![]() |
g�m�l� 20 yas disinden kaynaklanabilecek koku |
Yanıtla
|
| Yazar | |
nurka
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: g�m�l� 20 yas disinden kaynaklanabilecek kokuGönderildi: 08-Kasim-2013 tarihinde 10:36 |
|
s.a arkadaslar arastirmaya devam ediyorum suan g�m�l� dis kismindayim lakin g�m�l� bir diste agiz kokusu yapabiliyor.
1 saat �nce �ektirdim 20lik g�m�l� disimi sonucunu 1 hafta sonra s�ylecyecegim suan kan kokusundan baska bise gelmiyo ilerleyen zamanlarda detaylari yazicam. ins koku nedenim o g�m�l� distir �ektirdim bakalm sonucu ne olcak bu baslik altinda sonu�lari paylasicam allaha emanet olun allah sifa versin dua etmekten vazge�meyin elbet bir g�n kurtulacaz bu illetten...... |
|
![]() |
|
nurka
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Kasim-2013 tarihinde 19:13 |
|
s.a arkadaslar koku malesef g�m�l� disten kaynaklanmiyomus bosuna disimden oldum bi ka� hafta bekledim ila�lar bitine kadar ama durum gene ayni koku tam gaz devam ediyo fittircam galiba en sonunda yas 21 gen�ligim dert ile ge�iyo.
bir sonra ki adim endoskopi olcam yakin zamanda mideyi de kafadan hallediyim de i�imde ukte olmasin. en son kbb kaliyo onda da burun etlerim sis vaziyette geniz akintisi burun tikanikligi var ameliyat olucam galiba.... |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |