![]() |
flagyl ise yaramazsa |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: flagyl ise yaramazsaGönderildi: 20-Haziran-2015 tarihinde 17:03 |
|
arkadaslar,forumda defaeten g�rd�md�g�mden eczaneden flagyl aldim kullandim.bir gram etki etmedi(nasil bi b�nye varsa artik bende)sadece dil pasinda bir artis oldu ki o da zaten yan etkilerinde ilacin belirtilmis.sizce bu durumdan nasil bir �ikarim yapabilirim?
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Haziran-2015 tarihinde 12:17 |
|
Flagly bakteriler �zerine etki eder. Genellikle bu bakteriler okudugum kadariyla bagirsak mide vs yerlerde olur. Birde Nidazol hap denemenizi tavsiye ederim. 2. g�n kokunun tamamen gitmis olmasi gerekiyor. Gitmemisse konusuruz.
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Haziran-2015 tarihinde 17:56 |
|
hocam dedigin gibi falgyl bagirsak ve midedeki bakteriler i�in genelde kulaanilan bir ila�.peki nidazol un flagyl den farki ne acaba?
|
|
![]() |
|
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Haziran-2015 tarihinde 20:04 |
|
bu flagly nidazolun muadili olarak ge�iyor 2 sinin de etken maddesi metronidazol ama s�le bi durum var ben daha �nce nidazol kullandigimda hi�bir faydasini g�rememisken flagly kokuyu ge�irmisti o g�nden beri ila�larin muadilini almamaya �zen g�steriyorum
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Haziran-2015 tarihinde 12:57 |
|
afaff kardesim 1. muadili ne demek?2.nidazol neyi tedavi ediyodu da sende etki g�stermedi,�te taraftan flagyl mide ve bagirsak temizleyicisi kaba deyisle ve sende agiz kokusunu yok etti?
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Haziran-2015 tarihinde 13:40 |
|
Nidazol bakterilerden ziyade mantarlar �zerinde etki ettigine dair bir seyler okumustum. Flagly hi� denemedim kendi �zerimde, etkisi nasil olur bilemem. Nidazol ise tamamen kokuyu kesti.
|
|
![]() |
|
zeynep
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Haziran-2015 tarihinde 11:20 |
|
mehmet bey nidazol kokuyu tamamen kesti demissiniz sizdeki koku agiz kokusumuydu agizdan ve burundan da geliyormuydu bu ilac doktormu �nerdi ve hangi doktor sizin probleminiz ne kadar ciddiydi
|
|
![]() |
|
afaff
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Haziran-2015 tarihinde 18:34 |
muadil ayni etken maddeyi i�eren ila�lar i�in kullaniliyor bi nevi esdeger demek nidazolun neyi tedavi ettigini bilmiyorum ama bende ise yaramadigini biliyorum onun esdegeri flagyl ise bendeki kokuyu ge�irdi ama kullanmaya dvm ederken 7. g�n koku geri geldi |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Haziran-2015 tarihinde 11:38 |
|
Zeynep hanim gerekli a�iklamalari forumda zaten yaptim. Ama sizin i�in yazayim herhangi bir doktor �nermedi. Her yaptigimi arastirip kendim yaptim. koku agiz ve burundan geliyordu. Sorunum baya bir ciddiydi �ok s�k�r diyet ve karbonatli su kokuyu %95 kesti.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |