Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Transformal Nefes

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sude Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Transformal Nefes
    Gönderildi: 19-Ocak-2016 tarihinde 14:18
Arkadaslar en sonunnda baslik a�abildim.Hep ayni yasananlar bende 5 sene kadar agiz kokusu sorunuyla yasadim.A ma nette gezerken tesad�fen transformal nefesi buldum hep bir mucize isterken �ikti karsima ve bir hafta arastirdim b�t�n videolari izledim ,b�t�n yazilanlari okudum ve uyguladim.Yaraticisi JUDITH CRAVITZ girtlak kanserini yenmis bende agiz kokusunu yenerim dedim ve oldu.Iyilesirsem bende baskalarina yardim edecegim allahim diye s�z verdim kendime.                                                       Bu teknik agizdan alinip agizdan verilen nefesle oluyor.Ben sabah �gle aksam a� karina yemeklerden �nce 100 nefes 10 dakika uyguluyorum.Zaten v�cuda giren akici nefesle agiz,burun,mide,ve t�m organlara nefes girisiyle h�creler yenileniyor ve b�t�n tikanikliklar a�iliyor mantarlar �l�yor.inanin ki bazen tansiyonum �ikiyordu o bile bitti yine nefes teknigiyle burun a�ma yaparak geniz akintim ve burun tikanikligim gitti inanin t�m v�cuda �yle g�zel bir enerji geliyor ki zaten okudugunuz zaman hak vereceksiniz.1 haftada farki g�receksiniz.TERTEMIZ NEFESLERIMIZ OLSUN....
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Ocak-2016 tarihinde 21:30
2 aralikta �ye oldugunuzdan beri 7 mesaj yolladiniz hepsinde bu acayip hurafeyi yazdiniz.

Bu isten bir �iakriniz var intibasi edindim. Hep ayni seyin reklamini yapiyorsunuz. Artik bu nakarattan vaz ge�iniz. Sansinizi zorluyorsunuz.
-M
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2017 tarihinde 18:22
Nefes kontrol�, Dogru nefes alma vs hepsi �ok �nemli seyler ama bu kadarda abartmamak lazim.
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2017 tarihinde 21:31
murat hocam intihar edicem yakinda yetti bukaadar ha �ok ciddiyim
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2017 tarihinde 21:33
yani Tanriya mi �fkelenelim yoksa eger sorun kaynagimizi iyi tespit edemiyen doktorlarami bizle alay edenleremi yoksa neye k�fredelim hani ne su� isledik ve neden b�yle hani yoksa bizimmi hatamiz var organlarimizi iyi kullanamdik iyi deger vermedik ceza olarak Allah bunu verdi bilmiyorum ama deliricem uykumda yok suan her gece kahir lanet gibi ge�iyor vallahi
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2017 tarihinde 21:35
adama agzimda koku var diyorum disini fir�ala diyor :D ben diyorumki burada Altin var o diyorki y�r� eve gidek napacan
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2017 tarihinde 21:40
ya edememde iste artik yasasakta yasamasakta farkimiz kalmadi �l�lerden hocam dem vvuruyorum birazda basim agriyodu ondan �yle yazdim kusra bakmayin
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Ocak-2017 tarihinde 20:40
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

Tabi ki intihar etmeyeceksiniz
-M
Başa Dön
hamza171 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hamza171 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Ocak-2017 tarihinde 21:01
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

