![]() |
�aresiz yardimlasma |
Yanıtla
|
| Yazar | |
�l�mc�l
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: �aresiz yardimlasmaGönderildi: 09-Eyl�l-2013 tarihinde 17:38 |
|
Arkaaslar ben iki yildir bu hastalikla ugrasiyorum. �ncelikle dis hekimine gittim. Koku yapabilecek dislerimi �ektirdim ge�medi. Sonra Kbb'a gittim. B�t�n tahliller temiz �ikti. Mide ila�lari kullandim. Kokumun bir kismi gitti. Ila�lari birakinca geri geldi. Antibiyotik kullandigimda genizlerimden gelen koku (Orta kulak iltihabindan kaynaklaniyor) gitti. Antibiyotigi biraktigimda geri geldi. Benim kendimce �ikardigim bazi sonu�lar:
-�� tip kokum var -Birincisi mide kaynakli -Ikincisi Genizlerimden gelen (kulak iltihabi) -���nc�s�n� bir t�rl� ��zemedim. Diger iki koku ila� kullandigimda tamamen kayboluyor ama bu koku gitmiyor. Artik doktorlarinda "yapacak bir seyim kalmadi" cevaplari i�in y�z�m� size d�nmeye karar verdim. �zellikle alerji ilaci tavsiyelerinizi alabilirmiyim. |
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Eyl�l-2013 tarihinde 18:57 |
|
Ben baslayayim, ne t�r bir koku bu, t�m tahlilleri yaptirdin mi?
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |