![]() |
izmirde sorunumu ��zebilecek doktor |
Yanıtla
|
| Yazar | |
mavibeta
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Nisan-2013 Konum: �zmir Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: izmirde sorunumu ��zebilecek doktorGönderildi: 15-Nisan-2013 tarihinde 02:51 |
|
28 ya��nda biriyim. yakla��k 20 senedir ayn� a��z kokusu problemini ya��yorum. bir �ok kez di� doktoru,�evremdeki hemen hemen her kbb uzman�na g�r�nd�m. mide kontrol� de yapt�rd�m. hatta ge�ti�imiz sene burnumdan bir deviasyon ameliyat� da oldum fakat kulland���m antibiyotikler hari� (max 1 hafta ge�iriyor) hi� bir �ekilde a��z kokumda bir azalma olmuyor. psikolojik olmas�da m�mk�n de�il ��nk� �evreme de sordum.di�lerimi f�r�alad�ktan bile sonra max.3-4 dakika i�inde tekrar geri geliyor. Kendi imkanlar�mla �nlem almaya �al���yorum fakat hi� bir i�e yaram�yor.ben burnumdan genzime do�ru bir balgam hissediyorum fakat gitti�im kbbciler bunu g�rmediklerini s�yl�yorlar.ne yapaca��m� �a��rd�m. hepsi okyanus suyu ve burun spreyi verip 15 g�n sonra gel diyorlar.ama iyile�en ve ge�en bir �ey yok. ger�ekten bana yard�mc� olabilecek bu durumu sonuna kadar da kontrol edecek bir doktora ihtiyac�m var. bir sorunum var ve kesinlikle �u ana kadar min gitti�im 20 doktor da ��zemedi.
|
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Haziran-2013 tarihinde 16:55 |
|
seninle ayni durumdayiz ger�i burdaki herkeste senle ayni sikintilar var bulamadik ama hala
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |