Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

dil

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aysel Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: dil
    Gönderildi: 22-Mayis-2015 tarihinde 18:06
Başa Dön
aysel Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aysel Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mayis-2015 tarihinde 18:12
hocam bu foto forumdan bad-i saba arkadasimiza ait, o y�kleyemedigi i�in ben y�kledim. Dilin orta kisminda p�t�rler var ve bunu g�r�nce panik olmus ve dil fir�alamayi kesmis. Hocam bu dilin orta kismindaki p�t�rler normal mi yoksa bir doktora gitmek gerekir mi? L�tfen yardimci olursaniz �ok seviniriz.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mayis-2015 tarihinde 21:32
Daha g�zel bir fotograf var mi?
-M
Başa Dön
aysel Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aysel Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mayis-2015 tarihinde 21:54
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mayis-2015 tarihinde 13:57
ben o sebeplerle KBB dokroruna gittim.dilini temizlerken dilini zedelemissin,zamanla d�zelir dedi.ama ge�medi.dogrusu ben de bu kadar �ok yok..
Başa Dön
bad-i saba Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bad-i saba Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mayis-2015 tarihinde 15:35
Hocam bir yorum yapmadiniz, acaba k�t� bir sey mi?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mayis-2015 tarihinde 15:49
İlk gönderen: bad-i saba bad-i saba yazdı:

Hocam bir yorum yapmadiniz, acaba k�t� bir sey mi?

Yok agbicim dilde hi� bir problem yok.
Daha �nce buna benzer sorulari yanitladigim ve o kabartilar ne oldugunu veya olabilecegini forumda bir yerlerde anlattigim sebebi ile cevap yazmadim.

Dil sirtinda geriye dogru g�rd�g�n�z kabartilar papillerdir. Doku su tutunca siser, suyu birakinca iner. Hi� bir sey yapmaya gerek yok kendiliginden eski haline d�necektir.
-M

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.