Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

KBB Tahlillerim - Etkinlik Tarihi: 24-Subat-2013

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ormes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Takvim EtkinliÄŸi: KBB Tahlillerim
    Gönderildi: 05-Subat-2013 tarihinde 09:02
Merhabalar �o�umuz ayn� s�k�nt�y� �ekiyoruz sizlere KBB b�l�m�ne gitti�imdeki tahliller hakk�nda bilgi vermek istiyorum.KBB ye gitti�imde doktora a��k a��k s�yledim benden sin�zit kontrol� i�in r�ntgen ve bo�az k�lt�r� istedi bug�n g�t�rd���mde sapasa�lams�n bir s�k�nt� yok dedi ve KBB b�l�m�yle san�r�m i�im bitti.
Resimler

[/IMG]

Fakat te�hisi koyduk gibi kokum dilimden kaynaklan�yor, ��yle s�yleyeyim karn�m tokken yemek yedikten sonra di�lerimi ve dilimi iyi bir �ekilde f�r�alad�ktan sonra koku yok fakat yar�m saat sonra a�z�ma bir�ey atayim dedi�imde her ne atarsam koku tekrar ba�l�yor dilimi f�r�al�yorum tekrar eski haline geliyor bu konu hakk�nda yard�mlar�n�z� bekliyorum te�ekk�r ederim..
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Subat-2013 tarihinde 14:49
bende geniz akintisi var sinus scanlarinda koyulasma var sinus arkalarinda dislerimi yikayip tuzlu su ile gargara yapip burnumdan derin tuzlu cekip teizleyince koku gidior ama on dakikaya geri geliyor :(((
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Subat-2013 tarihinde 06:23
hani insan ozgur yaratilmisti ??
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Subat-2013 tarihinde 12:53
İlk gönderen: evian evian yazdı:

hani insan ozgur yaratilmisti ??

Nerede yaz�yor bu?
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Nisan-2013 tarihinde 10:19
Arkadaslar, benimki de kesinlikle kbb sorunu.
Sinuzit c�kmam�st�. Ama doktorum beni hastal�k hastas� g�rmesi nedeniyle tahlillerin (paranazal) �st�nde durmam�st�.

�imdi bir farkl� bir doktordan yeniden tahliller isteyece�im. Ama a�iz kokusuna �ok vurgu yapmayaca��m. Sadece rahats�z etti�ini s�yleyece�im. ��nk� dikkate alm�yorlar �teki t�rl�.

KBB de yap�lan tahlillerin adlar�n� biri bana sayabilir mi? K�lt�rler, tomografiler vs. hi�birini atlamadan hepsini kontrol ettirmek istiyorum. Hacettepeye gitmeyi d���n�yorum. Yada medicana.
Başa Dön
xdemirleydi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı xdemirleydi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Temmuz-2013 tarihinde 19:20
faranjitte bagli kokuda oluyor ada �ayi cok b�y�k bir antibakteriyel gargara hazirlayin bununla kesinlikle 2 g�nde bir 500 ml sasal hazirlayin ve gargara yapin bogaz kizarikliklari ve mikrop birikmesini engelliyo cok faydali
Başa Dön
Isimsizdunya Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ocak-2022 tarihinde 15:17
Dostlar �ok ilgin� bir sey kesfettim az rahatsizlandim ve doktor antibiyotik verdi antibiyotigi kullanali 2 g�n olduktan sonra agiz kokum azalmaya basladi evet biliyorum bakteriler �ld�g� ya da ureyemedigi i�in ama akinti orda duruyordu 3. G�n sonunda balgami atmaya basladim yillardir atamadigim balgami atiyordum �ok ilgin� nasil olabilir balgam kokmuyordu bogazda dursa bile agiz kokusu yoktu bu aslinda bircok akintili olan insanin neden agiz kokusu olmadigini a�iklar nitelikte orada bir seyler var ve o balgami tutuyor ve o tutan kokunun asil sebebi balgam atamama sebebi koku yapan sey hersey oradaki bakterilerde gizli, denize girip iylesemeyen bizler ya da deviasyon ameliyatlari ile iylesemeyen bizler yanlis yere odaklaniyoruz ya da hersey bende farkli o mukusu bogazdan cozememe sebebim g�z�m�n �n�nde
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ocak-2022 tarihinde 19:40
Ben de antibiyotik kullandim ama bende hi� kokuya etki etmedi ve balgami hi� atamiyorum.

Ama arkadaslar, aylardir sevgilimle beraberim her g�n hatta 24/7 beraberiz. Ne Sevgilim, ne de arkadasim koku yok diyor. Ama bilegimi yalayinca koku var bu agiz kokusunun g�stergesi diyor dis doktoru. Bilegin kokuyorsa agiz kokusu vardir diyor ama sevgilim simdiye kadar bir kez bile almadim keske alsam da nasil bir koku duydugunu ben de anlasam diyor. Ne yapicami sasirdim
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ocak-2022 tarihinde 20:31
İlk gönderen: nicksizz4 nicksizz4 yazdı:

Ben de antibiyotik kullandim ama bende hi� kokuya etki etmedi ve balgami hi� atamiyorum.

Ama arkadaslar, aylardir sevgilimle beraberim her g�n hatta 24/7 beraberiz. Ne Sevgilim, ne de arkadasim koku yok diyor. Ama bilegimi yalayinca koku var bu agiz kokusunun g�stergesi diyor dis doktoru. Bilegin kokuyorsa agiz kokusu vardir diyor ama sevgilim simdiye kadar bir kez bile almadim keske alsam da nasil bir koku duydugunu ben de anlasam diyor. Ne yapicami sasirdim

E sende koku yok o zaman. Bilegini yalayinca ama az ama �ok herkeste koku olurmus, bu ise yillarini vermis Murat hoca diyor bunu. Denemesi bedava, madem sevgilinin agzi kokmuyor, o kendi bilegini yalasin ve onun bilegini sen kokla, onun da koktugunu g�receksin. Seninki muhtemelen psikolojik
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Ocak-2022 tarihinde 21:45
Bence de senin durumun psikolojik benim yegenim 2 yasinda �ocugun nefesi mis gibi ama bazen elime salyasi akiyor ve onunki bile kokuyor alakasi yok bence agiz kokusuyla i�in rahat olsun yasamana bak
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Ocak-2022 tarihinde 00:37
Tesekk�r ederim hepinize yorumlariniz i�in umarim iyilesmisimdir umarim hepimiz iyilesiriz
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.