![]() |
mucize ilac: flagyl |
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
melminar
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 21-Mayis-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2015 tarihinde 22:51 |
|
Leylak dis eti iltihabi mi varmis sizde? Reflu falan degil yani olay? Litfen cok caresizim doktorunuzu yazin lutfen
|
|
![]() |
|
kelaynak5
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 23-Aralik-2015 Konum: Antalya Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Aralik-2015 tarihinde 08:43 |
|
v�cuttaki bakterileri temizlemenin tek yolu dogal antibiyotik ve hi� bir yan etkisi olmayan kolloidal g�m�s suyudur. biliyorsunuz g�m�s�n antibakteriyel �zelligi �ok eskiden beri bilinmesine ve kullanilmasina ragmen gelisen ila� sekt�r� tarafindan yokedilmeye �alisilmaktadir. g�m�s suyu agizda bekletilerek yudum yudum i�ildigi i�in bakteri ve enfeksiyon temizligine agizdan, dislerden basliyor. bakteri olmayan bir yerden koku gelir mi?bence g�m�s suyunu arastirin ve mutlaka ihtiyaciniz kadar su ve tuz t�ketin
|
|
![]() |
|
kelaynak5
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 23-Aralik-2015 Konum: Antalya Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Aralik-2015 tarihinde 12:03 |
|
ve l�tfen ila�lardan uzak durun
|
|
![]() |
|
apollo
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2017 Konum: Ordu Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Ocak-2017 tarihinde 21:10 |
|
Bende birka� g�n �nce flagyl kullanmaya basladim.kokuyu daha ilk g�nden kesti.ne dilimin arkasindaki o les koku,ne de t�k�r�g�mde koku var.ayrica agzimdaki acilik,tat bozukluguda ge�ti.burnumda hissettigim koku,ve hapsirinca gelen tar�ina benzer pis koku da yok.demek hepsinin kaynagi ayniymis.yalniz bir sorun var.bu hapi s�rekli kullanabilecegimi sanmiyorum.��nk� yan etkilerini daha ilk tablette hissettim.ka� g�nd�r burun kemigim sizliyor.ve bas agrisi,bas d�nmesi yapiyor.
|
|
![]() |
|
gunelcva
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mart-2017 tarihinde 01:29 |
|
O sari ag tabaka bendede var agzimdanda koku geliyo o koku zaten o sari tabakadan geliyo bak kardesim benim midemde qastrit var hemde doktor analiz yapti kurdum varmis bende hersey kurttan oluyomus lyambliyoz diye parazit varmis sende bide git doktor tam m�ayine etsin bilmem bunu okurmusun ama sadece yardim etmek istiyorum
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Mart-2017 tarihinde 23:16 |
|
Allah askina su antibiyotigi kullanmayin. Daha �ok zarar veriyorsunuz kendinize. L�tfen yapmayin. Bunun yerine bol su icmeyi feneyin hichirsey kaybetmezsiniz. Yemeklerden yarim saat �nce su ve yemek yedikten 2.5 saat sonra su i�in. Bu sindirimi d�zenliyor. Ve g�nde en az 2. 5 litre su i�in.. bu rastgele aldiginiz ila�lar iyilesmenizi daha da geciktiriyor unutmayin.......
|
|
![]() |
|
Reisbey
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2017 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Mayis-2017 tarihinde 14:25 |
|
Arkadaslar flagyl ge�ici cuzum alah i�in banada yardimci olun benim agiz kokum devamli var hi� gitmiyor yemek yesemde su icsemde s�rekli var ve hayatim mahfoldu bunalima girdim i�ime kapandim artik biktim yasamak istemiyorum bu koku y�z�nden lutfen birisi bana yardimci olsun artik.mail adresim.. osmanciftel80gmail.com
|
|
|
29494929'
|
|
![]() |
|
denizedogruu
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Mayis-2017 tarihinde 22:04 |
|
Reisbey baska sikayetlerin yok mu burunla ilgili mideyle ilgili falan
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Kasim-2017 tarihinde 00:57 |
|
Vaybe!
Leylak diye bir arkadas vardi bi gitti bir daha d�nmedi! Sanirim kimseye de gittigi dis dr nun adini vermeden gitti. Umarim kokusu geri gelmemistir. Ama kendisi arasira forma ugrasaydi iyi olurdu. Neyse kurtulsun da forma gelmesin. |
|
![]() |
|
Caution
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Mart-2019 tarihinde 15:43 |
|
arkadaslar
flagyl veya nidazol 3x2 tablet bizmopen 3x2 tablet mide ilaci famodin olabilir 1x1 en az 2 hafta kullanin korkmayin, yan etki olmaz hafif mide bulanstisi, agizda metalik tat olabilir isin sirri 2 hafta kullanmada, unutmayin uzun s�re belki �m�r boyu ge�ecektir |
|
![]() |
|
G�zdee
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mayis-2021 tarihinde 09:46 |
|
Merhaba arkadaslar bu ilacin bir yan etkisi var mi ?
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mayis-2021 tarihinde 13:01 |
|
Antibiyotik. Uzun s�re kullanimda b�t�n ila�larin yan etkisi vardir
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Mart-2023 tarihinde 12:31 |
|
Arkadaslar su baglantidaki tikla videoda bir hanim ada�ayinin faydalarini anlatiyor.
Mide ve �zellikle bagirsaktaki mantar, zararli mikroorganizmalara �ok iyi geldigini s�yl�yor. Videonun alt yazilarini a�arsaniz T�rk�e se�enegi de var. Altlarda yorumlarda birisi "Flagyl tarzi ila� kullanana kadar ada�ayi i�mek �ok daha g�venilirdir ve faydalidir" yazmis. Gaz, gurultu vs sorunlara da etkiliymis, gebeler ve emziren anneler i�mesin, y�ksek tansiyonu olanlar da g�nde bir fincan i�meliymis en fazla, kimse 3 fincandan daha fazla i�mesin. Ben Migros marka aldim bug�n 20 tane sallama �ay seklinde olani yaklasik 20 lira. Bir ka� videoda "agiz kokusu i�in misvak kullandim, 4 ay sonra koku tamamen kesildi �ok s�k�r" yorumlari g�rd�m. En az 4 ay kullanmislar yani, ben de ada�ayini bari bi 2 ay kullanayim. @sifa95 sen hi� denedin mi bagirsak sorunlarin i�in bunu? Mide, ince ve kalin bagirsaklar i�in iyiymis ada�ayi. Deneyip g�relim bakalim. |
|
![]() |
|
siyah06
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Nisan-2023 tarihinde 21:30 |
|
Arkadaslar bende bu flagy ilacini kullanmaya kara verdim.. en azindan denemedigim tek sey bu olsa gerek.. Kullanim dozu nedir? G�nde ka� kere aliniyor? Sabah/aksam? Dozu bilen ve daha �nce kullanmis olan arkadaslar yardimci olabilir mi?
|
|
![]() |
|
subib
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 11-Mayis-2022 Konum: Konya Durum: Çevrimdışı Puan: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Nisan-2023 tarihinde 18:29 |
|
internetten ilacin prospektusune bak
|
|
![]() |
|
Maybeoneday
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2023 tarihinde 10:18 |
|
Bu flagyl ilacini direkt eczaneden alabiliyo muyuz yoksa doktor mu yaziyor?
|
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Nisan-2023 tarihinde 16:48 |
|
Kendisi bir antibiyotik. Kafaniza g�re kullanmamanizi �neririm. Ki ben kullandim kesin ��z�m degil tekrar geri geldi. Sizde b�yle olmaz belki ama doktor kontrol�nde kullanmanizda yarar var
|
|
![]() |
|
Maybeoneday
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Nisan-2023 tarihinde 22:05 |
|
@kaderarkadaslar
Geri geldi demissiniz peki tamamen ge�irmis miydi sizdeki kokuyu |
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Nisan-2023 tarihinde 01:57 |
|
Evet ge�irmisti ama dedigim gbi kisa bir s�re sonra bende geri geldi. Ama tamamen geldi diyemem. Eskisi gbi degilim bilin�lendigimden belkide. S�rekli ddilimi fir�aliyorum. ( ben heliko i�in tedavi olmustum ve bir�ok antibiyotik ve mide ilaci beraber kullanmistim) r
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Ekim-2023 tarihinde 00:56 |
|
Murat hocam merhaba, nasilsiniz?
Uzun zamandir yoktum forumda! Ama bakiyorum yeni arkadaslar var ve biz eskiler gibi deva bulmaya �abaliyorlar bu illete! Umarim �areler bulunur kurtulurlar. Yeni bir ila� var mi? Yeni bir sistem, ya da tedavi sekli var mi? Mal�m tip gelisiyor. Ben flagy kullandigimda koku sifirlaniyordu. Birakinca tekrar geri geliyordu! Ama 4 senedir dilimi fir�alamakla koku ge�ti diyebilirim. �zellikle macun degistirdigimde koku %100 ge�iyor. Macuna alisinca bir tik geri geliyor ve ben yine macunu degistirince tekrar sifirlaniyor ilgin� olarak. Benim durumum simdilik b�yle. Paylasayim yeni arkadaslarla dedim. Forumu takip etmeye �alisacagim sevgiyle kalin |
|
![]() |
|
Yig1t
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Ekim-2023 tarihinde 21:31 |
|
AA abi seni hatirladim
|
|
![]() |
|
Gececekinsl
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Ekim-2023 tarihinde 06:06 |
|
Aha bide bu var aklimi kurcalayan ..
Benim alerji testi ige 852 cikti Ve Doktor kadin Parasit olabilir diyor . Bu fagyl ilaci enfeksionlar icin ve parasitler icin kullaniliyormus ..�yle yaziyor Googlede Yani enfeksion veya Parasit .. Hmm Parasit vardi Kontroll etcem yoksa muhatamelen bogazdaki kirmizilik enfeksion doktorlarin dedigi ztn |
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Ekim-2023 tarihinde 11:52 |
|
Gececekins daha hen�z yeni kullanmayi bitirdim parazit ilacini fakat bir rahatlama oldu kokuda. Kesin ge�ti demiyorum ama yok gbi sanki. Dilde pas duruyor. Bu s�re�te elma sirkesi de t�ketiyorum dogal. Hafifledi yada azaldi biseyler oldu. Eger parazit deniliyorsa kesin tedavisini ol.
(Hen�z bir g�n ge�ti ve hafifledi ve ben heyecanlandim sanirim ) |
|
![]() |
|
Gececekinsl
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Ekim-2023 tarihinde 12:47 |
|
Insl �yledir cok sevinirim bakalim daha dis ve kbb var
Bunlardan sonra kesin gecmesi lazim |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |