![]() |
Hijyen hakkindaki d�s�nceleriniz ?? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Hijyen hakkindaki d�s�nceleriniz ??Gönderildi: 17-Mart-2015 tarihinde 17:34 |
|
Arkadaslar bir sey demek istiyorum. L�tfen d�s�ncelerinizi yazabilir misiniz?
Siz de fark ediyorsunuz ki s�rekli hep hijyenden bahsediyorum. Sizce de ben abartmiyor muyum? Artik b�yle diye diye s�ylediklerimden s�phelenir duruma geldim yemin ediyorum. Sunu �ok merak ediyorum siz nasil hijyen yapiyorsunuz? Arkadaslar ben ger�ekten de hijyenden verim aldigimi d�s�n�yorum. Bu y�zden bu kadar vurgulamaktayim. Yoksa sizlere karsi k�t� bir niyetim yok. Bu konuda d�s�ncelerinizi dile getirebilir misiniz l�tfen? Düzenleyen: aydinmur - 17-Mart-2015 tarihinde 17:37 |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Mart-2015 tarihinde 17:41 |
|
Evet bir �ok insan dislerini fir�aladigini zanneder. Eline fir�a verip haydi fir�ala dediginizde 15 saniye hatali fir�alar. Hijyen konusuna �zen g�sterilse, dil ve dis temizligi sik araliklarla ve disiplin ile uygulansa bir �ok agiz kokusu sikayeti olan birey robleminden kurtulacaktir. Ben b�yle d�s�n�yorum.
Agizinda �nemli kirlilik bulunan �ok sayida insan "neden dislerinizi yeterince/ dogru / saglikli / d�zenli fir�alamiyorsunuz?" sorusunu s�yle cevapliyor: "ben dislerimi fir�aliyorum" Bu konuyu biraz d�s�nmek lazim. Masaya yatirip �z elestiri yapmamiz lazim. -M |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Mart-2015 tarihinde 20:31 |
|
hocam hijyen kesinlikle �nemli.hele meslegi dis�ilik olan biriyle tartismak bile zaten anlamsiz lakin en yakinimdaki �z kardesimden �rnek verecek olursam herif dilerini haftada bir kere ya fir�aliyor ya fir�alamiyor ama agzi kokmaz.demek istedigim acaba bir enzim v�cudun �rettigi bisi varda bu kokunun olusmasin engelleyen biz de o mu �retilmiyor?cidden merak ediyorum.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |