Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

�nemli bir tavsiye L�tfen okuyun

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: �nemli bir tavsiye L�tfen okuyun
    Gönderildi: 01-Subat-2022 tarihinde 01:37
Merhaba Arkadaslar
Bug�n benim i�in �ok zor bir sey yapiyorum .Ilk defa bu konu ile ilgili (Bir ka� doktora anlatmam disinda)bir seyler paylasiyorum.Bunu yapmamin sebebi ger�ekten �ok yikici s�re�leri olan insani yipratan yalnizlastiran bu illetten muzdarip ben dahil bir s�r� arkadas var forumda ve �aresizce her seyi denemeye �alisiyor hem maddi hem manevi b�y�k kayiplar yasiyoruz.En azindan kendi yasadiklarimi anlatmak ve birlikte bu s�reci kolaylastirmak istiyorum hepimiz i�in.
�ncelikle yazim uzun olabileceginden sonuna kadar okumazsaniz diye endise ettigimden (aslinda bir �ogumuz forumdaki hemen hemen b�t�n yazilari okumustur eminim buna ) basta belirtmek istiyorum ki arkadaslar imkaniniz varsa direk Adana'ya Murat hocamiza gidin ve kokunun nereden kaynaklandigini tespit ederek ise baslayin.Emin olun bu size hem zaman a�isindan hemen maddi a�idan daha faydali olacaktir.Cunku nereden kaynaklandigini bilmedigimiz i�in gitmedigimiz b�l�m, doktor kalmiyor.Ve emin olun bu alanda ger�ekten faydali �ok az �alisma yapan doktor var ve bence Murat hoca disinda ger�ekten bu kadar bilgili bu alanda �ok emek harcamis kimse yok Ben Istanbul Acibadem de Aytug altundaga gittim.Kendisi �nce smart chroma denen cihazla �l��m yapti (muayene ucreti+ilk test �creti) sonra dilimi dil cubuguyla neredeyse 20 dakika kaziyarak temizledi.Tekrar teste koydu beni(tekrar test �creti)sonra �iktilarini verdi pek a�iklama yapmadan bana 2 sayfa liste verdi ve listede resmen her sey var mesela mide ilaci bile yaziyor bana bunlari uygulamami sonra tekrar gelmemi s�yledi.Resmen ya tutarsa diye her seyi deneyecektim.Bana asiri mantiksiz geldi hangi hastaliklarim var bilmeden her seyi uygulatmak istemesi.Neyse dil �st�ndeki o pas i�in test yapmak istenirse onunda ayri �creti var tabi.Buyuk bi hayal kirikligiydi benim i�in.Zaten Murat hocaya gittiginizde demek istedigimi anlayacaksiniz.Kendisi en az 1 saat daha da fazla olabilir sikayetlerinizi dinliyor sabirla sorular soruyor.Sabirla diyorum ��nk� ben sorulara net cevaplar veremiyor karisiklik yaratiyordum ister istemez.Sonra kapsamli bir s�r� test yapiyor ve sizinle de neler yaptigini neden yaptigini paylasiyor hi� aklinizda soru isareti birakmiyor.Ve ger�ekten �ok ilgili m�tevazi bir doktor kendisi.

Yazim �ok uzadigi i�in kisaca size neler yasadigindan neler yaptigimdan bahsedeyim.
Ben ilk olarak bundan 7 -8 yil �nce bir arkadasimin asans�rdeyken ben konustugum an aniden burnunu kapatmasiyla ve yuz ifadesinin degismesiyle farkettim bunu.Sonrasinda insanlardan hep uzak durdum konusmamaya basladim.Ama hi� kendim koku almadim.Yine de hep mesafeli konusuyordum fark etmesinler diye.Ben hala �ok utaniyor doktorlara bile a�amiyordum bu konuyu bir sekilde sikayetlerimi anlatmaya �alisiyordum.Bi g�n b�yle olmayacagini anladim bi �zel hastanede KBB doktoruna agzim kokuyor sebebi ne olabilir dedim.Kendisi agzin kokmuyor bak hoh de dedi.Bende hayir dedim rahatsiz oldum koklatmadim.Sonra gerekli incelemeleri yapti sin�zit dedi.Sonra beni refl� olabilir diye doktora y�nlendirdi ve endoskop �ektiler.Endoskopi sonucu reflum oldugunu s�yledi ve hem refl� hem sinizut ila�lari kullanmaya basladim.Ayni zamanda gastroentroloji b�l�m�ne gittim ve midemde Helicobacter pylori olup olmadigini anlamak i�in gaita testi istedi.Pozitif �ikti.Yani hem refl� hem sin�zit hemde Helicobacter i�in ila� kullaniyordum.Ilk arkadasimin tepkisinden sonra bi arkadasim sarimsak mi yedin dedi bana.O g�n hi� yemedigim halde b�yle bi sey isittim ve daha da sasirdim Demek ki sarimsak gibi bir kokuydu benimkisi.(bu arada bu ila�lari kullandigim donemdi bu)
Bu arada bademcik ameliyati da oldum ama arkadaslar Murat hocamizin yazilarini iyi okuyun herkes aldirmak zorunda degil hatta farenjlt gibi hastaliklara yol acabilir.Gerekliyse gercekten alinmali Velhasil ben ila�lar bittikten sonra da anlamadim kokum ge�ti mi bilmiyordum ��nk� ben hi� kokumu almadim.Yine insanlarla mesafeli konusuyordum.Biri burasi kokuyor dese �st�me aliniyordum.Yada burnuna elini g�turse acaba kokuyor muyum diyordum kendi kendime.Hala ayniyim bu arada hen�z bi sey atlatmadim.Gecmis gibi oldu cumlelerim.Ama ben daha bu cumartesi gittim Murat hocamiza ve daha pek disari �ikmadim.Ama sunu s�yleyeyim ben kardeslerim annemlerden bile �ekiniyorum konusurken ya kokuyorsam da y�z�me vururlarsa diye yani y�zlesmekten bile korkuyorum.Sadece son bi yildir bir kardesime soruyorum kokuyor muyum diye hayir diyor hep belki de uzulmeyeyim diye.
Murat hoca bana tip5 oldugumu yani psikolojik oldugunu s�yledi bu arada.Inanamadim.Ne kadar hocamiza guvensemde hala inanamiyorum ger�ekten illet bir sey bu durum arkadaslar ne kadar zamana yayilirsa tahribati da o kadar b�y�k oluyor Kendimle savas icerisindeyim hala.Murat hocamiz iyi bir psikiyatriste gitmemi �nerdi.Simdi en kisa zaman i�erisinde gitmeyi planliyorum.
Arkadaslar �ok uzun oldu yazim sorulariniz olursa cevaplarim.Dedigim gibi bence imkani olan herkes gecikmeden Murat hocamiza g�r�nmeli kendisi ger�ekten �ok ilgileniyor ve g�t�rd�g�m test sonu�larinda doktorlarin ne kadar yanlis y�nlendirmeler de bulundugunu da anlatti.Cunku ger�ekten maalesef bu alanda iyi olan �ok nadir doktorlar var.
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2022 tarihinde 13:02
@Hopeless, bu illet �yle bir sey ki en �l�mc�l kanser t�rlerinden birine bile yakalananlar bir anda savas�i kesilir, seni yenecegim diye kendine g�ven telkin eder ama bizim gibiler hemen foruma �ye olurken rumuzunu �mitsiz, hopeless, yasamak istemiyorum, kokarca, tarzi seylerden se�er

Dua et ki psikolojik �ikmis senin sorunun. Sunu hep unutuyoruz, her insanin agzi bazen kokar. Yemekte baharat vardir kokar, sogan sarimsakli bi sey yemissindir kokar, a�sindir kokar, mideni �s�tm�ss�nd�r kokar, bademciklerin hafiften sismistir kokar, dislerini iyi fir�alamamissindir kokar, kadinsindir, ay basi halindir agzin kokar, kokar oglu kokar.

Bir iki kisi farkli zamanlarda agzin kokuyor dedi diye hayata k�smek anlamsiz. Muhtemelen o 2 g�n evet agzin kokuyordu ama ya kalan 363 g�n?

Sigara arti sekerli �ay i�enlerin agzi insani bayiltacak sekilde pis kokar. Muhtesem kombodur bu, korona vir�s�n� bile �ld�rebilir. :)

Sen g�zelce psikologa git, tedavini ol, hayatina devam et. Murat hocaya Allah uzun �m�rler versin yaptigi is �ok anlamli ve �nemli. Insallah herkes ona gidip muayene olacak maddi duruma ulasir.
Başa Dön
Hopeless Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2022 tarihinde 16:52
Yorumun i�in tesekk�rler Tospik.Evet �n�me bakmam gerekiyor ama dedigin gibi oyle bi illet ki yapamiyorum.Hala kafamdan bir s�r� d�s�nce ge�iyor.Acaba testleri yaniltmis olabilir miyim diye.Neler neler d�s�n�yor insan.Psikolojik olduguma inanamiyorum ne yapsam da
Neyse umarim hepimiz atlatiriz bu s�re�leri
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Subat-2022 tarihinde 11:21
Hopeless, asiri kaygili oldugun belli. Insanlar sana koku yok diyorsa kafana takman gerekmez. Tabi� "kafana takma" demekle ge�mez. Bu artik piskolojik bir durum olmus. Psikologun verecegi bir iki ila�la insallah bir ay sonra bosuna o kadar �z�lm�s�m dersin.

Aytug hocaya ben de gittim. KBB ila�lari, mide ila�lari, bilmem ne yaglari verdi degil mi? Arti olarak Dil macunu ve dil fir�asi... Herkese ayni ila�lari veriyorsa neden agiz kokusu testi yapiyor anlamadim.

--Bundan sonraki kisim mide bulandirici. Burun sin�s temizligi ile ilgili.---

Aytug hocanin verdigi burundan su �ekip diger burun deliginden su �ikardigimiz Rinsekit vardi. Onu kullandim ve inanilmaz bir sey oldu. Burnumdan �yle yogun sari bir balgam veya her neyse �ikti ki inanamadim. Hatta su bitti sari yogun birikinti h�l� �ikmaya devam ediyordu elimle �eke �eke �ikarttim. O andan sonra �deta burnumun i�i oksijenden yandi.

Ayni olayi yillar �nce bir dis�ide yasamistim. Disci koltugunda oturuken basim arkada uzun s�re beklemistim. Sonra agzimi �alkalamaya gittigimde burnumdan yine kanla karisik bir seyler bosalmisti ve birden nefes almam �ok iyilesmistibve ayni oksijen yanmasi olmustu.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Subat-2022 tarihinde 11:27
Hopeless, diger agiz kokusu tipleri olsa belki yanlis teshis olabilir ama tip-5 demek cihazda koku algilanmadigini g�sterir. Yani hoca yanilsa da cihaz yanilmaz. Cihazin, var olan bir agiz kokusunu yok olarak algilamasi m�mk�n degil. Bence psikolog isini hi� erteleme. Gerekirse Murat hocanin verdigi raporu da g�t�r. Psikolog zaten her g�n onlarca degisik olaylara asina oldugu i�in sana tepki g�stermez veya durumunu tuhaf karsilamaz. Kaygilarini, kafanda sikinti yaratan d�s�nceleri rahatlatacak ila�lar yazar.
Başa Dön
Agizkokusu1 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Agizkokusu1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Subat-2022 tarihinde 19:42
Hopeles, seninle ayni durumda olan Inception isimli bi arkadas vardi onunda tip 5 �ikmisti ama inanamamisti ailesinden fln da tepki aldigini s�ylemisti arkadaslarindan da agzi koktuguna y�nelik tepki aldigini s�ylemisti. Bu aralar pek yok buralarda senin gibi ayni durumda bir �ok arkadas var.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Subat-2022 tarihinde 21:31
Ge�en hafta bu forumda bulundugunu ifade eden ama forumdaki ismini bilmedigim bir hanimefendi geldi. O da Tip 5 vakaydi.

Giderek artan sekilde forumdaki tip 5 yogunlugu dikkatimi �ekmeye basladi. Elini kolunu sallayip gelen forum disi hastalarda b�yle sik olarak tip 5 vaka �ikmiyor.

Yurt disindaki forumlarda beni taniyip T�rkiye'ye agiz kokusu muayenesi i�in gelenlerde de tip 5 �ikiyor. Yani sadece �lkemize ait bir durum degil. Yurt disindaki forumlar da tip 5 agirlikli galiba.

Tuhaf.

Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Subat-2022 tarihinde 22:15
Hocam peki tip 5 vakalar �evrelerinde de agizlarinin koltuklarina dair uyari aliyorlar mi benim mesela koku kendime herzaman geliyor cevremdende uyari aliyorum yinede tip 5 olavilirmiyim yani bu durum psikolojik nedenlere bagli olabilir mi
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Subat-2022 tarihinde 11:22
İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Hopeless, asiri kaygili oldugun belli. Insanlar sana koku yok diyorsa kafana takman gerekmez. Tabi� "kafana takma" demekle ge�mez. Bu artik piskolojik bir durum olmus. Psikologun verecegi bir iki ila�la insallah bir ay sonra bosuna o kadar �z�lm�s�m dersin.

Aytug hocaya ben de gittim. KBB ila�lari, mide ila�lari, bilmem ne yaglari verdi degil mi? Arti olarak Dil macunu ve dil fir�asi... Herkese ayni ila�lari veriyorsa neden agiz kokusu testi yapiyor anlamadim.

--Bundan sonraki kisim mide bulandirici. Burun sin�s temizligi ile ilgili.---

Aytug hocanin verdigi burundan su �ekip diger burun deliginden su �ikardigimiz Rinsekit vardi. Onu kullandim ve inanilmaz bir sey oldu. Burnumdan �yle yogun sari bir balgam veya her neyse �ikti ki inanamadim. Hatta su bitti sari yogun birikinti h�l� �ikmaya devam ediyordu elimle �eke �eke �ikarttim. O andan sonra �deta burnumun i�i oksijenden yandi.

Ayni olayi yillar �nce bir dis�ide yasamistim. Disci koltugunda oturuken basim arkada uzun s�re beklemistim. Sonra agzimi �alkalamaya gittigimde burnumdan yine kanla karisik bir seyler bosalmisti ve birden nefes almam �ok iyilesmistibve ayni oksijen yanmasi olmustu.

Evet ayni seyleri veriyor herkese demek ki ya tutarsa diyr her seyi denettiyor e verdiklerini yapinca ge�erse neyden dolayi ge�tigini nasil anlayacagiz o da muamma.Birde onca seyi ne hastaligi oldugunu bilmeden vermek de bence �ok zararli
Senin agiz kokun bitti mi bu arada?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Subat-2022 tarihinde 11:27
İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Hopeless, diger agiz kokusu tipleri olsa belki yanlis teshis olabilir ama tip-5 demek cihazda koku algilanmadigini g�sterir. Yani hoca yanilsa da cihaz yanilmaz. Cihazin, var olan bir agiz kokusunu yok olarak algilamasi m�mk�n degil. Bence psikolog isini hi� erteleme. Gerekirse Murat hocanin verdigi raporu da g�t�r. Psikolog zaten her g�n onlarca degisik olaylara asina oldugu i�in sana tepki g�stermez veya durumunu tuhaf karsilamaz. Kaygilarini, kafanda sikinti yaratan d�s�nceleri rahatlatacak ila�lar yazar.

Gittim psikiyatriste anlattim zorlandim anlatirken ama sonunda gittim.Bana sorular sorup ila� verdi.Ben o kadar takinti yaprim ki ya bu ila�da koku yaparsa d�s�n�yorum su an dedim.Biraz konustuk sonra obsesif kompulsif oldugumu s�yledi ila� kullanmazsam ilerleyecegini s�yledi.Hen�z cesaret edip baslayamadim g�nl�k yasamimi etkiler diyr korkuyorum.Acaba beni psikolaga y�nlendirmesini istesem ilk etapta olmaz mi?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Subat-2022 tarihinde 11:28
İlk gönderen: Agizkokusu1 Agizkokusu1 yazdı:

Hopeles, seninle ayni durumda olan Inception isimli bi arkadas vardi onunda tip 5 �ikmisti ama inanamamisti ailesinden fln da tepki aldigini s�ylemisti arkadaslarindan da agzi koktuguna y�nelik tepki aldigini s�ylemisti. Bu aralar pek yok buralarda senin gibi ayni durumda bir �ok arkadas var.

Ben mesafeli konustugum i�in herkesle ailemle bile tepki almiyorum ka�iyorum.
Başa Dön
Diloy Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Subat-2022 tarihinde 17:58
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Ge�en hafta bu forumda bulundugunu ifade eden ama forumdaki ismini bilmedigim bir hanimefendi geldi. O da Tip 5 vakaydi.

Giderek artan sekilde forumdaki tip 5 yogunlugu dikkatimi �ekmeye basladi. Elini kolunu sallayip gelen forum disi hastalarda b�yle sik olarak tip 5 vaka �ikmiyor.

Yurt disindaki forumlarda beni taniyip T�rkiye'ye agiz kokusu muayenesi i�in gelenlerde de tip 5 �ikiyor. Yani sadece �lkemize ait bir durum degil. Yurt disindaki forumlar da tip 5 agirlikli galiba.

Tuhaf.

Hocam ��nk� koku var stresle direk iliskili. Bir an asiri y�kselip rahatken ortadan kayboluyor. Defalarca �rnegini yasadim. Bu tip5 teshisli vakalarin artmasi tesad�f degil kesinlikle. Insanlar sizin yaninizda stres yasamadigi i�in koku olmuyor ve cihaz tespit edemiyor. Bence bunun covidle bi baglantisi var.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Subat-2022 tarihinde 19:30
İlk gönderen: Diloy Diloy yazdı:

İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Tuhaf.

Hocam ��nk� koku var stresle direk iliskili. Bir an asiri y�kselip rahatken ortadan kayboluyor. Defalarca �rnegini yasadim. Bu tip5 teshisli vakalarin artmasi tesad�f degil kesinlikle. Insanlar sizin yaninizda stres yasamadigi i�in koku olmuyor ve cihaz tespit edemiyor. Bence bunun covidle bi baglantisi var.

Ama ben sonu�lar var �ikacak diye asiri endiseliydim stresliydim
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Subat-2022 tarihinde 13:30
İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Hocam peki tip 5 vakalar �evrelerinde de agizlarinin koltuklarina dair uyari aliyorlar mi benim mesela koku kendime herzaman geliyor cevremdende uyari aliyorum yinede tip 5 olavilirmiyim yani bu durum psikolojik nedenlere bagli olabilir mi

Bireysel sorulari yanitlayamiyorum. ��nk� cevabini bilemiyorum. Ama yukardaki sorunuzun genele y�nelik olan kismini yanitlarim:

tip 5 vakalar �evrelerinden agizlarinin koltuklarina dair ima tarzinda uyari alirlar. Bu belirti, hastaligin 2inci fazdan �ikilip ���nc� faza ilerledigini g�sterir.
https://www.agizkokusu.org/psikolojik-agiz-kokusu.html
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Subat-2022 tarihinde 17:13
Hopeless, bu t�r duygular zaten pisikolojik destege ihtiya� duydugunun g�stergesi. Obsesif insanlarda "Ocagi a�ik mi unuttum?", "X yaparsam ya k�t� bir sey olursa?", "S�yledigi s�z aslinda bana laf sokmak i�indi.", "Otob�s sof�r� ben binince y�z�n� asti." vs vs vs hep olumsuz d�s�nceler olur. Kaldi ki herkesin hayatinda bizi sevmeyenler olabilir, bize deger vermeyenler olabilir.

Biz, baska insanlarin beyninde yasayan kisiler degiliz. Kendi hayatimiz kendi hayat g�r�s�m�z var. O ila�lari kullandigin zaman en azindan bu olumsuz d�s�ncelerinden kurtulacaksin. Ilk g�nler belki uyku yapar, cinsel isteksizlik yapar veya tam tersine baska olumsuz duygular ortaya �ikarabilir. Ila� etki etmiyorsa psikologunla g�r�serek degistirebilirsin veya dozajini artirabilirsin. Genellikle iki d�rt hafta i�inde etkisini g�sterir. Muhakkak kullan, okyanusu ge�ip psikologa kadar gitmeyi basardiktan sonra derede takilip kalma.
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Subat-2022 tarihinde 19:30
Dikkat ettim de bu forumdakiler hep kaliteli insanlar. Oturup kalkmasini, yazmasini bilen insanlar. �ok ilgin�, belki de hepimiz tip5 hastasiyizdir, en azindan �ogumuz. Asiri hassas, takintili, pimpirik tipler.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2022 tarihinde 22:14
Tesekk�rler destegin i�in �abaliycam daha fazla Iyi ki bu forum var
Başa Dön
�aresiz 99 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Çaresiz 99 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Mart-2024 tarihinde 20:13
Selam arkadasim tip 5 tedavini oldunmu, ben de baslayacagim, doktor adi veren olursa sevinirim
Başa Dön
Ist34 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ist34 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Mart-2024 tarihinde 22:06
Istanbul�da olan kadin �yemiz varsa g�r�smek isterim. �gretmenim ve s�rekli �ocuklar burunlarini kapatiyor psikolojik olacagina inancim hi� yok keske �yle olsaydi :(
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.