu koku olmuyor.

2.sabah kalktigim da yogurt(marketten,yagsiz) bir ka� kasik yiyorum ve her on onbes dakikada bir, bir kasik aliyorum.aksam yemegine kadar bir sey yemiyorum i�miyorum .g�n boyu koku olmuyor.

3.bu ��z�m daha kalici ama 10-15 g�n sonra kesin neticesini g�rebiliyorum.
ekmek ve her t�rl� hamur isini,seker ve sekerli her seyi,�ayi kahveyi kola-fantayi kesiyorum.ekmek yerine galeta yiyorum.kahvaltiyi normal �glen yemegini normal yiyorum ama aksam yemegini yatmadan 5 saat �nce yemis oluyorum.o imkan olmadiginda aksam yemegini tamamen iptal ediyorum.maksat, yattigimda mide tamamen bos olsun.bu d�zeni 9-10 g�n uyguladigimda kokunun ge�tigini g�rd�m.
d�zeni degistirince bir m�ddet sonra geri geliyor.belki aylarca uygulayabilsem tam kalici olacak.
Başa Dön
Biktim Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Biktim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Eyl�l-2013 tarihinde 10:29
Adem bey, siz bu uygulamalara devam ediyormusunuz ve halen faydasini g�r�yormusunuz?
Başa Dön
kurtul Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kurtul Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Eyl�l-2013 tarihinde 17:28
a�ik�asi yillardir ugrasanlar olarak elimizdeki seyler; sirke+su, limonlu su, nidazol, dili ve disleri iyice fir�aladiktan sonra dilin k�k�ne kadar tamamen pamukla silmek, ada�ayi gargarasi(geniz akintisina biraz da olsa iyi geliyor), tuzlu suyu buruna �ekmek, agizda yavas yavas karanfil emmek, �ok yagli veya �ok sekerli seylerden uzak durmak, doktora gidip alerji testi yaptirmak(belki bir ise yarar), pharmol zn gibi �inkolu �r�nler, naneli sakiz atip bol bol su i�mek(bi s�re sonra etkisi sifir olsa da), ve bence en nemlisi kapsamli bir kbb muayenesi. durumunuz varsa �zel bir hastanede uzman bir doktora g�r�n�n. nasilsa bin tane test yapiyorlar a�ik�asi islerine de geliyor, bizim isimize de geliyor.
mide i�in de dahiliyeye gitmek, s�pheler fazlaysa endoskopi yaptirmak.
eger ortakulak iltihabi varsa �st�nde durulmali( kurtulan bir kisi olmustu bunu ��z�p)
bademcikler girintili �ikintili ise bademcik tasi aramak
ihtimal vermiyorum pek ama dis taslarini temizletmek, dolgulari yeniletmek
Başa Dön
01adanali Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Eyl�l-2013 tarihinde 22:46
sunlarin hi� birinden malesef yanit alamiyorum ne nidazol ne sirke+su ne limonlu su vs ...
Başa Dön
king Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı king Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Eyl�l-2013 tarihinde 00:23
evet alerji ilaci allegra(eski ismiyle telfast) 180 lik 20 kaps�ll�k ila� yaklasik 14 g�nden sonra ��z�m:)
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Eyl�l-2013 tarihinde 10:27
2 kutu allerset kullanan biri olarak, bu g�n allegra alip deneyecegim. 14 g�n olmasa bile, 24 - 34 g�ne bile raziyim :)
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Eyl�l-2013 tarihinde 14:39
allegra ka� g�n etkili acaba mesala bana flagly 3-4 g�n etkili oluyo oksijenli su 5-6 saat bu allegra 14 g�n sonra iyilestirme yapiyosa ne kadar etkili tekrar kokunun gelmesi. tamamen ge�irse keske
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Eyl�l-2013 tarihinde 23:48
allegrayi yeni kullanmaya basladim, a�ik�asi pek bi �midim yok ama aklimdaki bir soru isaretini eksiltmis olurum.

gelismeler i�in takipleyin :)
Başa Dön
king Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı king Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Eyl�l-2013 tarihinde 18:49
ilaci birakinca bende 4-5 g�n sonra koku geri geliyor
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.