Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

hastane

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahmut Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: hastane
    Gönderildi: 26-Mayis-2014 tarihinde 15:15
ya acaba agiz kokusu ilgilenen devlet hastaneleri yok mu?
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2014 tarihinde 19:06
:))
Burasi T�rkiye dostum. �l�yorum desen siraya gir derler.
Kaldi ki bu sorun. Kapidan kovarlar.
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mayis-2014 tarihinde 09:26
bu ara tetkiklerimi hacettepe �niversitsi tip fak�ltesi hastanesinde yaptiriyorum, doktor gen� ve anlayisli biri. a�ik a�ik ne var ne yok s�yledim. daha �nce yaptirdigim ama sonu�alamadigim b�t�n testlerin sonu�larini "kitap kalinliginda" �n�ne koydum. doktor baya bi sasirdi. sen, ne var ne yok yaptirmissin dedi. daha �nce yapilmayan ve �zellikle yapilamsini istedigim testleri yaptirmak iztedigimi s�yledim. baryumlu film �ektirelim dedi, �ektirdik. 240 ml.lik radyobariy solusyon i�erek film �ektiler. sonu�lari haftaya �ikacak. hacettepe tip diyorum, daha nereye gideyim. odt�' de tip var da biz mi gitmiyoruz...
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Kasim-2021 tarihinde 14:41
Selamaleyk�m arkadaslar, agiz kokusu konusunda �alisan bir periodontoloji uzmani. Istanbul'da muayenehanesi var. Muayene basamaklari Murat hocaya benziyor. Sistein soku, agiz kokusu baskilayip �l�me vs var. Salya incelemesi diye bir sey var o farkli bir islem olabilir. Halitemetre ile �l��m yapiyor. Istanbul ve �evresindeki arkadaslar ulasabilir. Muayene �creti sitesinde a�ik�a yaziyor.

Artilari: Dis hekimi ve periodontoloji(dis eti alaninda) uzmani , agiz kokusu konusunda �alisiyor, Istanbul gibi merkezde olmasi.

Eksileri: Halitemetre ile �l��m yapmasi, gen�ler veya b�yle bir doktora ilk kez gidecekler i�in �cret y�ksek gelebilir.(Birka� yere daha muayene oldum, sahs� g�r�s�m �creti normal)

Adresi agizkokusu.com

Muayene olan veya olacak arkadaslar bilgi verirse �ok iyi olur. Ben gitmeyi d�s�n�yorum.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Kasim-2021 tarihinde 21:33
�stteki mesajda bahsettigim doktorun internet adresi agizkokusu.com .

�zellikle belirtmek istedim ��nk� biraz �nce tekrar baktim, bir de T�rk�e harflerle " agizkokusu.com" diye adres var. Burada hi�bir doktor adi, ger�ek fotograf vs yok. Bol bol s�sl� laflar var: merkezimiz, deneyimli dis doktoru kadromuz, 30 yil tecr�beli dis hekimimiz... Sitede hasta yorumlari b�l�m� var, sahte profiller.   

Okurlarsa alinmasinlar ama hi�bir sekilde g�venilir profil �izmiyorlar. Dedikleri gibi bir "merkez"lerse neden hi� doktor, poliklinik fotografi yok? Fotograflarin hepsi muhtemelen depo sitelerden alinmis ya da dogrudan internetten bulmuslar.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ocak-2022 tarihinde 12:45
Baslik tasindigi i�in doktor adi g�r�nm�yor. Periodontoloji uzmani dis hekimi Fatih Vural. Yanlis bir bilgi vermisim: " Eksileri: Halitemetre ile �l��m yapmasi" demistim ama Halitor adli cihazi kullaniyormus. Isim benzerligi degilse Murat hocanin �rettigi cihaz olabilir. Zaten Fatih Vural'in sitesini incelediginizde Murat hocanin sitesi ile �ok benziyor. Kendi de bir�ok yerde kaynak olarak Murat Aydin'i g�steriyor.

Benim bildigim, Murat hoca ve Aytug Altundag'dan sonra agiz kokusu ile �zel olarak ilgilenen ���nc� doktor. Instagram hesabinda agiz kokusu ile ilgili az da olsa vaka �rnekleri var.

https://instagram.com/drfatihvural?utm_medium=copy_link

Murat hocam sitenizi incelerken lazer g�rd�m. Bu, forumda bahsettiginiz dil lazeri gibi bir sey mi?

https://halitor.com/
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Ocak-2022 tarihinde 20:12
İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Murat hocam sitenizi incelerken lazer g�rd�m. Bu, forumda bahsettiginiz dil lazeri gibi bir sey mi? http://halitor.com/

Laser cihazini ben yaptim. Kendi �rettigim cihazlari o sayfada yayinliyorum.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.