Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Alin %90 iniza ��z�m

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı msms Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Alin %90 iniza ��z�m
    Gönderildi: 06-Kasim-2015 tarihinde 00:21
Selam arkadaslar

Yillardir agiz hijyeninize dikkat ettiniz yine de bir ��z�m bulamadiniz degil mi? Alin size ��z�m

Eczaneye gidiyoruz ve 6-7 tl oksijnli su aliyoruz
Bir kapak kadar oksijenli suyu bir kapak suyla sulandiriyoruz.
2-3 dk agiz �alkalayip gargara yapiyoruz.
Sonra bunu t�k�r�p dis ve dilimizi fir�aliyoruz.
Bilegini yaladiginda kokunun 1 g�nden uzun s�re gelmedigini g�r�yor ve bana dua etmeyi unutmuyoruz
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Kasim-2015 tarihinde 14:39
Yardimin icin tesekkurler yanliz oxsijenli suyu 1 haftadan fazla onerilmez zira kanserle iliskilendiriliyo .Yani tehlikeli bir durum onermem.Ben 3 4 gun ust uste kullandim disetlerimde hassasiyet yapti
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Kasim-2015 tarihinde 19:33
Banada kbb doktoru vermisti bunu.pek ise yaramadi dogrusu
Başa Dön
msms Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı msms Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Kasim-2015 tarihinde 08:02
Bu konuyu detayli arastirmak lazim. Alti �st� form�l� suya benziyor.
Benim diseti kanamalarimi ve bilegimi yaladigimdaki kokuyu 1 g�nde kesti. Bir de haftada 1-2 kullanimin sakinca yaratmayacagini d�s�n�yorum. Vaktim olduk�a yan etkilerini okuyacagim. Sonu�ta bu kokuyu oksijensiz ortamda �reyen bakteriler ve candidalar yapiyor. Oksijenli su her ikisine de etkili. Belki de 1/2 degilde 1/5 -1/10 sulandirma da �ok etkili olabilir. Denemek lazim.
Başa Dön
Aleho Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Aleho Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Kasim-2015 tarihinde 18:12
Bu oksijenli su konusunu ben daha �nce doktorlarla konustum birisi fayda ediyorsa bi �niversite hastanesi dis b�l�m�ne git agiz k�lt�r� aldir dedi ben bogazida tavsiye ederim ama fazla kullanma dedi baska doktorda hi� kullanma dedi oksijenli su oksijensiz yasayan bakterileri �ld�r�r oksijenle yasayanida costurur dedi yani eger sorununuz bunla ge�iyorsa agiz veya dil arkasinda bakteri var demektir dedigim gibi �niversite hastanesine gidin agiz ve bogaz k�lt�r� aldirin b�yle seyler sizi ilerde zora sokar bende denedim bunu sabahki igren� kokudan eser kalmiyor doktora gidene kadar size tavsiyem bi dil kaziyici alin bide Farhex gargara �nce disinizi iyice fir�alayin sonra bide gargara ile fir�alayin bastirmadan sonra gargara ile dilinizi dil kaziyici ile temizleyin dil k�k�ne kadar en son agizi iyice gargara yapin bunu devam ettirin oksijenli su ile ayni etkiyi alirsiniz ama kesin �niversite hastanesi sart bu bakteri tespit edilmeli Allah yardimcimiz olsun
Başa Dön
firindamakarna Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı firindamakarna Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Kasim-2015 tarihinde 20:44
Arkadaslar yeri degil ama mide koruyucu haplar yani asidi dengeleyici haplar deneyeneniz oldu mu? Karbonat bende ise yariyor acaba bu haplar ise yarar mi?
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Kasim-2015 tarihinde 21:17
Oxsijenli tip 1 de etkili aqiz florasina zarar verirse tehlikeli aqiz kanserine kadar yolu var.Univerte hastanesine gidip test ettirsek ne faydasi varki onlari yok edemiyoruzki ben bu bakteriler icin ozon tedavisi icin para ayarlamaya calisiyorum aklima en mantikli bu geliyo.Mantiqi dil sirtina ozon verip orada koku yapan bakterilerin yasamayacaqi bir ortam hazirlamak ne kadar basarili olur muamma baska carem yok kalici olarak simdilik cinkolu urunlerle idare etsemde kalici bi cozum ariyorum .Ben tip 1 in baqirsaklarla bi baqlantisina inaniyorum piyasada bunla alakali bi bitkisel bi kur var onu alicam kullanip yazarim .
Başa Dön
msms Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı msms Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Kasim-2015 tarihinde 07:19
Candida tedavisi i�in Yabanci forum larda %35 lik olani asiri seyrrltip i�iyorlar. Gargara nin ne zarari olsun ki
Başa Dön
Gemi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gemi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Aralik-2016 tarihinde 21:44
Bu ��z�m artik ge�erli degil galiba. Ilk mesaji g�ncellesen mi acaba ?
Başa Dön
SIFAARIYORUM Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Eyl�l-2021 tarihinde 19:11
Burda da kullanici yorumlari..
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.