![]() |
i�imi d�kmek istedim |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Gemi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: i�imi d�kmek istedimGönderildi: 01-Kasim-2013 tarihinde 21:55 |
|
Pharmol Zn gargara ise yaramisti ama baska bir agiz kokusu geldi yine. Ne nalet bir bela bu ya. Benim sorunum b�y�k ihtimalle olmayan dislerim. Sol yanimda yine dis etim sisti. Dis�iye verecek param kalmadi artik, devlete gitmek istemiyorum. Bekliyor �yle.
��z�m�m yok, �nerim yok. sadece i�im d�kmek istedim :( |
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Aralik-2013 tarihinde 21:56 |
|
Gemi,
Aslinda o kadar sanlisin ki, disten kaynaklanan sorun bence en kolayi ��nk� ��z�m� var. Devamli tuzlu su ve bakimla bile �ok yol alabilirsin. Internete bakiyorum devamli .. bir isik ariyorum ama yok. tek bir kelime yok. hep ayni bambasit c�mleler, orta�agdan kalma s�ylemler. tek bir c�mle yeni bir sey yok.. |
|
![]() |
|
Gemi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Aralik-2013 tarihinde 21:30 |
|
Bu arada 1 ay �nce deviasyon ameliyati oldum, �ok rahat nefes aliyorum ama agiz kokusunda bi degisiklik yok.
Effect, benim sorunumun ��z�m� oldugunu sanmiyorum artik. Dis tedavilerim hi� bitmiyor, ve artik �yle dolgu kanal tedavisi degil, bayagi �ekilmesi gereken disler var agzimda. �ekilse yerine k�pr� veya implant yaptirilacak ve benim artik kanal tedavisi ve kaplamalara para vermekten iflahim kesildi. Ileride y�ksek mercilere gelirsem benim gibileri �z�rl� sinifina sokucam ve bedava dis tedavisi saglayacagim :) Kazandigim para dis doktorlarina gidiyor ama yine de dislerim �ekilmekten kurtulmuyor... |
|
![]() |
|
Cihangir
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Ocak-2022 tarihinde 12:35 |
|
Her g�n 2 kere dislerimi,agizimin her k�sesinini fir�alarim her g�n gargarada kullanirim ama bir g�n fir�alamayi bikarsam agizim les gibi oluyor.Bunun sebebi nedir?Tanidigim insanlarda b�yle degil mesela annem en son 2 yil �nce dislerini fir�alamistir.Ama ne dislerinde benimki kadar sararma nede dilinde beyazlik var kafayi siyircam
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Ocak-2022 tarihinde 18:22 |
|
Laktozsuz kefir almistik, i�tik bitti. Baktim plastik sisesi kaliteli, yikayayim ilerde kullanirim bi yerde dedim. Yikadim, kapagini kapattim.
Sonra kapagi a�tim i�ine su koycaktim, i�inden kefirin kendine has kokusu arti beklemekten eksimis bir koku geldi. Sanki mayalanmis gibi bir koku. Benim agzim da b�yle kokuyor. Bizim t�k�r�g�m�z veya burun, geniz akintimiz, dis etlerimiz falan bi yerlerde bi seyler bozuluyor, ��r�yor, mayalaniyor, mantarlasiyor ve bu koku meydana geliyor. Belki de t�k�r�g�m�z�n ph degeri olmasi gereken degerde degildir ve agizdaki bakterilein �ogalmasini engelleyemiyordur. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Ocak-2022 tarihinde 08:32 |
|
En son ne zaman biriyle sinemaya gittiniz? En son ne zaman bir arkadas grubuyla kafeye gittiniz, ma� yaptiniz, ev gezmesi yaptiniz? Bir alisveris merkezinde arkadaslarinizla dolastiniz?
Hava soguk ama gezin arkadaslar; tek basiniza sinemaya gidin, bir kafeye gidin oturun �ay kahve i�in. Bilet alip futbol ma�i izleyin. Bir AVM'ye girip dolasin. Yataktan �ikasiniz bile yok biliyorum ama kendinizi zorlayip bug�n �� bes saat disarida zaman ge�irin. Bunu diyen ben agiz veya v�cut kokusunun en siddetlisini yasayan biriyim. Keske yillar �nce biri de bana bunlari s�yleseydi. |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Subat-2022 tarihinde 17:49 |
|
Bakin �ok a�ik s�yl�yorum. 3 kisi birlesip ayri ayri zamanlarda bir insana saka ama�li agzin kokuyor derse o kisi otomatik olarak Tip5 hastasi olur. Bu k�t�l�g� kimseye yapmayin.
Burdakilerin �ogu sorunun baslangicini Asans�rde biri y�z�n� �evirdi, otob�ste biri elini burnuna g�t�rd�, isyerinde, okulda falanca y�z�n� eksitti, kisir g�n�nde Ayla teyze sigara b�regini g�merken y�z�me dik dik bakti, kasiyer para �st� verirken g�zlerini ka�irdi, yoldaki kedi beni g�r�nce karsi kaldirima ge�ti tarzi sa�ma sapan seyler. �ogu kisi Tip5 ama farkinda bile degil. Ben de KBB'ye bademciklerimi aldirmaya gitmistim koku yapiyor diye. Adam alnina taktigi isikli seyle tahta �ubukla dilime bastirip neredeyse agzimin i�ine girip 5 dakika iyice inceledi ve bademciklerin �ok k���k, zaten istesen de alamayiz dedi. Ayrica agzin falan kokmuyor, koksa ben alirdim kokuyu dedi. Tabii ki inanmadim ve �iktim ordan. Kizdim adama. Neredeyse birisi bize AGZIN LES GIBI KOKUYORRR, CESET MI SAKLIYORSUN ULEN AGZINDAAA, BU NASIL KOKU, IMANIM GEVREDI, CIGERLERIM YANDIIII diye haykirsa mutlu olacaz Ohhh be sonunda beni anlayan biri �ikti, bakin agzim ger�ekten kokuyormus iste diye. Bilemiyorum Altan, peki biz bu kokuyu gaipten mi duyuyoruz? Deli miyiz, ruh hastasi miyiz? |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Haziran-2022 tarihinde 21:38 |
Allah yardimcimiz olsun |
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Temmuz-2022 tarihinde 07:44 |
|
Bazi arkadaslar benim terim bile k�t� ko�uyor demisti, sebebi bu olabilir : tikla
|
|
![]() |
|
unfair
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Temmuz-2022 tarihinde 03:03 |
|
Ben de kbbye gittim ge�ende agiz kokusundan dolayi. Adam beni teselli etmeye �alisiyor resmen. Neymis sabahlari prenseslerin bile agzi lagim kokarmis. Arkadaslar �ogunun bu sorunun ne oldugundan haberi bile yok. �st�ne gitmezsek ��z�m bulamayacagiz.
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Temmuz-2022 tarihinde 13:37 |
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |