![]() |
V�cut kokusuna ve asiri terlemeye �neri |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Cchfz
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: V�cut kokusuna ve asiri terlemeye �neriGönderildi: 05-Ocak-2021 tarihinde 02:56 |
|
Merhaba, normal zamanda veya gece uyurken �ok fazla terliyor ve bu da v�cutta rahatsiz edici bir koku yapiyorsa tavsiyem "aile hekiminize danismak sartiyla" D vitamini ampul� kullanmaniz. Ayda bir tane D vitamini ampul kullaninca etkisini g�steriyor ama kesinlikle �nce hekime veya eczaciniza bir danisin, ben danistim �yle kullandim. Ben faydasini g�rd�m. 4 amp�l kullandim, her ay bir amp�l olmak �zere. (Yani toplam 4 ayda toplam 4 amp�l yani her ay bir amp�l seklinde kullandim). 4 ay �nce ile kiyaslayinca artik sabahlari �ok daha az terlemis sekilde uyaniyorum. Ilk firsatta aile hekiminize bir danisin bu konuyu bence. Insallah ise yarar.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ocak-2021 tarihinde 09:49 |
|
Gece teri baska bir seydir. Terin kokmasi �oook baska bir seydir. Ikisini ayri tutunuz
Gece teri olarak bilinen rahatsizlik akciger hastaliklari, kabizlik , kemik hastaliklari ve kalsiyum metabolizmasinin bir belirtisi olabilir. Kandaki kalsiyum seviyesine bakilmasi bir ip ucu verebilir. Kandaki D vitamini seviyesine bakmayiniz. Yanilticidir. Ancak gece teri bulunan bir insanda bunlarin hi� birisi bulunmuyor da olabilir. ter kokusu i�in buraya bakiniz: http://www.ter.kokusu.org/ |
|
![]() |
|
Cchfz
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ocak-2021 tarihinde 10:55 |
|
Hocam bilgilendirmeniz i�in tesekk�r ederim. Pandemi d�neminde g�nese hasret kalinca D vitamini basladim. G�zlem yapinca fark ettim gece terlemesinin azaldigini, paylasmak istedim. Tibbi a�idan tabii bir dayanagim yoktu. Tekrar bilgi i�in �ok tesekk�r ederim.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |