![]() |
Murat Hocam yardimmm |
Yanıtla
|
Sayfa <123 |
| Yazar | ||
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ekim-2017 tarihinde 03:34 |
|
|
G�z�m a�ikken oluyor
Hem yatay hem dikey durumda oluyor(daha �ok yatay) Her gece oluyor Tek g�z�m Hangi tarafa yatarsam o g�z Yanmasiz yasarma Eforlanmada olmuyor sadece yatarken Kendimi bildim bileli var |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ekim-2017 tarihinde 11:04 |
|
Bunun tip 4 agiz kokusuyla bir ilskisi oldugunu zannetmiyorum. Yan yatinca yer �ekimi sebebi ile G�z yasi, g�zdeki siviyi burun bosluguna aktaracak olan kanala ulasamaz, disari akar. Bu normaldir. -M |
||
![]() |
||
Haklar bilimi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 16-Mart-2017 Konum: Konya Durum: Çevrimdışı Puan: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ekim-2017 tarihinde 21:01 |
|
Hocam ben de tip4 oldugumu d�s�n�yorum . Yasarma g�z�m a�ikken oluyor. Basim nasil olursa olsun yasarma olabiliyor.(a�ik�asi dikkat etmedim, ilerleyen zamanlarda dikkat edecegim) Yasarma iki g�z�mde de oluyor. Yasarmanin yanmali oldugunu s�yleyebilirim hatta g�z�m� kapatip , siktigimda yanma belirginlesiyor Eforlaninca dikkat etmedim ama yasarma oldugunu animsiyorum . 4-5 yildir var belki daha fazla |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Ekim-2017 tarihinde 21:39 |
|
Ifade degistiriyorsunuz. �yle anliyorum ki siz hasta olmayi kafaya koymussunuz bir defa. :-) -M |
||
![]() |
||
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Kasim-2017 tarihinde 00:04 |
|
|
Hocam cevap icin tesekkur ederim buradaki cogu arkadasin sorununun kulak burun bogaz oldugunu oldugunu dusunuyorum
Siz bir KBB hekimi olsaydiniz muayne sirasinda nelere dikkat ederdiniz? Doktorlarin kacirdigi gormedigi veya gorup de agiz kokusu yapmadigini dusundugu hatta abartarak soyliyim gormek istemedikleri seylerin oldugundan suphe ediyorum Diger merak ettigim konu sudur hocam: Daha once tip2 teshisi koydugunuz sahislarda iyilesme gozlemlediginiz oldu mu? Teshis tip2 olsa bile sorunlu konkalari sinusleri deviasyonu duzeltip de bundan kurtulamayan insanlar var Mutlaka gozden kacan bir seyler olmali Size gore bu sorun nerede olabilir? Gorunmeyen saklanan seyi soruyorum :) |
||
![]() |
||
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Kasim-2017 tarihinde 16:51 |
|
|
Hocam forumda balik kokusu, a�lik kokusu ,diski kokusu tarzinda kokular okumustum
Ben evdekilere soruyorum agzimin seker koktugunu s�yl�yorlar Kimi tofita,kimi albeni hatta kimisi de elma koktugunu s�yl�yor Yukarida saydigim gidalari t�ketmiyorum Daha �nce bu tarz bir koku duydugunuz oldu mu? Balik kokusunu bir hastaligin yaptigini duynustum Seker kokusundan da bir �ikarim yapilabilir mi? |
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Kasim-2017 tarihinde 22:37 |
|
sirasi ile testler yapip bulacaksin kaynagini iste. �nce git dahiliye seker testi filan diger testler yapsinlar. sorun yoksa dis hekimine git. sonra kbb git bademcik tasi deviasyon sin�zit baksin. sonra genel cerrah git mide ile ilgili problem varsa. |
||
![]() |
||
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Kasim-2017 tarihinde 14:47 |
|
|
Sin�zit yok
Dis problemim yok Deviasyon yok Konkalar olagan Ne kaldi geriye doktorlar yalandan para kazaniyor Su �lkede g�venmedigim iki tane meslek var Polisler ve doktorlar Bu meslegi yapan insanlarin y�zde 80'i paraya a� ve bitse de gitsek d�s�ncesi tasiyan insanlar Paranin k�pegi olmuslar Ayrica forumu okurken �b�r d�nya kader allah bizi siniyo falan diye yazan arkadaslar g�rd�m iki g�nd�r �ok sinirliyim Bu arkadaslara tavsiyem var bu kafayla isleri �ok zor biraz kafalarini �alistirsinlar Bilimin tipin olmadigi yerde hurafelerle insanlarin aklini oyan �ok olur Tarif ettigim yer tam olarak burasi=T�RKIYE Neyse uzatmiyim deneyecek ne kaldiysa denemeye hazirim Tavsiyelere a�igim Iyi g�nler |
||
![]() |
||
Arayan
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Kasim-2017 tarihinde 01:19 |
|
|
Arkadasim burasi ateizimin propagandasini yapabilecegin yer deqil.Isteyen istediqine inanir seni baqlamaz .Aqiz kokusu hakkinda konuscaqin seyler varsa konusalim.Bilgi paylastik�a coqalir.
