![]() |
dis eti |
Yanıtla
|
| Yazar | |
yardimci11
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 14-Aralik-2014 Konum: Ardahan Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: dis etiGönderildi: 14-Aralik-2014 tarihinde 17:41 |
|
arkadaslar dis etlerinde sislik ve kizarliklik kanama g�r�len kisilerin agiz kokusu tedavisi i�in sunlari yapmasini �neririm.
Lacalut dis macunu eczanelerde bulabilirsiniz pembe olani olmali. Misvak kullanmalisiniz ger�ekten dis etlerine ve agiza iyi geliyor. ve kekik suyuyla gargara yapmalisiniz kekik agizdaki b�t�n bakterileri �ld�r�r. Allah yardimciniz olsun �nce ondan yardim isteyin |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Ocak-2015 tarihinde 14:28 |
|
mrblar simdi soyle birsey var , dis etinden kaynakli sorun demek burunla ilgili sorun demektir yani dis eti ne zman siser kizarir? agiz acik yatinca yani burundan nefes alinmadigi icin konkalar siser vucutta otomatik agzi acar
sizin oneriniz kokuyu yok etme asil amacimiz kokunun neyden kaynaklandigini bulmaktir bence... yani siz kekikle gargara yapsaniz o gun kurtulcaksiniz tmm ama gece yine agzi acik yatcaginiz icin hergun bu devam etcektir ama benim dedigim , burundan kaynaklandigi icin burundakini cozersek kekige bile gerek kalmicaktir, ben bu siralar doktora gidemiyorum benim sorunumda bu on iki dis etlerim biraz sis agiz acik yattigim icin... sprey kullaniyorum etki etmiyor napcam bilmiyorum konkalar sisiyor nedense |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |