Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

yememeniz gerekenler

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı serv Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: yememeniz gerekenler
    Gönderildi: 27-Ocak-2014 tarihinde 17:26
bende agiz kokusundan daha �ok diski kokum oluyor, ama onlari yiyincede agzim kokuyor sonra gaz yapip yelleniyorum yellenmesem bile odam k�t� kokuyor, k�t� kokuyorum,sizede yardimi olur diye d�s�nd�m, yememeniz gerekenler listesi:

domates, sal�a, nar eksisi, mercimek, baharatlar, limon, tursu,

bunlar pek yenmez ama yinede yaziyim
roka, pirasa, lahana, nohut, kuru fasulye,

http://www.pudra.com/saglikli-yasam/hastaliklar/gaz-sorununuz-mu-var-1598.htm
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Ocak-2014 tarihinde 17:56
Bagirsaklarinizda bir sorun olabilir. Bagirsak mantari surekli gaz olusumuna sebep olur. Ne yerseniz yiyin gaz olusumuna engel olamazsiniz sanirim sizin yasadiginiz sorun tam olarak bu. Ayrica bagirsak mantari agiz kokusuna da neden olur. Sizin kaynaginiz burasi olabilir arastirin bunun uzerine gidin. Zeytinyagli kudret nari deneyin belki iyi gelir. Gastroenteroloji bolumude ilgilenir bu konuyla. Belki de bir tasda iki kus vurursunuz. Hem agiz kokusundan hem de diger kokudan kurtulursunuz. Allah sifa versin.
Başa Dön
serv Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı serv Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Ocak-2014 tarihinde 08:38
yok ben patlican yiyince damak tarafim �ok k�t� oluyor benimki genetik bir sey bagirsagimda mantar bakteri falan varsada gitmem doktora ayrica bunlari yemeyince balgam ve agiz kokum olmuyor
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Ocak-2014 tarihinde 07:46
Sevgili arkadaslar,
Kendinizi b�yle kisitlamayin. Ne istiyorsaniz yeyin i�in.

Bagirsak mantari saticilarin daha fazla satis yapmak i�in �rettikleri bir abartidir. Her insanin bagirsaginda mantar vardir. Agiz kokusu ile bagirsakta ve agizda daima bulunacak olan mantarin hi� bir iliskisi g�sterilmemistir.

Siz bazi besinleri kisitlayarak kendi ellerinizle Tip 4 koku �retebilirsiniz. B�yle sinirlamalar koyarak hem zihinsel hem de biyolojik olarak kendinize zarar vermeyin. Dengeli beslenin, hersey yeyin, hepsinden azar azar yeyin.
-M

Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Ocak-2014 tarihinde 18:16
Ben de ilk basta kokunun midem yada bagirsaklarimdan geldigini sanarak 2 yil �ay i�meden ve 1 gr sekerli gida t�ketmeden ge�irdim. Hamur isi, et, peynir, yemedim. s�rekli salatayla �ig sebzeyle beslendim. sonra b12 vitamini �ok d�sm�s, resmen hastanelik oluyordum.

sonar �ikti ki burundaki minnacik bir egriliktenmis.
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Ocak-2014 tarihinde 21:07
Effect sorunun kaynagini bulmussun peki neticesi nedir?? Ameliyat oldun mu??
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı serv Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Ocak-2014 tarihinde 21:31
d�zenleme olsa d�zenlicem ama bamya da var
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Ocak-2014 tarihinde 18:52
sifa ameliyat oldum, 2 ay �ok rahattim. sonar tekrar basladi.
yenilerde tekrar baska doktora gittim. kemikte egrilik var dedi. ondan oluyormus.
ameliyati yapan doktor kemige dokunmucaz gerek yok demisti. sadece kikirdak yapida d�zeltme yapmisti.

simdi anlasiliyorki kemik d�zelmeden olmuyormus. bilseydim kemigi de d�zeltmesini isterdim. kemik saga egimli. sag taraftaki konkada ufacik bir sismede hava yolu hemen daraliyormus. bu da akintinin burnun devamli arkasina akmasina neden oluyormus.

narivent sprey Verdi. �ok iyi geldi burnuma siktigim anda b�t�n koku gidiyor �ok �ok ferahliyor agzim.
2 kez kullanim b�t�n g�n� �ok rahat ge�irtiyor. ama bir sure sonra etkisi ge�ebilirde..

O y�zden Murat Hocamin burun spreyine �ok umut bagladim.

su saatten sonra ikinci bir ameliyati olmalimiyim bilmiyorum. �ok korkutucu zaten. ailem de duysa feci kizar. hi�biseyden haberleri de yok. su �ektiklerimin bir damlasindan...
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2014 tarihinde 09:04
Ge�tigimiz hafta bir ila� �reticisi firmanin yukaridan ���nc� adami ile birlikteydim. Birsey m�d�r�ym�s ama simdi ne m�d�r� oldugunu unuttum.

Elimde s�yle bir form�lasyonum var, fevkalade etkili oldugunu g�r�yorum piyasaya �ikarmayi d�s�n�r m�s�n�z, ben sizden �cret istemem fakat �retim maliyetine karismam , siz �reteceksiniz. Ilgilenirmisiniz? diye sordum.

Aman hocam Allah askina bana �retim demeyin. Saglik bakanligi dosyalarimizi yenileme karari aldi. �rettigimiz her ilacin dosyasi degisecek yeniden olusturulacak. Ila� basina 6500 Euro para �deyecegiz. dedi. (rakam +-1000 Euro degisebilir, sayiyi tam hatirlamiyorum).

S�yle bir d�s�nd�m: �reticiyi cezalandiriyoruz.
- Sakin bir sey �retme yoksa cezalandirilirsin
- Sakin bir sey kesfetme yoksa elinde kalir
- Sakin d�s�nme Yoksa magdur olursun

�ok �z�l�yorum �ooook.
----------
Ge�en ay Teksas'tan bir agiz kokusu hastasi geldi. 30 lu yaslarda veya daha k���k olabilir. Genceck piril piril bir delikanli, g�zler isil-isil, zeki, dikkatli, g�ler y�zl�, okuyan bir sahis. Hi� olmazsa mantar hurafelerine, diyafram nefes egzersizi veya diyet palavralarina karsi bilgilenmis bir insan.

Onunla bu konuyu konustuk. Elimdeki form�l elimde kaldi. Amerika'da durum nedir? B�yle bir form�l sizin �lkenizde nasil karsilanirdi? diye sordum.

Yabanci forumlardaki yazdiklarim sebebi ile elimde b�yle bir form�lasyon bulundugunu ama yasal sebeplerle kullanamadigimi biliyormus. kendi �zerinde denememi istedi. Olmaz dedim.

Bu durum Amerika'da olsaydi sizi hemen alirlar ve ekip �n�nde uygulamali olarak deneyip ispatlamanizi isterler. Eger ikna olurlarsa sizden satin alirlar. Paranizi �derler dedi.

Ben para istemiyorum �retecek firma ariyorum dedim. Saskinligi artti. Ilaci kendisi �zerinde denemem konusunda israr etti. her t�rl� belgeyi imzalamaya hazir oldugunu ifade etti. Aglamakli oldu.

Simdi s�yle d�s�n�yorum:
Bizim disimizda bir �ok �lkede �retim desteklenirken bizde t�ketim destekleniyor. Mesela ben �ekoslavakya'ya gitsem bu ilaci merdiven altinda �retsem ve sonra ithal etsem �n�mde pek p�r�z kalmiyor. Ne toksikoloji raporu, ne hayvan deneyi, ne klinik uygunluk deneyi, ne r�svet, ne dosya parasi...

i�imi d�kt�m... mazur g�r�n.
-M
Başa Dön
compor Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı compor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Subat-2014 tarihinde 01:21
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Hi� olmazsa mantar hurafelerine, diyafram nefes egzersizi veya diyet palavralarina karsi bilgilenmis bir insan.

Hocam ben diyafram nefes egzersizlerinin hurafe olduguna inanmiyorum. Bu egzersizlerin refl� sikayetlerini azalttigina dair bilimsel �alismalar var. Agiz kokusu refl�yle alakali olan kisilerde yardimi olabilecegini d�s�n�yorum.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22146488
CONCLUSIONS:
We show that actively training the diaphragm by breathing exercise can improve GERD as assessed by pH-metry, QoL scores and PPI usage. This non-pharmacological lifestyle intervention could help to reduce the disease burden of GERD.
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Subat-2014 tarihinde 14:16
Effect kardesim su narivent spreyi bende yarin alip deneyecegim insAllah. Su askeri hastane islerinden kurtulur kurtulmaz, alelacele gidip bir hastanede konkalarimi yaktirip, deviasyon ameliyati olacagim. En b�y�k nedeni agiz kokusu ile ilisigi olabilecegi ama diger nedenleri de var. Mesela; burnum s�rekli tikali ve akmiyor yani kupkuru. G�ndelik hayat kalitemi d�s�r�yor. �midimizi kaybetmeyelim insAllah kurtuluruz, kurtulamasak da baya bir kefareti olur bu hastaligin ahirette :D
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Subat-2014 tarihinde 20:34
narivent �ok etkili. ama her ge�ici ��z�m gibi bunun da etkisinin ge�mesinden korkuyorum iste. bagimlilik yapmadigi s�yleniyor. ama ben d�zenli kullanmiyorum �zellikle. s�rekli bogazimi temizleme (gicik denen sey) olayi bitiyor kullaninca.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Subat-2014 tarihinde 20:38
Attila Ilhan demis ki;

•T�rkiye'nin bir hain kontenjani var, bu n�fusun y�zde 10'udur.
•T�rk aydini dedigimiz kisi, Bati'nin manevi ajanidir.
•Egitim, savunma ve ekonomi milli olmalidir, olmazsa Sevr gelir.
•Bati diye bir sey yoktur. Bu hayali bir kavramdir. Almanya Almanya'dir,Fransa Fransa'dir.Birlesik, b�t�nlesmis Bati diye bir sey yoktur.
•T�rkiye'de basin T�rk degildir.

Bu �lkede �retim, ancak hainlerin temizlenmesi ile m�mk�n olur hocam. Muhtemelen bu yazimi yayinlamayacaksiniz ama yine de yazmak istedim.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Subat-2014 tarihinde 07:15
İlk gönderen: effect effect yazdı:

narivent �ok etkili. ama her ge�ici ��z�m gibi bunun da etkisinin ge�mesinden korkuyorum iste. bagimlilik yapmadigi s�yleniyor. ama ben d�zenli kullanmiyorum �zellikle. s�rekli bogazimi temizleme (gicik denen sey) olayi bitiyor kullaninca.

Madem Tip 2 i�in ge�ici ��z�mlere razi oldunuz o halde bir tane de ben katkida bulunayim:

Sulfarhin burun pomadini doktorunuza danisarak <1 hafta kullanabilirsiniz.

-M
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Subat-2014 tarihinde 11:00
Kullanali bir saat olmadi daha nariventi. �ncelikli olarak burnumu a�maya etkisi yetmedi. Geniz akintisina etki etmedi. Koku i�in herhangi bir sey s�yleyemem ama sanirim ona da etki etmeyecek. Benim agiz kokum b�y�k ihtimalle tek sorundan olusmuyor. Ilk olarak tip 2 problemi var, ikinci olarak ve kesinlikle mide ile alakali bir sorun var. ��nk� d�n gene lahmacun tarzinda seyler yedim ve koku % 30-40 oraninda artis g�sterdi normal zamana g�re. Ama yavas yavas eleyecegim bunlari insAllah.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2014 tarihinde 18:55
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Madem Tip 2 i�in ge�ici ��z�mlere razi oldunuz o halde bir tane de ben katkida bulunayim:

Sulfarhin burun pomadini doktorunuza danisarak <1 hafta kullanabilirsiniz.

-M

Hocam kesinlikle razi degilim ama bazen �ok �nemli durumlar oluyor bu durumlarda 1-2 saatte olsa bu sorundan kurtulmaniz sarttan �te oluyor (isyeri toplantilari, ortak �alismalar).

narivent in farki s�rekli kullanilabilmesi. suan birka� g�n oldu alali ve etkisi gitgide azaliyor.
bu etki sifira yaklasti diyebilirim.

ilave olarak yogurt ve t�revlerini yedigimde �ok artiyor koku. (�zellikle kefir). s�t �r�nlerinin burun mukozasini kalinlastirdigini okumustum, bu da ondan sanirim.

suan burun kemigini de d�zelttirmedigim i�in yasadigim pismanligi bilemezsiniz. bi yandan diyorum ki doktor gerekli gorse niye kemige de el atmasindi? %85 ge�er geniz akinti sorununuz demisti.

hem anormal derece bir burun tikanikligim yok suan bu kadar sorun yaratmamali.

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2014 tarihinde 18:57
Mehmet bende de mucize yaratmiyor senden kaynakli degil. ilk kullandigimda burnum baya akti, sonraki kullanimlarda �yle olmadi. �demi ��zd�g� durumda rahatlamistim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Subat-2014 tarihinde 08:41
Kardesim burnum kuru burnum! Akmiyor bir t�rl�. B�t�n o akmasi gerekenler genzime gidiyor ve ciddi bir koku yapiyor! Ask. Hastane islerim bitti. Simdi ameliyati(deviasyon ve konka yaktirma) askere gitmeden hemen olayim mi (2,5 ay var) yoksa askere gidince Ask. hastanelerin birinde mi olayim daha dogrusu olabilir miyim?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Subat-2014 tarihinde 03:49
konka yaktirma durumu daha da k�t�ye g�t�rebilir.
burun yapisi bozuldugu i�in kuruluk artabilir. benimde �ok kuru. �stelik burun etlerii tekrar sisiyor, yapisi bozulmus olarak.

deviasyon ise yarar diye tahmin ediyorum.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Subat-2014 tarihinde 22:09
Mehmet, moralini bozmak gibi olmasin ama askerde doktora �ikmak bile �ok zor. B�yle basit(!) bir sorun i�in asla ameliyat vermezler. Doktora gitmeyi basarsan dahi en fazla sprey yazip yollarlar. Muhtemelen g�recegin tek doktor, acemi birligine ilk gittiginde erlere igne saplayan saglik�i erler olacak. Kisa d�nemsen zaten ameliyat olma. Uzun d�nemsen de senin aklina ameliyat gelmez.

S�yle s�yleyim; askeri birlikte gittigin doktor seni askeri hastaneye sevk ederse yemedigi k�f�r kalmaz. " Bunun i�in asker yollanir mi ?" diye. O da bunu bileceginden sevk etmez. O y�zden sen en iyisi oldugun sehirde iyi bir doktora, hastaneye ameliyatini yaptir.

�niversite hastanelerini herkes �v�yor ama ben bir kez gittim. Odada bes alti tane stajer vardi onlarla muhattap oldum. Heralde �nemli bir sorun olursa hocalarini �agiriyorlar, bilmiyorum. Baskent hastanesi g�zel, fiyat tuzlu olabilir.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı serv Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Subat-2014 tarihinde 18:55
sarimsak
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Subat-2014 tarihinde 00:04
adanali durumu �zetlemis, askerde hasta olmayacaksin. disarda aklina gelmeyecek seyler yasaniyor i�erde. askerlik dedigin sayili g�n. elbet biter. en uzunu 12 ay zaten. d�nd�g�nde ne istersen yaptir...
Başa Dön
Yig1t Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yig1t Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Agustos-2023 tarihinde 21:25
Arkadaslar dahiliyede belirli tahliller yaptirdim d�n gaita kan idrar vs. Bu biseyi teyit etmek i�indi.bundan 4-5ay �nce koku pik seviyesine ulasmisti ve o zamanki sonu�larimla simdiki sonu�larimi karsilastirdim . Ben agiz kokumun �ok �ok azaldigini hissetmistim 2-3 hafta �nce ��nk� belirli gidalari hayatimdan �ikarttim ve diyet gibi bisi yaptim ve koku bitmis bile olabilir(ger�ekten! Baskalarina sormak i�in �ok utangacim). Arkadaslar benim karacigerim bu tahlilden �nceki tahlilde �ok �ok yuksekmis 90 li seviyelerde.Bu tahlilde 50 k�s�r bisiydi ama hala y�ksek . Karacigerle kafayi bozdum galiba karaciger bile koku yapabiliyomus.Insallah yeni seyler deneyip degerleri normale cekicem ve sonu�larini sizle paylasicam.Bu arada kanimda iltihap �ikmis nasil oluyorsa acaba o da koku yapar mi:) arkadaslar sizde Karaciger rahatsizliklarinin koku yapio yapmamasi hakkinda goruslerinizi paylasir misiniz
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Agustos-2023 tarihinde 23:38
Olabilir bence. Hatta burada a�liklarla birlikte karaciger temizligi tarzi birsey yapip kokudan kurtuldugunu yazanlar olmustu. Sen neleri kestin hayatindan, neler yaptinda degerlerin d�st� acaba ?
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yig1t Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Agustos-2023 tarihinde 06:36
Ben su gibi kola i�erdim abartmiyorum.Tabi ge�enlerde birakmistim 1,5 ay fln oldu galiba en b�y�k etken o. Hayatim boyunca aklima ne geldiyse onu yedim et tavuk seker haslanmis yumurta ama �zellikle et s�t ve hamur islerini azallttim sekeri tamamiyla kestim bakin �zellikle sekeri kestim* Sonra etkisini g�rd�m tabi bunu yaptiktan sonra agiz kokum yok oldu galiba hala kimseye soramadim ama bilek testidir hohlamaktir fln hi� koku gelmiyo bana
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Agustos-2023 tarihinde 10:45
�ok sevindim senin adina. Insalllah birdaha da gelmez geri
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Agustos-2023 tarihinde 11:19
E sekeri mekeri kolayi kesince dogal olarak dil sirtinda sekere bagli bakteri �remesi de �ok �ok azalacagi i�in kokuyu o da kesmis olabilir, senin adina �ok sevindim.

Denemek i�in bug�n pes pese 4-5 ardak sekerli �ay i�, yarim saat sonra bilek testi yap bak bakalim koku geri gelecek mi?

Başa Dön
Cihangir Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cihangir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Agustos-2023 tarihinde 19:55
sen iyilesmemissin o gidalari illaki t�keticeksin ve koku geri gelicek
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yig1t Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Agustos-2023 tarihinde 22:04
Tesekk�r ederim.Bug�n redbull ve �st�ne kola i�tim geri gelmedi
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yig1t Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Agustos-2023 tarihinde 22:07
Kardesim sekeri hayatimdan �ikartinca ara ara zaten bitter �ikolatadir jelibondur koladir hepsinden yedim ilk zamanlarda dedigin gibi oldu sonra seker yemememe s�remi uzattim ertesi g�n azicik daha bitter �ikolata yedim azicikti en son iste kesip tekrar basladim koku yok bug�n redbull ve �ayda i�tim ama bisi yok hala umarim dedigin gibide olmaz
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Yig1t Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Agustos-2023 tarihinde 22:21
Spor yapmaya basladim.Sekerin her t�rl�s�n� kestim ama.�zellikle kolayi biraktim su gibi i�erdim bakin 1 bardak bile dolasim sistemini bozuyo demekki.ALT eksikmis zaten ona da baktim karacigerim proteinleri parcalayamiyomus �st�ne kanda iltihap hemde �ok seviyede.Sende dene insallah etkisini g�r�rs�n
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.