![]() |
jinemed |
Yanıtla
|
| Yazar | |
mahmut
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: jinemedGönderildi: 21-Mayis-2014 tarihinde 20:10 |
|
arkadaslar besiktasta jinemed diye bi hastane var.kbb dis hekimi ve mide doktoru birlikte �alisiyomus.ugrayan oldu mu?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2014 tarihinde 21:48 |
|
Internetten g�rm�st�m. �zel kurumlarla anlasmalari var. �zel sigortasi olmayanlara pahaliya patlayabilir. Bir de operasyon falan gerekirse fiyat iyice artar. Tabii, sorunu �grendikten sonra ameliyati devlet hastanelerinde de olabilirsiniz.
Giden bir arkadas fiyat konusunda bilgi verirse kesin bir bilgi elde edebiliriz. Telefonla sorulursa �n muayene fiyati da �grenilebilir. Isin ironik yani, burada gastro uzmanlari gastrit, gastrodudenit agiz kokusu yapmaz derken , orada agiz kokusu b�l�m�n� a�an bir dahiliyeci... http://www.agizkokusutedavisi.com/ |
|
![]() |
|
Josephine
�ye
Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mayis-2014 tarihinde 22:07 |
|
halitozis klinigi mi ?
|
|
![]() |
|
mahmut
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mayis-2014 tarihinde 19:07 |
|
hastane galiba
|
|
![]() |
|
gizemmmm
�ye
Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2013 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Mayis-2014 tarihinde 13:02 |
|
Evet ben gittim arkadaslar ve tekrar gitmeyi dusunuyorum bugune kadar gittigim hastanelerden en cok ilgileneni o hastaneydi ve tabiki doktorlarda..Direk halimetreyle olcum yapiyorlar sonra dis hekimine ardindan kbb uzmanina yonelndirip guzel bir muayene ediyoar film cektiriyorlar.Ama aklinizda olsun her filme ayri para aliyorlar muayne ucreti yanlis hatirlamiyorsam ya 270 ya da 300 du mutlaka gidin derim en kisa zamanda ben tekrar gidecegim
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2014 tarihinde 14:20 |
|
gizemmmm,jinemed ile ilgili birka� sorum olacak.
gittiginde ilk hangi doktorla g�r�s�yorsun, halimetre �l��m�n� hangi doktor yapiyor ? Sana nasil bir teshis koydular ? Toplamda ka� lira �dedin ? |
|
![]() |
|
gizemmmm
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Haziran-2014 tarihinde 10:42 |
|
Merhaba serdar �lcumu genel cerrah serday aksoy yapti.Yuksek bir deger cikti daha sonra dis hekimine yonlendirdi dislerimden film cektiler 1 hafta dis eti iltihabi tedavisi gordum deger 370 iken 320 ye dustu sonra kbb a yonlendirdiler bademciklerimin ��rumus oldugunu soyledi izmite gelip deviasyon ve bademcik ameliyati oldum koku yine gecmedi Simdi yenidn gidecegim istanbula.Ucret konusuna gelirsek 270 yada 300 tam hatirlamiyorum muayene ucreti verdim.Sonra her film icin ayri para aliyorlar cunku filmler hastane disinda baska bir hastanede cekiliyor.O yuzden oraya gitmeden once bir devlet hastanesinde cigerlerinizden,sinus icin yuzunuzden , disinizden film cektirmenizi oneririm.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Haziran-2014 tarihinde 20:04 |
|
Sag ol gizemmm . Filmler pahali olmaz da isin i�ine endoskopi falan girerse fiyat y�kselir. �zel bir hastanede Sgk li olmama ragmen endoskopu i�in 300 tl �dedim.
Tahminimce , buraya il disindan gideceklerin en az 600 tlyi g�zden �ikarmalari lazim. Yol parasi, belki otel parasi da olacak. Endoskopi, kolonoskopi vs kapsamli islemler olmazsa fiyat azalir. |
|
![]() |
|
gizemmmm
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Haziran-2014 tarihinde 16:20 |
|
aynen fazlasiyla para almislardi ama endoskopiyi orda cektirmedim filme falan para aldilar.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Haziran-2014 tarihinde 14:31 |
|
Gizemmmm, ciger filmi demissin. Akciger filmi mi ? Ona da Serdar Aksoy mu bakiyor ?
|
|
![]() |
|
gizemmmm
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Haziran-2014 tarihinde 15:37 |
|
Akciger filmiydi sanirim tam hatirlamiyorum.Ama dedigim gibi ak ciger filmini ayri bir hastanede, kbb icin ayri bir hastaneye gonderdiler onlarin hastane kontrol ediyor o sanirim.
|
|
![]() |
|
Josephine
�ye
Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Eyl�l-2014 tarihinde 21:56 |
|
yakinda giden var mi ? ben gitmeyi d�s�n�yorum da bu hafta.
|
|
![]() |
|
benneyapayim
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Ocak-2015 tarihinde 08:32 |
|
Merhaba ben gittim, yasadiklarimi surgeteam agiz kokusu tedavi merkezi basliginda bulabilirsin.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |