Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

V�cut kokusuna ve asiri terlemeye �neri

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cchfz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: V�cut kokusuna ve asiri terlemeye �neri
    Gönderildi: 05-Ocak-2021 tarihinde 02:56
Merhaba, normal zamanda veya gece uyurken �ok fazla terliyor ve bu da v�cutta rahatsiz edici bir koku yapiyorsa tavsiyem "aile hekiminize danismak sartiyla" D vitamini ampul� kullanmaniz. Ayda bir tane D vitamini ampul kullaninca etkisini g�steriyor ama kesinlikle �nce hekime veya eczaciniza bir danisin, ben danistim �yle kullandim. Ben faydasini g�rd�m. 4 amp�l kullandim, her ay bir amp�l olmak �zere. (Yani toplam 4 ayda toplam 4 amp�l yani her ay bir amp�l seklinde kullandim). 4 ay �nce ile kiyaslayinca artik sabahlari �ok daha az terlemis sekilde uyaniyorum. Ilk firsatta aile hekiminize bir danisin bu konuyu bence. Insallah ise yarar.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2021 tarihinde 09:49
Gece teri baska bir seydir. Terin kokmasi �oook baska bir seydir. Ikisini ayri tutunuz

Gece teri olarak bilinen rahatsizlik akciger hastaliklari, kabizlik , kemik hastaliklari ve kalsiyum metabolizmasinin bir belirtisi olabilir. Kandaki kalsiyum seviyesine bakilmasi bir ip ucu verebilir. Kandaki D vitamini seviyesine bakmayiniz. Yanilticidir. Ancak gece teri bulunan bir insanda bunlarin hi� birisi bulunmuyor da olabilir.

ter kokusu i�in buraya bakiniz:
http://www.ter.kokusu.org/
Başa Dön
Cchfz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cchfz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2021 tarihinde 10:55
Hocam bilgilendirmeniz i�in tesekk�r ederim. Pandemi d�neminde g�nese hasret kalinca D vitamini basladim. G�zlem yapinca fark ettim gece terlemesinin azaldigini, paylasmak istedim. Tibbi a�idan tabii bir dayanagim yoktu. Tekrar bilgi i�in �ok tesekk�r ederim.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.