![]() |
geniz akintisi iyilesen var mi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
maslak
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: geniz akintisi iyilesen var miGönderildi: 08-Nisan-2015 tarihinde 16:43 |
|
Arkadaslar geniz akintisindan iyilesen yada iyilesme safasinda olan var mi
|
|
![]() |
|
aksan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Temmuz-2015 tarihinde 10:22 |
|
Merhaba, ben de yillardir bu problemi �ekiyordum , agiz kokusu yani. Bi ka� doktora gttim, hatta en son doktor bana bu senin kaderin bazi insanlarin agzi kokar dedi. Bende iyilesecemeyecegimi d�s�n�p sakiz sekersiz yasayamaz olmustum. Ama artik durum nisanlimi da rahatsiz etmeye baslayinca tekrar bir kbb uzmanina gttim ve bana kokunun geniz akintisindan kaynaklandigini s�yledi. Ve alerji ila�lari verdi. ila�lar ger�ekten ise yaradi,�zellikle sabahlari dayanilmaz olan o koku kayboldu. Ila�lar biteli bir ay oldu. :Bu arada alerji testinden de bir sonu� �ikmadi. Tabi isin psikolojik tarafi var. Sanki yeniden baslayacal o koku gibi geliyor. Hala �ok rahatsizim heryerde tekrar doktora gidecegim. Sonu� olarak bende alerji �ikti. Artik daha sonra ne olur bilmiyorum
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Temmuz-2015 tarihinde 20:41 |
|
aksan,faranjitinde var mi peki?
|
|
![]() |
|
aksan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2015 tarihinde 01:20 |
|
faranjit yok
|
|
![]() |
|
aksan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2015 tarihinde 01:22 |
|
ayrica doktora tekrar gttim. Bana alerji testi yapmaliyiz dedi. Benim yaptirdigim alerji testi yeterli degilmis, 10 g�n hi� bir ila� kullanma dedi. Simdi tekrar test yaptiricam bakalim bu arada koku tekrar basladi, kabus geri d�nd� ama bi �aresinin oldugundan eminim.
|
|
![]() |
|
aksan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2015 tarihinde 20:11 |
|
Doktora gittim . Deri testi i�in 150 lira �dedim. Deri testinden sadece latekse alerjim �ikti, ozaman kan testi yapalim dedi. Kan testi 210 lira deyince k�fredip �iktim hastaneden. Bidaha �zel hastaneye gitmeyecegim.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |