![]() |
sinus wars |
Yanıtla
|
| Yazar | |
gizemmmm
�ye
Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2013 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: sinus warsGönderildi: 13-Mayis-2014 tarihinde 11:22 |
|
hocam bu ilac hakkinda ne dusunuyorsunuz ise yarar mi;?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Mayis-2014 tarihinde 07:26 |
|
ne ilaci ?
|
|
![]() |
|
gizemmmm
�ye
Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2013 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Mayis-2014 tarihinde 21:58 |
|
sinus wars http://www.sinuswars.com/remedies/OriHaliGone.asp
|
|
![]() |
|
I feel it comin
�ye
Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Nisan-2022 tarihinde 21:38 |
|
Arkadaslar merhaba nasil gidiyor yeni bir seyler deniyor musunuz kokuda azalma yada artmalari sezebiliyor musunuz deneyimlediginiz yeni birsey var mi?
Ben birka� sey yazmak isterim yakin zamanda kokuya dair g�zlemlerimi anlatan; Ge�irdigim son bir hafta i�inde d�n bilhassa bu kadar k�t� bir koku olustugunu agzimda hissettim belki de �ok uzun zamandir kokuyu b�yle net almamistim. A�ik�asi karsimda benle muhattap olan insanlarin yerine koyunca kendimi uzaklasmalarina hak vermemek m�mk�n degil :) Gelelim sebebine ya da benim sahsi deneyimlerim sonucunda ulastigim olasi kokuyu bu kadar arttiran nedenlere. Ilki hi� istisnasiz havalarin tekrar sogumasina ragmen kombiyi a�mamam diye d�s�n�yorum ��nk� geceleri defalarca uyanmama dahi sebep oldu ve sabahlari �ok k�t� bir bogaz agrisi ile uyaniyordum uykusuzlukta oluyprdu tabi. Bir digeri ise d�n baya kebapli, tatlili bir �g�n yedim aslinda uzun bir s�redir (2 ay) kadar tatli hi� yemiyor kebap gibi izgara �esitlerini de t�ketmiyordum ve evet b�yle bir beslenmenin bende kokuyu �ok asiri arttirdigini uzun s�redir biliyorum. Bu y�zden daha �ok baklagil agirlikli besleniyorum. Yani sonu� bogazimi k�t� yapan ne varsa y�ksek sesle konusmak, �ok soguk, �ok sicak yemek, soguk hava solumak vb. bogazimi agritacak seyler k�t� bir beslenme ile birlesince inanilmaz bir kokuda artis oldu. Ben bogazimi iyi tutmaliyim bunu biliyorum. Yasadiklarim bunlardi. Hos�akalin Bogazi iyi tutan �nerileriniz varsa dinlemek isterim tesekk�rler. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |