![]() |
hastane |
Yanıtla
|
| Yazar | |
mahmut
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: hastaneGönderildi: 26-Mayis-2014 tarihinde 15:15 |
|
ya acaba agiz kokusu ilgilenen devlet hastaneleri yok mu?
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mayis-2014 tarihinde 19:06 |
|
:))
Burasi T�rkiye dostum. �l�yorum desen siraya gir derler. Kaldi ki bu sorun. Kapidan kovarlar. |
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mayis-2014 tarihinde 09:26 |
|
bu ara tetkiklerimi hacettepe �niversitsi tip fak�ltesi hastanesinde yaptiriyorum, doktor gen� ve anlayisli biri. a�ik a�ik ne var ne yok s�yledim. daha �nce yaptirdigim ama sonu�alamadigim b�t�n testlerin sonu�larini "kitap kalinliginda" �n�ne koydum. doktor baya bi sasirdi. sen, ne var ne yok yaptirmissin dedi. daha �nce yapilmayan ve �zellikle yapilamsini istedigim testleri yaptirmak iztedigimi s�yledim. baryumlu film �ektirelim dedi, �ektirdik. 240 ml.lik radyobariy solusyon i�erek film �ektiler. sonu�lari haftaya �ikacak. hacettepe tip diyorum, daha nereye gideyim. odt�' de tip var da biz mi gitmiyoruz...
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Kasim-2021 tarihinde 14:41 |
|
Selamaleyk�m arkadaslar, agiz kokusu konusunda �alisan bir periodontoloji uzmani. Istanbul'da muayenehanesi var. Muayene basamaklari Murat hocaya benziyor. Sistein soku, agiz kokusu baskilayip �l�me vs var. Salya incelemesi diye bir sey var o farkli bir islem olabilir. Halitemetre ile �l��m yapiyor. Istanbul ve �evresindeki arkadaslar ulasabilir. Muayene �creti sitesinde a�ik�a yaziyor.
Artilari: Dis hekimi ve periodontoloji(dis eti alaninda) uzmani , agiz kokusu konusunda �alisiyor, Istanbul gibi merkezde olmasi. Eksileri: Halitemetre ile �l��m yapmasi, gen�ler veya b�yle bir doktora ilk kez gidecekler i�in �cret y�ksek gelebilir.(Birka� yere daha muayene oldum, sahs� g�r�s�m �creti normal) Adresi agizkokusu.com Muayene olan veya olacak arkadaslar bilgi verirse �ok iyi olur. Ben gitmeyi d�s�n�yorum. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Kasim-2021 tarihinde 21:33 |
|
�stteki mesajda bahsettigim doktorun internet adresi agizkokusu.com .
�zellikle belirtmek istedim ��nk� biraz �nce tekrar baktim, bir de T�rk�e harflerle " agizkokusu.com" diye adres var. Burada hi�bir doktor adi, ger�ek fotograf vs yok. Bol bol s�sl� laflar var: merkezimiz, deneyimli dis doktoru kadromuz, 30 yil tecr�beli dis hekimimiz... Sitede hasta yorumlari b�l�m� var, sahte profiller. Okurlarsa alinmasinlar ama hi�bir sekilde g�venilir profil �izmiyorlar. Dedikleri gibi bir "merkez"lerse neden hi� doktor, poliklinik fotografi yok? Fotograflarin hepsi muhtemelen depo sitelerden alinmis ya da dogrudan internetten bulmuslar. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Ocak-2022 tarihinde 12:45 |
|
Baslik tasindigi i�in doktor adi g�r�nm�yor. Periodontoloji uzmani dis hekimi Fatih Vural. Yanlis bir bilgi vermisim: " Eksileri: Halitemetre ile �l��m yapmasi" demistim ama Halitor adli cihazi kullaniyormus. Isim benzerligi degilse Murat hocanin �rettigi cihaz olabilir. Zaten Fatih Vural'in sitesini incelediginizde Murat hocanin sitesi ile �ok benziyor. Kendi de bir�ok yerde kaynak olarak Murat Aydin'i g�steriyor.
Benim bildigim, Murat hoca ve Aytug Altundag'dan sonra agiz kokusu ile �zel olarak ilgilenen ���nc� doktor. Instagram hesabinda agiz kokusu ile ilgili az da olsa vaka �rnekleri var. https://instagram.com/drfatihvural?utm_medium=copy_link Murat hocam sitenizi incelerken lazer g�rd�m. Bu, forumda bahsettiginiz dil lazeri gibi bir sey mi? https://halitor.com/ |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Ocak-2022 tarihinde 20:12 |
Laser cihazini ben yaptim. Kendi �rettigim cihazlari o sayfada yayinliyorum. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |