![]() |
Anaerobik Agiz kokusu |
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Diloy
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 06:23 |
|
Sik sik kabiz ya da ishal oluyorsan sik ve k�t� kokulu gaz �ikariyorsan asiri bi siskinligin varsa g�bek kisminda bagirsaklarin problemli demektir. Bagirsak ge�irgen olunca nefes kokusu yapiyor. Ben alkolden mahvettim bagirsak florami ama d�zeldi simdi. Baya azalttim alkol� ama tam birakamadim.
Koku hala gelmedi tabii psikolojik olarak varmis gibi davraniyorum bunu kafamdan atamiyorum g�n i�inde bir�ok insanla muhattap oluyorum karsimdakinin s�rekli mimiklerini kontrol etmek yoruyor insani. Psikolojik nasil iyilesirim bilmiyorum. |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 09:49 |
|
Psikolojik iyilesmek tek basina �ok zor ben psikiyatriye gidecegim
|
|
![]() |
|
BlackSea58
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Eyl�l-2021 tarihinde 00:06 |
|
Benim g�begimn orda bagirsaklar s�rekli hareketlilik var gibi yatarken falan gurultu falan oluyo gaz siskinlik oluyo, mesela ev de oturuyoruz ailem gaz mi �ikarttin diye soruyor disarda arkadaslarla oturuyoruz yine ayni soru fakat ben yapmiyorum hi� birsey, sizce benim sorunum bagirsaklarla alakali midir? Bunun disinda geniz akintim var bu kis burnumu ameliyat yaptiracagim..
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 04-Eyl�l-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 114 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Eyl�l-2021 tarihinde 14:17 |
|
Gurultu bende de �ok oluyor.
�zellikle �ok su i�ince limonlu su i�ince oluyor. ��z�m� su hakiki zeytinyagi ile t�m g�bek karin b�lgesini yaglamak m . Yagi iyice yediriceksiniz T�m karin b�lgesi isininca bi sure idare ediyor..Kalabalikta k�t� oluyor yoksa. |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Eyl�l-2021 tarihinde 22:25 |
irritabl bagirsak sendromu arastir |
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Kasim-2021 tarihinde 07:06 |
Anaerob bakteri enfeksiyonumuz var ��nk� travma ya da baska bi sebeple bir yerlerimize (sin�sler, bagirsak vs) az oksijen gidiyor ve bu lanet bakteri enfeksiyon yapiyor igren� bi kokuyla. Antibiyotigi birakinca koku basliyor ��nk� hala oksijen gitmemeye devam ediyor sorunlu b�lgemize. V�cudun oksijen seviyesi nasil arttirilir ki? Ben ge�enlerde anestezi aldigim bi operasyon ge�irmistim bayilmadan �nce dedim maskemi �ikarayim nasil nefes alacagim? Hemsire �ikarma dedi maskemin i�ine oksijen veren ince t�p koydu. Uyandim agzim nasil ferah nasil ferah. S�z�n �z� sanirim bize oksijen lazim. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |