Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

sinus wars

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: sinus wars
    Gönderildi: 13-Mayis-2014 tarihinde 11:22
hocam bu ilac hakkinda ne dusunuyorsunuz ise yarar mi;?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Mayis-2014 tarihinde 07:26
ne ilaci ?
Başa Dön
gizemmmm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Mayis-2014 tarihinde 21:58
sinus wars http://www.sinuswars.com/remedies/OriHaliGone.asp
Başa Dön
I feel it comin Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı I feel it comin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Nisan-2022 tarihinde 21:38
Arkadaslar merhaba nasil gidiyor yeni bir seyler deniyor musunuz kokuda azalma yada artmalari sezebiliyor musunuz deneyimlediginiz yeni birsey var mi?
Ben birka� sey yazmak isterim yakin zamanda kokuya dair g�zlemlerimi anlatan;
Ge�irdigim son bir hafta i�inde d�n bilhassa bu kadar k�t� bir koku olustugunu agzimda hissettim belki de �ok uzun zamandir kokuyu b�yle net almamistim. A�ik�asi karsimda benle muhattap olan insanlarin yerine koyunca kendimi uzaklasmalarina hak vermemek m�mk�n degil :) Gelelim sebebine ya da benim sahsi deneyimlerim sonucunda ulastigim olasi kokuyu bu kadar arttiran nedenlere.
Ilki hi� istisnasiz havalarin tekrar sogumasina ragmen kombiyi a�mamam diye d�s�n�yorum ��nk� geceleri defalarca uyanmama dahi sebep oldu ve sabahlari �ok k�t� bir bogaz agrisi ile uyaniyordum uykusuzlukta oluyprdu tabi. Bir digeri ise d�n baya kebapli, tatlili bir �g�n yedim aslinda uzun bir s�redir (2 ay) kadar tatli hi� yemiyor kebap gibi izgara �esitlerini de t�ketmiyordum ve evet b�yle bir beslenmenin bende kokuyu �ok asiri arttirdigini uzun s�redir biliyorum. Bu y�zden daha �ok baklagil agirlikli besleniyorum. Yani sonu� bogazimi k�t� yapan ne varsa y�ksek sesle konusmak, �ok soguk, �ok sicak yemek, soguk hava solumak vb. bogazimi agritacak seyler k�t� bir beslenme ile birlesince inanilmaz bir kokuda artis oldu. Ben bogazimi iyi tutmaliyim bunu biliyorum. Yasadiklarim bunlardi. Hos�akalin
Bogazi iyi tutan �nerileriniz varsa dinlemek isterim tesekk�rler.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.