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Kasim-2017 tarihinde 17:41 |
|
Allaha olan yasadiklarini birebir onunla paylas ona dua et �zg�nl�g�n�de ona anlat birseylerin yolunda gitmediginden bahsedip yardim dile , bu senin yaptigin hataya bende �ok d�st�m yani bazi insanalar cepleri dolu esleri isleri g�pg�zel hayat onlara simdiden cennet onlar dinden ondan bundan bahsetmeyi pek sever konusmaya laf bulmak i�in , ama acilar �eken maddi manevi fiziksel ruhsal bir insan i�in yani BILIMSEL olarak rahatsizliklarini yok etmeden huzura kavusamaz yani diyecegim o ki herseyi yolunda giden i�in din g�zeldir basindan hep sorun ge�en i�in �eliskidir hep sinama der ge�erler bu lafi diyenlerde hesap vericekler kendileri simdi rahatlar s�phesiz inaniyoruz ALLAH adaletlidir ve merhametlidir , bizim ALLAH'tan istiyecegimiz merhamettir kimseye zararimiz olmasa bile ona karsi saygisizlik etmis olabiliriz ama ayni sekilde ALLAH'tan istiyecegim adalettir kul hakki denen sey , insanlara zulmeden onlari disliyan onlarin gelismelerini engelliyen g�revlerini iyi yapmiyanlar vesaire vesaire birs�r� �rnek duyarsiz kalanlar hepsi i�in bir ADALET olmali . |
||
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Kasim-2017 tarihinde 23:14 |
|
endoskopi yaptir yada helikop bakteri var mi diye kan testi yada diski testi yapiyorlar. bademcik tasi var mi ? bak aynada bademcigine. sin�zitte yoksa burun kaynakli degil. bademcik ve bogaz alt taraf b�lgeyi odaklan. |
||
![]() |
||
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Kasim-2017 tarihinde 11:05 |
|
|
Ahmetmehmet1 ve bazenhisdediyor nickli arkadaslara tesekk�r ederim Arayan nickli kisi i�inde bika� sey s�yliyim Burasi kimsenin ateizm propagandasi yaptigi bir yer degil Bu tarz bi d�s�nceye nerden ulastigini anlamadim Mesajlarimiz yayinlanmadan �nce admin tarafindan okunup duruma g�re onaylaniyor Yani rahatsiz edici olsa yayinlanmazdi Ayrica sen niye �zerine aliniyosun Senin yardimin eksik kalsin g�nderilerime cevap verme kendi kendinle ilgilen benim yazdiklarimla degil Benim yukaridaki yazdiklarim bunun kader oldugundan bahsedip evinden hi� �ikmayan doktora gitmeyen insanlar i�indi Kurtulmak istiyor ama hi�bir sey yapmiyorlardi Sanirim sende tanimladigim grubun bir �yesisin Mesajimi bir ka� defa oku belki anlarsin |
||
![]() |
||
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Kasim-2017 tarihinde 15:34 |
|
|
Hocam tip5 kokuda da efor sonrasi kokuda azalma olur mu?
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Kasim-2017 tarihinde 22:06 |
|
Tip 5 agiz kokusu asla kaybolmaz ve azalmaz. En baskin �zelligi budur zaten -M |
||
![]() |
||
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Kasim-2017 tarihinde 00:03 |
|
|
Benim kardesimde agiz kokusu yok ama hep tuhaf bir tat hissettigini soyluyor ve bu tadin hic gecmediginden bahsediyor
Bende de hic gecmeyen bir tat var bogazimin arkalarindan bir yerlerinden tat aldigimi hissediyorum degisik bir sey Kardesimden farkim ne yazik ki agzim kokuyor :) Iyi ki de benim agzim kokuyor onun agzi kokmasin Hocam bunu merakimdan soruyorum Acaba norojenik durumun genetigimizle bir alakasi var mi? |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Kasim-2017 tarihinde 13:58 |
|
Bu c�mleniz Tip 5 n�rojenik agiz kokusu i�in �zg�n ifadedir. -M |
||
![]() |
||
muzdarip
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Aralik-2017 tarihinde 00:01 |
|
|
Selamin aleyk�m. Hocam bisey danismak istiyorum. Ben kudret narini bug�n aldim a� karina iki kaps�l kullandim adamin tarif ettigi gibi. Koku kesildi o agzimdaki afedersiniz diiki kokusu gitti resmen bug�n misafirler geldi rahat rahat konusabildim. Simdi bu kudret nari nereye etki yspiyor diyebiliriz tam olarak. Ve kalici mi yoksa ge�ici mi tedavi eder. Adam en zaman 3 ay kullanacaksin sesi 3 hafta kullan bi hafta ara ver o sekil de dedi. Size danismak istedim. Tesekk�rler iyi geceler dilerim Murat hocam
|
||
|
Umudunu Kaybetme ..
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Aralik-2017 tarihinde 11:37 |
|
|
Sordugunuz i�in tesekk�r ederim
Kudret nasi hakkinda bir fikrim yok -M |
||
![]() |
||
muzdarip
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Aralik-2017 tarihinde 16:43 |
|
|
Hocam �ogu doktor �neriyormus Tipta da yeri var diyorlar. Ila� degil ama ek takviye olarak g�r�yorlar. Internetten baktigimizda bi �ok seye faydasi oldugu yaziyor. �zellikle mantar ve bakterilere bagirdaklara iyi geliyormus. Bende bilmiyorum ama kullandim kullanali hala koku yok 2 g�nd�r. Sizden ricam siz daha bilgili ve bu islere hakimsiniz. Az bi arastirmayapabikir misiniz bu kurtulus yolumuz olabilir belki de
|
||
|
Umudunu Kaybetme ..
|
||
![]() |
||
Arayan
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Aralik-2017 tarihinde 21:48 |
|
|
Muzdarip bu aktar kimdir?Nerededir?Iletisime ge�mek isterim.
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Aralik-2017 tarihinde 18:43 |
|
|
iyilestigim veya iyilesmedigimden emin olamasamda bunun sebebi psikolojik travmasi bu hastaligin bir sorum var hocam : ben iyilestiysem sormamam gerekir ama iyilestigimi d�s�nsemde bi yandanda iyilesemem asla gibi tuhaf tuhaf yada hayal g�r�yormusum gibi d�s�ncelere kapiliyorum emin degilim bu hastalik insani yoruyor . Herneyse sorum suydu hocam yardimci olursaniz cevaplarsaniz sevinirim , �rnegin bir yemek yedigimizde agzimiz kapali burnumuza koku gitmez agzimizdan degil mi? ama agzimizda b�yle koku ve tat karisimi birsey ama bu tat ve koku karisimi koku varmis gibi hissetirmesi orada kokunun oldugunun isaretimidir bu nedir hocam? yani bu hissettigim koku aslinda burnuma gelecek kokuyla aynimidir yani agzim kapali ama bi koku hissi var gibi oluyor bu her insandami olur yoksa? saygilar
|
||
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Aralik-2017 tarihinde 20:29 |
|
S�z� edilen maddeyi tanimiyorum. Incelenmeye deger olmayabilir. B�yle seylerle para, umut ve mesai kaybetmenizden korkuyorum. Eger bir g�n agiz kokusunun kalici tedavisi bulunursa bu kudret nari olmayacaktir, bunu hissedebiliyorum. Internet (gogil) �ok kirli bir k�t�phanedir. ��p� ayiklamak �ok zor. Pubmed �zerinden arastirmak lazimdir daima. -M |
||
![]() |
||
Fayda
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Aralik-2017 tarihinde 23:31 |
|
|
Hocam kitabinizda koku bilek yalamayla anlasilir seklinde bir bilgi var.dil arkasini yalayip kurudugunda koklayin seklinde.Daha �nce ise bu bir tespit degildir demistiniz galiba.ben de yanlis hatirliyor olabilirim.hangisi dogru acaba?
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Aralik-2017 tarihinde 13:57 |
|
uluslararasi bir kabul olmasi sebebi ile hasta bilgilendirme bros�r�ne koymustum. Fakat tamamen aldatici bir yaklasim oldugunu tespit ettikten sonra basilmis yazili bros�rden geri d�nmek m�mk�n olmadi. Bilek yalamak faydasiz ve aldatici bir y�ntemdir. Siz bunu fark eden ikinci kisisiniz. Yeni baski yaparsam elbette bu satiri silecegim. Dikkatiniz i�in kutlarim -M |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Aralik-2017 tarihinde 15:08 |
|
|
Murat hocama 1 soru
Ebstein anomalisi isimli kalp hastaligina sahibim bunun agiz veya nefes kokusu veya kalici bir koku olusturma ihtimali varmidir? |
||
|
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Aralik-2017 tarihinde 21:31 |
|
Yok hayir. Bu hastalik agiz ve nefes kokusu ile iliskilendirilemez. -M |
||
![]() |
||
Marcus21
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Ocak-2018 tarihinde 00:51 |
|
|
Murat hocam acil cevabinizi bekliyorum l�tfen.(yas 25)Sorunum 20lik disim az bisey �ikmis Belki 2-3 senedir de ayni halde g�rd�g�m kadariyla da ufak bir balon gibide sisme var etrafinda �nceleri hi� sorun etmiyordum. Bu forumu g�rd�kten sonra hemen �ektirmeye karar verdim iki ayri dis hekimine gittim ikiside �ene cerrahina git defiler. Iki g�n i�erisinde insaallah m�dahale edilecek.Dilimi fircaladiktan sonra herhangi bir koku falan olusmuyor agzimda bunu 20 yasinda burnu keskin olan kardesime de onaylatiyorum tabii. Sabah kalktigim da �ok s�k�r agiz kokum yok. Odamin havasida gayet iyi herhangi bir sorun yok. Ama dilimi fircalamazsam 2-3 g�n sanirsam 20 lik disimden kaynakli bir koku olusuyor. Parmagimi g�m�k olan 20 lik disimin etrafinda hafif gezdiriyorum �ok igren� ve agir bir koku olusuyor parmagimda, Bazen de bu koku olusmuyor ama dilimi fir�alarken o bolgeyide fircaladigimda ordan �ok k�t� bir koku yayiliyor bunu duyuyorum ve her dislerimi fircaladigimda o b�lgeden o koku az veya �ok geliyor. Dilimde ki kokunun sebebi olabilir mi?Mide kaynakli �ok s�k�r bir sikintim yok. 20 lik disi cektirdikten sonra yine buraya yazarim insaallah.Bir uzman olarak cevabinizi bekliyorum hocam, tesekk�rler.
|
||
|
"Sabah kalktiginda hayatta olmanin nasil bir ayricalik oldugunu d�s�n - nefes almanin, d�s�nmenin, zevk almanin, sevmenin..." M.A.
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Ocak-2018 tarihinde 21:42 |
|
|
Marcus21:
B�t�n v�cut �ukurlari kokar. Parmagi hangi v�cut �ukuruna sokarsaniz koktugunu g�rr�s�n�z. Bu bir hastalik degildir. G�m�l� disler kafasini disari uzatincaya kadar koku yapmaz. Dilinizi fir�alayin. Kazimayin. S�rekli dis fir�alayin. Zaten sonu�tan memnun oldugunuzu g�r�yorsunuz |
||
![]() |
||
ebrurazi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 28-Nisan-2018 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Nisan-2018 tarihinde 20:06 |
|
|
acaba yardim edebilir misin yaklask belli olarak 4 senedir kokuyor ve bir �ok doktoro gittim ve agzimdaa hi� bisey olmadiklarini s�yl�yorlar fakat bunu hiseddebiliyorum kokuyu hep hissediyorum agzimda ve ka� yildir rahat konusamiyorum ve sizin gargarinizida kullaniyorum su an ama hala hissediyorum ne yapabilirim nolur yardim edin
|
||
|
klmn
|
||
![]() |
||
nisaluce
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Aralik-2018 tarihinde 11:22 |
|
|
Hocam halitosil gargarayi dislerimi ve dilimi fir�aladiktan sonra kullaniyorum, birsey yeyip i�ersem etkisi azaliyor tabi ancak yemessem etkisi 4 saat s�r�yor, bu gargarayi kullandik�a etki s�resinde bir azalma olur mu? Ne kadar s�re kullanmaya devam edebilirim?
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Aralik-2018 tarihinde 12:27 |
|
Sordugunuz i�in tesekk�r ederim Onun etkisi azalmaz dabiiti. Ama giderek sizin koku alma esik degeriniz d�sebilir. B�ylece etkisinin gittik�e daha kisa s�rd�g�n�z zannedebilirsiniz. En uzun etki, dil fir�alandiktan sonra 1-2 dakika dil �zerinde bekletmek seklinde elde edilir. -M |
||
![]() |
||
Yanıtla
|
Sayfa <123 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |