Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Burada Hastal���m�z� Ve Belirtilerimizi Yazal�m

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Burada Hastal���m�z� Ve Belirtilerimizi Yazal�m
    Gönderildi: 01-Subat-2013 tarihinde 12:44
Merhablar arkada�lar�m abilerim ablalar�m. Ben burda hastal���m�z� ve belirtilerimizi anlatmam�z� istedim bunu istememin sebebide mesela benim kokumun sebebinin a��z m� midemi yoksa burunmu vs nerden geldi�ini bilmemem d���nd�m de hani a��zdan kaynakl� kokusu olanlar a��z tad� nas�l ak�nt� rahats�zl�k duydu�u �eyler hangi yiyeceklerde daha belirli oluyor bunlar� a��klamam�z ve burdan birbirimize tahmin konusunda yard�mla�mam�z. Murat Hocam tiplerini yazm�� sa�olas�n fakat benim demek istedi�im ya�an�lanlar real hayatta nas�l oldu�u derdimi anlatabilmi�tirim san�r�m ?
�rnek olarak ben ba�lamak isterdim fakat sorunumun nereden kaynakland���n� tahmin edemiyorum bu ba�l�k sayesinde tahmin etmem kolayla��r diye d���n�yorum
Başa Dön
Helicobacter Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Helicobacter Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Subat-2013 tarihinde 01:09
merhaba ormes. s�k�ntilarimizin asil kaynagi, kokunun nereden geldini bulamamamiz. Mideden geldigini bilsek ona gore hareket eder, uygun bi tedavi yolu bulmaya calisiriz. Buradaki uyelerin cogu kokunun kaynagini dahi bulamadilar. Koku tiplerini bulsak bile nasil bi tedavi uygulayacagimiza forum uyeleri mi kara verecek. Insan sagligini ilgilendiren bir durum.
Sonucta herkes senin gibi nerden geldigi belirsiz bi koku ile ugrasiyor.
Başa Dön
ormes Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Subat-2013 tarihinde 07:17
do�ru hakl�s�n�z fakat sadece bilenler yazsa en az�ndan 2-3 ki�i olabilir onlara g�re bizede yard�mc� olabilirler mesela arkada�lar�m�zdan biri bademcik ald�rd� ve ge�ti yada orta kulak iltihab�ndan bir arkada��m�z vard� onunda sorunu ge�ti oda yazsa oda yazsa 2 ki�i etmi� olur
Başa Dön
nurka Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nurka Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Subat-2013 tarihinde 13:08
S.a beyler benim gitmedi�im doktor sadece gastroloji kald� cuma g�n� gidicem in�allah sorunum i�erdendir de tedavi olur yenerim �u laneti...benim et,s�t peynir yiyince ve ac� yiyince koku tavan yap�yor ama bunlar� yemem laz�m protein hepsi kesice�imi zannetmiyorum.Gastrolojide de�ilse ne yap�cam bilmiyorum hayattan b�kt�m bu gen� ya��mda :S
Başa Dön
aigina Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aigina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Subat-2013 tarihinde 08:42
merhaba benim de yakla��k 7 y�ld�r a��z kokusu problemim var bademciklerim de cepler varm�� ancak anlatt�klar� gibi �zerinde beyaz lekeler g�remiorum ancak tedavi olmak istiyorum hepiniz biliosunuz �ok zor bir durum utan�orum n son �are bademciklerimi ald�rmaya karar verdm i�e yarar m� bilmiorum
Başa Dön
nurka Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nurka Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Subat-2013 tarihinde 12:46
ormes karde�im �zel mesaj�na cevap veremiyorum msj yollama limiti doldu falan diyor yollanm�yor k.bakma
Başa Dön
furkan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı furkan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Subat-2013 tarihinde 07:23
Merhaba. Aynen kat�l�yorum sana bende y�llard�r u�ra��yorum bu sorunla kilometrelerce uzak diyarlara bile gittim ��z�m bulurum diye ne ara�t�rmalar yapt�m ama bu site ger�ekten ayd�nlat�c� bu konuda �ye olmaktan memnunum belki ayd�nlat�c� olurum diye bende ba��mdan ge�eni �zetleyim bendeki as�l belirgin rahats�zl�k a�z�m�n i�inde ac� bir tat olmas� bazen kendime bile kokuyordu insan�n psikolojisini �yle bozuyorki bu durum bi insan su i�erken yemek yerken hatta uyurken a�z�nda tatland�r�c� sak�z olurmu bende oldu i�te uzun s�re hemde sonra tavsiye ile hacettepe hastanesinde periodontoloji b�lm�nde bi doktora gittim ge�medi gastroenteroloji b�l�m�ne gittim helikobakter pylori dediler 15 g�n antibiyotik kulland�m sonra endoskopi yapt�lar miden temiz dediler �imdi ge�ip ge�medi�ini bilmiyorum psikolojim hala bozuk gidipte birinin burnunam� hohlay�m bilmiyorum ama burada ya�ananlar� okuyunca kbb uzman�na mutlaka g�r�n�cem bu arada �imdi �u blek yalama olay�n� yapt�m �yle k�t� bi koku almad�m allah�m nolur ge�mi� olsun
Başa Dön
bebekgibik�z Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bebekgibikýz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Subat-2013 tarihinde 14:10
�ncel�kle herkese merhaba d�sler�n�zden koku gelm�yorsa.en buyuk kaynak M�DE d�r. cunku hel�cobakter�plor� ded���m�z m�kropdan kokuyor...ant�b�yot�kk ver�ld��nde �se sahsen bana ver�ld�.gecmed�. ama en buyuk olay m�deden basl�yor.b�de refludur. bu gec yas�m�zda curuduk ya:D
Başa Dön
wolfscream Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı wolfscream Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Temmuz-2019 tarihinde 16:00
Oncelikle herkese iyi g�nler diliyorum. Sadece kendim i�in degil herkes i�in bir ��z�m yolu olmasa bile en azindan hayatta iletisim kurmak amaciyla hayata bir kere gelmis biz birbirimizle tanissak? Ayni sehirde olan arkadaslarimiz (�zellikle karsi cinsler) bu sorunu el ele verip beraber ��zmeye �alissa ve hayat bu bilinmez, hayat boyu beraber ��zmeye de �alisabilirler. Ben Izmir�de yasiyorum. Ve 23 yasinda bir beyim.L�tfen konuya nerede yasiyorsaniz orayi yazin ve iletisime ge�in. Hep b�yle gidecek degil. belki halitosis magduru 2 insan birbirinin hayatini degistirebilir..
Başa Dön
Sifa ariyorum Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sifa ariyorum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Temmuz-2021 tarihinde 20:29
Merhaba arkadaslar nasilsiniz... Bu durum sosyal �evre ve aile iliskilerini de etkiliyor malum
Bu durumla nasil basa �ikiyorsunuz neler yapiyorsunuz hayattan kopuk my yoksa i�inde mi yasiyorsunuz ☺️
Başa Dön
Sifa ariyorum Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sifa ariyorum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2021 tarihinde 08:39
Mesajim neden bu basliga tasinmis �ok ilgin�..
Neyse cevap veren de yok zaten. Herkese sifalar diliyorum..
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.