Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Anaerobik Agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 06:23
Sik sik kabiz ya da ishal oluyorsan sik ve k�t� kokulu gaz �ikariyorsan asiri bi siskinligin varsa g�bek kisminda bagirsaklarin problemli demektir. Bagirsak ge�irgen olunca nefes kokusu yapiyor. Ben alkolden mahvettim bagirsak florami ama d�zeldi simdi. Baya azalttim alkol� ama tam birakamadim.

Koku hala gelmedi tabii psikolojik olarak varmis gibi davraniyorum bunu kafamdan atamiyorum g�n i�inde bir�ok insanla muhattap oluyorum karsimdakinin s�rekli mimiklerini kontrol etmek yoruyor insani. Psikolojik nasil iyilesirim bilmiyorum.
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 09:49
Psikolojik iyilesmek tek basina �ok zor ben psikiyatriye gidecegim
Başa Dön
BlackSea58 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BlackSea58 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2021 tarihinde 00:06
Benim g�begimn orda bagirsaklar s�rekli hareketlilik var gibi yatarken falan gurultu falan oluyo gaz siskinlik oluyo, mesela ev de oturuyoruz ailem gaz mi �ikarttin diye soruyor disarda arkadaslarla oturuyoruz yine ayni soru fakat ben yapmiyorum hi� birsey, sizce benim sorunum bagirsaklarla alakali midir? Bunun disinda geniz akintim var bu kis burnumu ameliyat yaptiracagim..
Başa Dön
SIFAARIYORUM Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2021 tarihinde 14:17
Gurultu bende de �ok oluyor.
�zellikle �ok su i�ince limonlu su i�ince oluyor.
��z�m� su hakiki zeytinyagi ile t�m g�bek karin b�lgesini yaglamak m
.
Yagi iyice yediriceksiniz
T�m karin b�lgesi isininca bi sure idare ediyor..Kalabalikta k�t� oluyor yoksa.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Eyl�l-2021 tarihinde 22:25
İlk gönderen: BlackSea58 BlackSea58 yazdı:

Benim g�begimn orda bagirsaklar s�rekli hareketlilik var gibi yatarken falan gurultu falan oluyo gaz siskinlik oluyo, mesela ev de oturuyoruz ailem gaz mi �ikarttin diye soruyor disarda arkadaslarla oturuyoruz yine ayni soru fakat ben yapmiyorum hi� birsey, sizce benim sorunum bagirsaklarla alakali midir? Bunun disinda geniz akintim var bu kis burnumu ameliyat yaptiracagim..

irritabl bagirsak sendromu arastir
Başa Dön
Diloy Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 07:06
İlk gönderen: Inception Inception yazdı:

Melike, ge�mis olsun. Son 1.5 yildir agiz kokusu �zerine yogunlastim, okumadigim kitap kalmadi burda yazilanlarin iyilesenlerin tecr�belerini, murat hocamizin s�ylediklerini kisaca artik okumadigim konu kalmadi diyebilirim. �ok fazla �r�n kullandim kendi tecr�belerimde var.

Sana kisaca s�yle anlatayim anaerob bakteriler elbette var ve oksijensiz ortamda yasarlar dogru.Antibiyotik kullandiginda ise bu bakteriler �l�r ve koku b�y�k oranda ge�er ��nk� antibiyotikler v�cuttaki t�m bakterileri �ld�r�r, agizdaki bakterilerinden tut v�cuttaki t�m yerlere etki eder. Antibiyotigi kestikten sonra ise bu bakteriler tekrardan var olmaya baslar.��nk� bazi bakteriler olmasi gerekir.
Bu forumda ben de dahil antibiyotik kullanip agiz kokusundan kurtulan daha sonra antibiyotigi kestikten sonra agiz kokusu devam eden �ok kisi var. ��nk� agiz kokusu artmis bakteri faaliyetidir antibiyotik de v�cuttaki bakterilerin hepsini �ld�rd�g�ne g�re koku kesilir.
Bizim amacimiz bakterinin kaynagini bulup sebebini bitirmek sebebini ortadan kaldrmagimiz s�rece bakteri sayisinda azalma yapamayiz bu benim kendi d�s�ncem.

Bana g�re agiz i�inde bakterinin kaynagini bulman lazim ��nk� agiz kokusunun %90 dan fazlasi agiz i�inde olusur. B�y�k bi ihtimalle artmis bakterilerin kaynagi agizinin i�inde dir. Agiz i�inde bu kaynagi bulup tedavisini yaparsan sebebi k�kten kaldirdigin i�in koku birdaha olusmayacaktir sebebini kaldirmazsan bakteriler �lse bile tekrar olusacaktir.
Sormak istedigin soru var ise burdan sorabilirsin tecr�belerimi ve bildiklerimi anlatabilirim. �zelden sorma ki burdaki herkes �grensin.

Anaerob bakteri enfeksiyonumuz var ��nk� travma ya da baska bi sebeple bir yerlerimize (sin�sler, bagirsak vs) az oksijen gidiyor ve bu lanet bakteri enfeksiyon yapiyor igren� bi kokuyla. Antibiyotigi birakinca koku basliyor ��nk� hala oksijen gitmemeye devam ediyor sorunlu b�lgemize. V�cudun oksijen seviyesi nasil arttirilir ki? Ben ge�enlerde anestezi aldigim bi operasyon ge�irmistim bayilmadan �nce dedim maskemi �ikarayim nasil nefes alacagim? Hemsire �ikarma dedi maskemin i�ine oksijen veren ince t�p koydu. Uyandim agzim nasil ferah nasil ferah. S�z�n �z� sanirim bize oksijen lazim.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.