Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Kasinti, istahsizlik, dil arkasi beyazlik

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Kasinti, istahsizlik, dil arkasi beyazlik
    Gönderildi: 26-Mayis-2015 tarihinde 14:05
Bunlar spesifik bir hastaliga isaret edebiliyor olabilir mi? Ayrica kucukken cabuk yorulurdum hemen karnima agri girerdi. Enerjim vardi ama. Suan bu kadar olmasada bir enerji dusuklugu var. Bunlar spesifik bir hastaliga usaret ediyor olabilir mi soruyorum.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mayis-2015 tarihinde 23:22
yorgunluk var mi?

ya bu kasinti derken nasil bi kasinti? mesela bazen benimde kolum kasinir kasirim gecer...

alerjik mi acaba?
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2015 tarihinde 10:47
Yorgunlukta var. Kasinti oluyor kasiyinca yaraya donuyor. Bazende kasiyorum deri kalkiyor kirmizilik falan oluyor. Ama genelde yaraya doner. Vucudumun her yerinde olabiliyor kasinti.
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2015 tarihinde 21:10
hi� sekerine baktirdin mi seker hastaligi olabilir nerden anladin dersen bu kasinti olayi ve yaralarin ge� iyilesmesi seker hastaliginda oluyor diye biliyorum
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mayis-2015 tarihinde 15:37
ya seker hastalgi bende var mi acaba ailemde hic yok bi ara doktora sormustum 1nci dereceden aailende var mi diye annem ve babamda yok ama sanki belirtisi var gibi ...

ncort unutmyalim birbrmizi ikimizin derdi ayni olabilr
Başa Dön
Magdur42 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mayis-2015 tarihinde 17:58
Kardesim seker hastaliginin da agiz kokusu yaptigini duydum aynen bs baktir..
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mayis-2015 tarihinde 10:37
Seker yok bende. Helikobakter piloriden supheleniyorum.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.