Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Sjogren sendromu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Sjogren sendromu
    Gönderildi: 05-Aralik-2021 tarihinde 20:26
Arkadaslar merhaba gittigim doktorlardan biri sjogren sendromundan bahsetmisti. Benim sikayetlerim arasinda siddetli agiz kurulugu g�z kurulugu, v�cut kurulugu filan var doktor sjogren sendromu olabilir agizdaki kurulukta bakteri ve mantar olusumunu baslatabilir ve k�t� nefes kokusu olusabilir demisti. Ben �ok ihtimal vermemistim ama forumda benimlr benzer sikayeti olan varmidir
Başa Dön
Selen123 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Selen123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2021 tarihinde 00:02
Ewt ewt bende bademciklerimi aldirinca birden agiz burun ve goz kurulugu basladi bademcik alnmadn once gayet saglikliydm
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Selen123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2021 tarihinde 11:17
Ve kurulukla birlikte kokuda artti tavan yapti
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2021 tarihinde 12:53
İlk gönderen: Selen123 Selen123 yazdı:

Ve kurulukla birlikte kokuda artti tavan yapti

S�yle bir yazi var;

tikla

Son paragrafinda diyor ki,

Mutlaka Dikkat edin!

- Sodyum lauryl sulfat i�eren dis macunlari
- Alkol i�eren agiz gargaralari
- Sekerli yapiskan gidalar, seker ve sekerli sakizlar
- Baharatli, asitli gidalar
- Alkol ve karbonatli i�kiler
- Kafeinli i�ecekler
- T�t�n kullanimi
- Tar�in ve limon aromali ciklet ve sekerler agiz kurulugu semptomlarini artirir.

Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2021 tarihinde 15:09
Bunlarin hi�birini yiyip icmesemde hep kurubende
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Selen123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Aralik-2021 tarihinde 09:11
Melina tukuruk bezine baktrdnmi ordada tas olabiliomus bu kucuk taslar tikiomus mideye nasi endoskopi yapiolar onada oyle bakio dr lar netten arastr
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Aralik-2021 tarihinde 18:06
Selen hi� baktirmadim tesekk�r ederim hemen arastiriyorum
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Selen123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Aralik-2021 tarihinde 18:28
Rica ederm siadelonskopi yontemin adi ben ilerde yaptrmayi dusunuorm
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.