Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Merhaba ben yeni �ye

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ruveyda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2024 tarihinde 15:34
merhaba .ben yillardr forumu takip ediyorm.burada yazan herseyi denedim diyebilirm ama agiz kokusund kurtulamiyorum.nasil eminim dersenz artik kabullendm kokiyu derken kendimce murat hocanin tarif ettigi sekilde 3 dk fircalayip dilimi karbonatla fircalayip bakir siyirici ile siyirdiktan sargi bezi ile sildikten sonra holitosil gargara yapip kokunun bir muddet olsa sifirlandigini dusunerek yasamaya calisirken 6 yasindaki ogluma sordugumda macun ve kotu bir koku daha var demesiyle dunya basima yikildi nasil olabilirdi bilek testi de kokmuyordu.ki sabahlari ve yemktn iki saat sonra bilek testinde koku oluyor.her yere gittim kulak burun bogazda midede bagirsakta bir prblem gorulmuyor tip 1 diyerek agiz hijyenine azami dikkat ederk dilimi bazen gunde 5 kez temizleyerk yasamaya devam ediyorm ama neden bir kac saat bile sifirlanmiyor tip 3 olabilir miyim hocanin kitabini da okudum tam olarak ona da uymuyor.suan aklimda gecenlerde yaptrdgm tahlillerde bilirubin diye bir karacoger degerim biraz yuksek cikti ama diger enzimler cok iyi genetik bir albert hastali olabilirms vucuttan bilirubin atilamadigi icin kana karisiyorms acabakokiya bu sebeb olabilir mi bu arada yillardr bu kokudan sikayetciym belki bir adim mesafedn duyulmaz ama cok dibime gelen anlar gibi.sabahlari ve yemeklerden iki saat sonra agzimda bir agirlik ve pas oluyor.midemden bir sikayetm yok ama belirti vermeyen reflu olabilir mi.olurda agzima bir lokma bisy atip yatarsam berbat bi koku oluyor.bu arada ben kokuyu anlamiyorm ancak bilek testi ile ama agzimdaki agirligi farkediyorm.gunduzleri bile kisa bir kestirme yapsam ayni rahatsizlik oluyor.her seyi denedm oral probiyotik bagirsak probiyotik betain sirkeli limonlu sular.yaglar bitkisel caylar...Allahm dusunmekten cildrmak uzerym okumadigm bakmadigim denemedigm sey kalmadi imkanim olsa murat hocaya gidecegm ama zor.kendimi rahatlatamiyorm.yardim edebilecek var mi
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2024 tarihinde 17:55
Ruveyda hanim, 6 yasindaki oglunuzun k�t� bir koku daha var demesi agzinizin k�t� koktugu anlamina gelmez. Yetiskin insanlardan bunu duymaniz gerekir. Bana da �ogu peynir t�r� igren� kokulu gelir ama insanlar o kokuya bayilarak yiyorlar.

K�t� kokuyu tam olarak tarif etmesini isteyin oglunuzdan. K�t� derken tam olarak ne gibi kokuyor diye sorun hele bi, ondan sonra kendinizi �zersiniz.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ocak-2024 tarihinde 18:27
İlk gönderen: ruveyda ruveyda yazdı:

merhaba .ben yillardr forumu takip ediyorm.burada yazan herseyi ....

Merhaba
Ben dil siyirma (kazimaya) ya karsiyim. B�yle bir sey demedim. Dil kazinmamalidir

Bilek testi diye bir sey yoiktur. Yalanan her bilek kokar.

Mideden agiz kokusu gelmesi yok kadar nadir ve azdir. Yoktur desek hata olmaz.

Sabahlari agizdaki k�t� tat ve koku fizyolojik (normal)dir. �m�r boyu herkeste az veya �ok ama hep olacaktir.

refl� ile agiz kokusu arasinda iliski tam olarak g�sterilmemistir. Mide kokmuyorsa refl�n�n hi� bir etkisi yoktur. Yok h�km�ndedir.

probiyotiklerin etkisi ilaci terk edince kaybolur.
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ocak-2024 tarihinde 01:57
Hocam sabahlari agizda k�t� tat ve kokuyla birlikte asiri salya neden olur?
Başa Dön
Kozmoz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kozmoz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Ocak-2024 tarihinde 13:19
Bademcikler de tas var mi kontrol et belki KBB kaynaklidir
Başa Dön
aromabaloncugum Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aromabaloncugum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Eyl�l-2024 tarihinde 03:37
merhaba,

bende tuhaf bir sey var.
�nce refl� sandim ama artik bilemiyorum :(
Durup dururken bir kahkaha attigimda ya da hapsurdugumda pitir diye sanki midemden bir koku ya da aroma/tat geliveriyor. Bunu �nceleri benim hapsurmamla olusan baskida mide kapak�igim a�iliyor diye yorumlamistim. Ama orada kapak�ik yokmus?

:( Yedigim pek �ok seyi biraktim, tamamen saglikli bir d�zene ge�tim. Ancak stres hayatimin bir par�asi. Ondan �t�r�d�r diye yorumladim, 1 ay boyunca omeprazol kullandim.

Bu aroma/tat patlamasi kahvemi degistirince azaldi (asidik idi kahvem) ancak hala devam ediyor. Agiz kokusu olmuyor, fakat bu pit diye olan ani aroma/tat olayi kahkaha atinca vb olusuyor.

Helicobacter pylori testi verdim, negatif �ikti. Bir �neriniz var mi? Annem patates yemeyi birak dedi.

sevgiler

herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️
Başa Dön
Kuzeytekinoglu Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kuzeytekinoglu Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Aralik-2024 tarihinde 11:32
Merhaba arkadaslar. Ben meshur doktora gittim. Makine sonucu �ikti. Sonu�lar k�t�yd�. Ama ge�er dedi hoca. Diyet listesi ve kabarik ila� listesi verdi. Uygulayalim bakalim nolcak. Ya umutlancaz ya da hepten kendimizi kaybedicez...
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.