Tabi ki intihar etmeyeceksiniz
-M

Dil pasinin sebebini s�ylerseniz arkadas tekrar d�s�nebilir :) Bu pastan geliyor bende ki koku tabiki intihar etmeyi d�s�nmek mantiksiz evet �ogu seyden �ekiniyoruz ama bunu uzun s�re engelleyen sakizlar gargalar var tedaviyi ararken bunlardan da yararlanabiliriz hep d�s�n�r�m g�nl�k ben 1-2 tlye sakiz alirim 2-3 g�n gider o bana.Insanlar sigaraya g�nl�k 10-15 tl veriyorlar bizim bunlardan �ekingencemiz nedir ki?
Ayrica herkesin illaki bir sorunu var kimisi aptal,kimisi psikolojik sorunlar yasiyor,kimisi zor nefes aliyor bizim farkimiz bu kokunun sosyal bir sikinti olmasi ama onun disinda s�k�r fiziksel sikintimiz yok.Tabi s�k�r olayi da bana k�t�ye bakarak s�kretmek riyakarlik olarak geliyor her seyin en iyisini olmasini isteyenlerdenim ve bu sorunu ��z�cez intihar felan etmeye gerek yok baba aman :)
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Ocak-2017 tarihinde 21:28
Arkadaslar dil pasinin en b�y�k sebebi olarak bagirsak mantari d�s�n�l�yor. Ben bu aralar mantar tedavisine baslamayi d�s�n�yorum. Sarimsak k�r� var mesela.ama s�yle bir sey var mantar �yle kolay kolay iyilesmiyor bi s�re�. Uzun bi tedavi s�resi var sabir istiyor. Bi internette sizde arastirin derim bagirsak mantari ve agiz kokusu diye.arkadaslar suan su y�ntemle iyilestim k�kten kurtuldum diyen olursa tedavisi ne olursa olsun hepimizin o y�ntemi uygulayacagi na eminim. ��nk� sabir kalmiyor hepinizi �ok iyi anliyorum.ama bir ��z�m� olmali her seyin bir derman i var. Dogada herseyin fermani var bi ��z�m� olmali mutlaka
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Ocak-2017 tarihinde 17:32
Ben su transformal nefes olayini denemistim de beynim uyusmustu basim d�nm�st� �ok garip.nedeni ni anlayamadim. Hatta spor yaparken burundan alip agizdan verince nefesi. Yine bi s�re sonra beynim uyusuyor basim acayip sekilde d�n�yor o y�zden agzim koktugu i�in burundan alip burundan veriyorum :) neden bilmiyorum
Başa Dön
Gemi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gemi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ocak-2017 tarihinde 20:25
sitede bulamadim, sarimsak k�r� nedir ?
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Ocak-2017 tarihinde 14:25
Cam aqzi kapakli 2 lt kapasitesi olan siseye taze sikilmis limon suyu ve 20 bas sarimsak koyuyoruz .Sisenin ettafini gunes gormeyecek sekilde folyo vs sekilde kaplayip hergun calkaliyoruz .25 gunduden sonra her sabah ac karnina yemekden yarim saat once 1 fincan iciyoruz.Ama sarimsaklar sanirim havanda dovuluyordu sanirim.Vw hergun calkalanacak.
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Ocak-2017 tarihinde 18:02
Evet arayan arkadasim k�r bu.bunu kullanmak gerek uzun bi s�re.ve sonu�lari g�zlemlemek gerek.ben yakin zamanda hazirlayip denemeyi d�s�n�yorum sonu�ta dil pasi i�in de limon kullanin diyorlar e mantar i�in de sarimsak. Ikisi birlesince g�zel seyler �ikar. Bir de ekstradan bagirsak problemi i�in bir yemek kasigi zeytinyagi da icersek sabah ya da aksam farketmez. �ok daha etkili olabilir. Bu bi ihtimal tabi denemeden bilemeyiz. Forumda bir �ok kisi var hepimiz bir y�ntemi deneyip paylassak ne g�zel olurdu. Benim kafamda bika� y�ntem var hepsini zamana yayarak denemeyi planliyorum ve bunlardan birinin sonu� verecegine inaniyorum.
Başa Dön
Arayan Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Arayan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Ocak-2017 tarihinde 22:04
Evet ben fitoterapiden umitliyim ama hangi tip kokuya hangi tedavi sorun bu bana iyi gelen sana gelmez .
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.