![]() |
k�t� v�cut kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
mete06
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2019 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: k�t� v�cut kokusuGönderildi: 28-Haziran-2021 tarihinde 01:14 |
|
merhaba arkadaslar daha �ncede yazmistim.k�t� vuc�t kokusu i�in endoskopi ve ge�enlerde kolonoskopi yaptirdim ama temiz �ikti ne yapabilirim 3 g�n a� kaldim,bir sey yiyip i�medim ama kokuda degisen bir sey olmadi.fikir veya �neri ama bu TER KOKUSU DEGIL BOTOKS YAPTIRDIM �OK PAHALI PARF�MLER KULLANDIM KOLTUK ALTINDAN GELIYOR YAZ AYLARI BENIM I�IN IZDIRAP �ILDIRICAM...
|
|
![]() |
|
Sifa ariyorum
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Haziran-2021 tarihinde 10:52 |
|
Ayni sorun bende de var. V�cutta toksin �ok olunca ter yoluyla atiyor bunu. Hazir paket gida, sekerli seyler, abur cubur tuketmeyin. Dusta lif ile v�cudu iyice keseleyin. Dustan �ikar �ikmaz nisasta (markette satiliyor) ve karbonat karistirip koltuk altina s�r�n. Her g�n bu sekilde koltuk altinizi temizleyip s�r�n. Pamuk atlet ve tis�rt giymeye �alisin. Naylon kiyafetler de k�t� kokuya sebep oluyor. Bol su icin. Karbonatli su i�in g�nl�k. Bir de instagramda seymanindogalurunleri diye bi sayfa var ter kokusu i�in dogal deodoranti �ok talep g�r�yor. Benim har�ligim �ok yetmedigi i�in denemedim fiyatini da soramadim ama kullanan herkes memnun. Bir de limonlu su bol i�in.
|
|
![]() |
|
mete06
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2019 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Haziran-2021 tarihinde 22:17 |
|
merhaba tesekk�r ediyorum cevap i�in sizde de mi,ayni sorun var v�cut kokusu sizinki de mi odayi kapliyor acaba?
|
|
![]() |
|
Sifa ariyorum
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Haziran-2021 tarihinde 08:03 |
|
Evet cok agir bi v�cut kokusu oluyor. Ben b�yle hafifletmeye �alisiyorum.
Kimyasal i�erikli deodorantlar daha beter yapiyor ve bana egzama yaptilar. Dediklerimi deneyin l�tfen. Bir de dustan �ikarken sirkeli su ile yikanip �ikin. Bi siseye yari yariya sirke ve su koyup Bunu da deniyorum. Ama dedigim gibi beslenme de �ok etkiliyor. L�tfen deneyin bunlarin yan etkisi yok bana bir kazanci da yok. Sizde bakalim ne olucak . |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Temmuz-2021 tarihinde 21:17 |
Buraya bakiniz: http://ter.kokusu.org/ |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |