Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

geniz akintisi iyilesen var mi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı maslak Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: geniz akintisi iyilesen var mi
    Gönderildi: 08-Nisan-2015 tarihinde 16:43
Arkadaslar geniz akintisindan iyilesen yada iyilesme safasinda olan var mi
Başa Dön
aksan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aksan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Temmuz-2015 tarihinde 10:22
Merhaba, ben de yillardir bu problemi �ekiyordum , agiz kokusu yani. Bi ka� doktora gttim, hatta en son doktor bana bu senin kaderin bazi insanlarin agzi kokar dedi. Bende iyilesecemeyecegimi d�s�n�p sakiz sekersiz yasayamaz olmustum. Ama artik durum nisanlimi da rahatsiz etmeye baslayinca tekrar bir kbb uzmanina gttim ve bana kokunun geniz akintisindan kaynaklandigini s�yledi. Ve alerji ila�lari verdi. ila�lar ger�ekten ise yaradi,�zellikle sabahlari dayanilmaz olan o koku kayboldu. Ila�lar biteli bir ay oldu. :Bu arada alerji testinden de bir sonu� �ikmadi. Tabi isin psikolojik tarafi var. Sanki yeniden baslayacal o koku gibi geliyor. Hala �ok rahatsizim heryerde tekrar doktora gidecegim. Sonu� olarak bende alerji �ikti. Artik daha sonra ne olur bilmiyorum
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Temmuz-2015 tarihinde 20:41
aksan,faranjitinde var mi peki?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aksan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2015 tarihinde 01:20
faranjit yok
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aksan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2015 tarihinde 01:22
ayrica doktora tekrar gttim. Bana alerji testi yapmaliyiz dedi. Benim yaptirdigim alerji testi yeterli degilmis, 10 g�n hi� bir ila� kullanma dedi. Simdi tekrar test yaptiricam bakalim bu arada koku tekrar basladi, kabus geri d�nd� ama bi �aresinin oldugundan eminim.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aksan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2015 tarihinde 20:11
Doktora gittim . Deri testi i�in 150 lira �dedim. Deri testinden sadece latekse alerjim �ikti, ozaman kan testi yapalim dedi. Kan testi 210 lira deyince k�fredip �iktim hastaneden. Bidaha �zel hastaneye gitmeyecegim.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.