![]() |
Sogukta artan koku |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Sercan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Sogukta artan kokuGönderildi: 14-Kasim-2021 tarihinde 20:51 |
|
Yaz Kis ge�meyen bir agiz kokum var deviasyon ameliyati oldum(burunda kemik egriligi vardi geniz akintisi yaptigindan s�phe ediyordum 18 yasina bastigimda ameliyati bu sene oldum ) agiz kokusu ile 5 senedir m�cadele ediyorum belki daha �ok fakat dinmeyen bir geniz akintim olabilir mi yaz kis demeden 18 e bastik ameliyati eyl�lde oldm ameliyati yeni oldugum i�in geniz akintim hat safadaydi simdi ameliat olali 2 ayi ge�ti bogazda balgam varmis gibi hissediyorum (doktor alerjik bir burnun omur boyu gecmiyeceginden bahsediyor) balgamida atamiyorum agzim surekli tukuruk ile doluyor doktorum balgamdan kaynaklandigini soyluyor havalar sogudukca sakak bolgesinde ge�meyen bas agrisi �2agiz kokusu olusuyor. Ger�ekten geniz akintisi 7/24 agiz kokusu yapabilecek potansiyele sahip midir + olarak bir s�re sonra midem de yanmaya basliyor .
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Kasim-2021 tarihinde 21:38 |
|
Sogukta kokunun artmasi, havalarin sogumasiyla sin�zit farenjit gibi hastaliklarin siddetlenmesi ile al�kali olabilir. Bu kadar siddetli bir akinti ilk defa duydum. Bir s�re sonra azalabilir veya antialerjik ila�larla rahatlayabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Sercan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Kasim-2021 tarihinde 22:50 |
|
inanin bende anlamakta g��l�k �ekiyorum her 30dk bir burnumu rinse kit veya pe�ete ile temizlemek zorunda kaliyorum ben temizledikce burnum geri doluyor doktorum akintinin genetik oldugundan bahsetti birden baslayip birden durabilecegini 5 sene �nce birden basladi birden durmasini bekliyorum ve alerji tedavisine baslayacagim ama agiz kokumun sebebi bumudur bilemiyorum.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |