Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Ge�meyen Kokuya Son �are

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mavimsi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Ge�meyen Kokuya Son �are
    Gönderildi: 25-Kasim-2024 tarihinde 21:58
herkese merhaba arkadaslar. yillardir agiz kokusu ile ilgili sikayetim var. bu kokuyu ben �ks�rd�k�e ve basimi komple asagi egdigimde veya basimi sola �evirdigimde lagam kokusu gibi koku geliyor. bazende kuvvetli �fledigimde . fakat normal nefes aldigimda hi� bir koku bana gelmiyor. karsi tarafa koku gittigi bariz belli. konustugumda basini �evirmeler burun kapatmalar surat eksitmeler ve acinasi bakislar. bunlar psikolojik degil arkadaslar bir kiside degil iki kiside degil herkeste ayni tepki olur mu . kimle konussam y�z y�ze bu tepkileri aliyorum ve artik hayattan sogudum yillardir �zg�venim kalmadi. biriyle konusurken istemsiz elimle agzimi kapatiyorum o kadar utaniyorum ki. gitmedigim �zel hastane kbb doktoru dis�i hi� kimse kalmadi. hatta ankaradan adanaya murat hocanin klinigine bile gittim. bana psikolojik oldugunu s�yleyerek bir losyon ve dis fir�asi verdi. fakat psikolojik olmadigini karsi taraflarin verdigi tepkiden belli. asans�rde biriyle konustugumda diger kisiler bile burnunu kapatip kafasini �eviriyor. ben son �are olarak istanbulda bir doktoru buldum giden herkes sorunu ��zd�g�n� s�yl�yor. fiyati �ok maliyetli ama benim son �arem bu doktor.2 g�n sonra doktorun yaninda olacagim. reklam olmamasi adina ismini vermiyorum. eger burda da ��z�m bulamazsam ne yapacagimi bilemiyorum . son umudum burasi insallah yine o kadar yolu ve masrafi bosuna yapmamis olmam. eger bir faydasini g�r�rsem tekrar buraya yazacagim arkadaslar. burada ki herkes bu durumu yasiyor ve nasil bir psikolojide oldugunu kendimden biliyorum. umarim bende faydasi olur da herkese buradan mutlu bir sekilde yazarim. kalin saglicakla.
Başa Dön
Mies Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mies Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Kasim-2024 tarihinde 17:02
Merhaba haberdar eder misin?
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Kasim-2024 tarihinde 19:37
İlk gönderen: mavimsi mavimsi yazdı:

herkese merhaba arkadaslar. yillardir agiz kokusu ile ilgili sikayetim var. bu kokuyu ben �ks�rd�k�e ve basimi komple asagi egdigimde veya basimi sola �evirdigimde lagam kokusu gibi koku geliyor. bazende kuvvetli �fledigimde . fakat normal nefes aldigimda hi� bir koku bana gelmiyor. karsi tarafa koku gittigi bariz belli. konustugumda basini �evirmeler burun kapatmalar surat eksitmeler ve acinasi bakislar. bunlar psikolojik degil arkadaslar bir kiside degil iki kiside degil herkeste ayni tepki olur mu . kimle konussam y�z y�ze bu tepkileri aliyorum ve artik hayattan sogudum yillardir �zg�venim kalmadi. biriyle konusurken istemsiz elimle agzimi kapatiyorum o kadar utaniyorum ki. gitmedigim �zel hastane kbb doktoru dis�i hi� kimse kalmadi. hatta ankaradan adanaya murat hocanin klinigine bile gittim. bana psikolojik oldugunu s�yleyerek bir losyon ve dis fir�asi verdi. fakat psikolojik olmadigini karsi taraflarin verdigi tepkiden belli. asans�rde biriyle konustugumda diger kisiler bile burnunu kapatip kafasini �eviriyor. ben son �are olarak istanbulda bir doktoru buldum giden herkes sorunu ��zd�g�n� s�yl�yor. fiyati �ok maliyetli ama benim son �arem bu doktor.2 g�n sonra doktorun yaninda olacagim. reklam olmamasi adina ismini vermiyorum. eger burda da ��z�m bulamazsam ne yapacagimi bilemiyorum . son umudum burasi insallah yine o kadar yolu ve masrafi bosuna yapmamis olmam. eger bir faydasini g�r�rsem tekrar buraya yazacagim arkadaslar. burada ki herkes bu durumu yasiyor ve nasil bir psikolojide oldugunu kendimden biliyorum. umarim bende faydasi olur da herkese buradan mutlu bir sekilde yazarim. kalin saglicakla.

Murat hoca psikolojik dediyse �yledir, hocanin yutup kanalinin en sin videolarina bak, orda psikolojik koku teshis konulan hastalarin bizzat kendileriyle r�portajlari var, ayni senin gibi diyorlar.

Herkes onlar konusunca basini �evirip, burnunu kapatip, y�z�n� eksitiyorlarmis g�ya ama sonradan hi� de �yle olmadigini anlamislar.
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Aralik-2024 tarihinde 14:02
Muhtemelen Aytug Altundag. Ama onun da "her giden agiz kokusundan kurtuluyor." gibi bir imaji yok.

İlk gönderen: mavimsi mavimsi yazdı:

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.