Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Hijyen hakkindaki d�s�nceleriniz ??

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Hijyen hakkindaki d�s�nceleriniz ??
    Gönderildi: 17-Mart-2015 tarihinde 17:34
Arkadaslar bir sey demek istiyorum. L�tfen d�s�ncelerinizi yazabilir misiniz?

Siz de fark ediyorsunuz ki s�rekli hep hijyenden bahsediyorum.
Sizce de ben abartmiyor muyum?
Artik b�yle diye diye s�ylediklerimden s�phelenir duruma geldim yemin ediyorum.
Sunu �ok merak ediyorum siz nasil hijyen yapiyorsunuz?

Arkadaslar ben ger�ekten de hijyenden verim aldigimi d�s�n�yorum. Bu y�zden bu kadar vurgulamaktayim. Yoksa sizlere karsi k�t� bir niyetim yok.

Bu konuda d�s�ncelerinizi dile getirebilir misiniz l�tfen?

Düzenleyen: aydinmur - 17-Mart-2015 tarihinde 17:37
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2015 tarihinde 17:41
Evet bir �ok insan dislerini fir�aladigini zanneder. Eline fir�a verip haydi fir�ala dediginizde 15 saniye hatali fir�alar. Hijyen konusuna �zen g�sterilse, dil ve dis temizligi sik araliklarla ve disiplin ile uygulansa bir �ok agiz kokusu sikayeti olan birey robleminden kurtulacaktir. Ben b�yle d�s�n�yorum.

Agizinda �nemli kirlilik bulunan �ok sayida insan "neden dislerinizi yeterince/ dogru / saglikli / d�zenli fir�alamiyorsunuz?" sorusunu s�yle cevapliyor: "ben dislerimi fir�aliyorum"

Bu konuyu biraz d�s�nmek lazim. Masaya yatirip �z elestiri yapmamiz lazim.

-M
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2015 tarihinde 20:31
hocam hijyen kesinlikle �nemli.hele meslegi dis�ilik olan biriyle tartismak bile zaten anlamsiz lakin en yakinimdaki �z kardesimden �rnek verecek olursam herif dilerini haftada bir kere ya fir�aliyor ya fir�alamiyor ama agzi kokmaz.demek istedigim acaba bir enzim v�cudun �rettigi bisi varda bu kokunun olusmasin engelleyen biz de o mu �retilmiyor?cidden merak ediyorum.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.