Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Trio tedavi pateti

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bymax Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Trio tedavi pateti
    Gönderildi: 08-Ocak-2015 tarihinde 14:55
Trio tedavi paketini kullanan veya bilgisi olan varmi
migdedeki bakerilere karsi kullaniliyormus bununla iyilestim diyenleri okudum
Başa Dön
cuma Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cuma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ocak-2015 tarihinde 20:56
Dogru.bunu bende okudum.sorunu mide kaynakli olanlarin deneyp gormesi lazim.tabi doktor tavsiyesiyle..
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Ocak-2015 tarihinde 17:49
trio dedigin helipakla ayni iste ben kullanmistim baya �nce (tabiki doktor tavsiyesiyle kullandim) kullandigim s�re zarfinda ise yarar gibi olmustu ama sonrasi malum
Başa Dön
bymax Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bymax Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ocak-2015 tarihinde 20:52
Arkadaslar bilinen antibiyotikler bakterilere ge�i�i ��z�m nizadol gibi.Amerikada yeni bir antibiyotik gelistirilmis bakterilere kesin ��z�m.Hen�z insanda denenmemis.Artik onu bekliycez galiba
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ocak-2015 tarihinde 19:22
trio - helipak , bildigim kadariyla helicobacter pylori i�in kullaniliyor. Doktor gerekli testleri yapmadan sende bu bakteri olup olmadigini bilemezsin. Kullaninca agiz kokusu ge�ecek diye bir garanti de yok.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.