Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

TAT KOKU KONFERANSI

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mart-2022 tarihinde 08:11
İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Ben gitmedim ama Istanbul'da periodontoloji uzmani Fatih Vural da var. Teshis y�ntemleri Murat hoca ile �ok benziyor. Giden arkadas varsa tanismak isterim veya forumda bizi bilgilendirebilir.

https://www.agizkokusu.com/

Kelimee gittin mi bu doktora?
Başa Dön
mutluh�z�n Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mutluhüzün Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2024 tarihinde 12:52
İlk gönderen: anonymous anonymous yazdı:

@Kelime

Dilimin �zerindeki tabakada ciddi iyilesme var; dolayisiyla koku %80 azaldi diyebilirim. Ancak dilimi d�zenli bir sekilde fir�alamayi birakirsam geri gelecekmis hissi var.

Sosyal iliskilerimde de eskiye oranla iyilesme var. Eskiden �ok daha fazla kendimi sakinirdim artik �ogu zaman kendimi iyi hissediyorum.

Tedavinin ne kadar s�recegi test sonu�larina bagli. Mesela benim endoskopi yaptirmam gerekti ve gastroenteroloji doktoru orada oldugu i�in ayni g�n yaptirabildim. Dolayisiyla �nceden bir sey s�ylemek �ok zor.

Aradan uzun zaman ge�mis. Acaba su an nasilsiniz? Koku sorunu devam ediyor mu?
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Ekim-2024 tarihinde 01:09
İlk gönderen: Hopeless Hopeless yazdı:

İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Ben gitmedim ama Istanbul'da periodontoloji uzmani Fatih Vural da var. Teshis y�ntemleri Murat hoca ile �ok benziyor. Giden arkadas varsa tanismak isterim veya forumda bizi bilgilendirebilir.

https://www.agizkokusu.com/

Kelimee gittin mi bu doktora?

Uzun zaman ge�mis ama yeni g�rd�m. Sonradan Fatih Vural'a gittim. murat aydin ile ayni teshis y�ntemlerini ve cihazi kullaniyor. O da tip1 teshisi koydu. Koku h�l� ge�medi.

Fatih Vural Istanbul'da digeri Adana'da. Hastaya yaklasim, �slup, tavir olarak Fatih Vural �ok �ok daha iyi.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.