![]() |
Gece Agiz Akintisi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
jazeera
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 09-Ekim-2013 Konum: Sakarya Durum: Çevrimdışı Puan: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Gece Agiz AkintisiGönderildi: 09-Ekim-2013 tarihinde 21:34 |
|
Merhaba arkadaslar;
Benim hatirlayamadigim kadar uzun bir zamandir geceleri yastiga agiz akintim oluyor. Bununla ilgili evvelki yillarda doktora da gittim, diski �rnegi alinip incelendi tenya kaynakli olurmus genelde bu akinti fakat temiz �ikti. Sorum su; Sabah uyandiginda yastik �zerinde geceden kalma agzinizdan gelen akinti oluyor mu? Bu salya beyaz renkli yastikta belli olmuyor ama canli renkleri olan yastik ve nevresimlerde beyaz leke olusturuyor bende, ve �ok �irkin kokuyor. Bu sorunlari yasayan var mi? Ek olarak �zellikle sabahlari kahvalti etmedigim zamanlar edene kadar ge�en zamanda agzim inanilmaz fazla t�k�r�k �retiyor. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ekim-2013 tarihinde 11:37 |
|
Gece yastiga salya geliyorsa dolu mide ile yatiyor olabilirsiniz.
A� karnina y�ksek yastikta yatmayi deneyin -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |