![]() |
usandim |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Yeter99
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 24-Mayis-2015 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: usandimGönderildi: 24-Mayis-2015 tarihinde 21:05 |
|
benim ayrica bi sorunum var bulundugum ortam veremli gibi kokuyor.sabahlari uyandigimda �zellikle sanki hastane kokusu gibi �ok keskin bi koku oluyor.ne yapsam koku gitmiyor.g�n boyu agiz kokusu yasiyorum.gercekten bezmis durumdayim.�grenciyim okuyorum final haftasindayiz ben ders �alismak yerine bu sitede buldum kendimi ��nki �ok fazla kafama takiyorum inancim zayif olsa �oktan bu d�nyadan elimi ayagimi �ekmistim intihar etmeyi �ok d�s�nd�m ��nk� bn yasayamiyorm bu kokuyla
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mayis-2015 tarihinde 10:58 |
|
Siteyi arastir. Basarili form�lleri; dogaldan kimyasala dogru kendine uygula. Hangisinden sonu� aldigini buraya yaz. Neler denedin simdiye kadar liste yapar misin?
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |