Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

agzimiz kokmuyor

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı erkannn1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: agzimiz kokmuyor
    Gönderildi: 18-Ocak-2015 tarihinde 08:59
Arkadaslar herkez farkindadirda kokan sey agzimiz degil dilde o lanet pastir,zaten sabahlari normal olan koku pasla siddetlenip anormal kokuyor bu pastan kurtulsak sabahleyin o koku bile en aza inecektir.internetde arastirdigim kadariyla mide veya bagirsakdaki sorunlar yuzunden dil paslanirmis tamam oyle olsun doktora gidipde bu hastaliklari atlatinca yinemi gecmiyor bu pas anlamadim kurtulan yokmu ben anlamadim gitti..
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Ocak-2015 tarihinde 17:29
mideden kaynakli tedavi oldumu ge�ecektir bence
Başa Dön
erkannn1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı erkannn1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Ocak-2015 tarihinde 07:09
Iste bende bundan bahsediyorum herhagi hastaligi yenip bu pasdan kurtulabilen arkadaslarimiz mevcut mu ?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.