![]() |
Hardal tohumu |
Yanıtla
|
| Yazar | ||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Hardal tohumuGönderildi: 14-Mart-2013 tarihinde 23:56 |
|
|
Hardal tohumu i�erisinde bulunan Allyl isothiocyanate isimli maddenin hem H2S hem de metil s�lfiti a��zda engelleyebildi�i yay�nland�.
Biriniz hardal tohumu deneyebilir misiniz l�tfen. Tad� uygunsuz olabilir veya alerji yapabilir vesaire. Kendi riskini alarak hardal tohumunu �i�nemeyi deneyen olursa sonucu grup ile payla�abilirse sevinirim -M |
||
![]() |
||
�ifa
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Nisan-2013 tarihinde 00:29 |
|
|
Ben denedim hardal tohumunu i�e yaramad� malesef. A�z�mda daha ac� bir tat olu�tu ve a�z�mdaki kokuyla hardal tohumunun kokusu kar���nca daha bir �ekilmez oldu:)
|
||
![]() |
||
hakan44
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Nisan-2013 tarihinde 07:31 |
|
|
hocam h2s, metil s�lfit hangi tip kokunun kayna��ndan geliyor
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Nisan-2013 tarihinde 21:45 |
|
Bunlar k�k�rtl� gazlard�r, genellikle a��zda (Tip 1) �retilir. Neden sordunuz? -M |
||
![]() |
||
hakan44
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Nisan-2013 tarihinde 02:36 |
|
|
hocam bu gazlar tip 3 nedeni olabilir mi o y�zden sordum,birde yni bir�ey g�rd�m internette �inde �retilen bir alet varm�� �u an t�rkiyede a��z kokusu sens�r� murat hocam bir inceleyebilirmisiniz tip 1 - 2 -3 bunlar� �l�ebilirmi sizce
link :http://www.segamed.com.tr/index.php/urunler/agiz-kokusu-sensoru?hitcount=0 |
||
![]() |
||
admin
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Nisan-2013 tarihinde 10:14 |
|
Mideden y�kselen (Tip3) gazlar genellikle ya organiktir veya azotludur. Al���lagelmi� halitometreler bu gazlar� tespit edemez.
Ben bu cihaz� biliyorum. Y�llar �nce i�indeki sensoru ��kar�p yeni bir cihaz �retmek amac� ile kullanmak istedim. Yani 3 bacakl� sensoruna bir operasyonel amplifikat�r ba�lay�p bilgisyar ekran�ndan ��kt� almaya gayret g�sterdim. Bu cihaz� bu ama� ile temin ettim. Uyduruk ve zavall� bir cihazm��. �zg�nd e�il, �l���mler rastgele oluyor, tekrarlanam�yor. K�t� bir cihaz. Daha �nemlisi: bu cihaz�n sizin temin etmeniz iyi fikir de�il. Aksi halde Hastal�k hastas� olursunuz. -M |
||
![]() |
||
hakan44
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Nisan-2013 tarihinde 10:59 |
|
|
aynen kat�l�yorum ben size sormadan zaten kalk��mam b�yle bir �eye hocam:))
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Nisan-2013 tarihinde 11:34 |
|
|
Cihaza segamedin sitesinden bakt�m, 180 tl yaz�yor. Amazon.com dan bakt�m 35 dolar. Kargoyu bile ekleseniz yar� fiyat�n� bulmuyor.
amazon'da d�rt ki�i yorum yapm��, d�rd� de olumsuz . ��e yarar bir cihaz olsayd� yurtd���nda pop�ler olurdu. |
||
![]() |
||
Isimsizdunya
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Ocak-2022 tarihinde 22:07 |
|
|
Dostlar yaklasik 1 haftadir Murat hocamin gargarasini kullaniyorum bunu �ncelikle belirtiyim. Udi hindi denen bir bitkiyi sans eseri kesfettim bitkiyi alip kaynayip sabahlari a� karna ve gece uyumadan �nce i�iyorum cayima da yagindan ekleyip i�iyorum yillardir �ikmayan balgam her yemekten sonra tak diye �ikiyor agiz kokum yok denecek kadar azaldigini h�l� var hissediyorum kardesime falan koklatiyorum yok diyor ama bi 6 saat sonra az da olsa geri geliyor udi hindiye devam benim gibi tip 2 olanlar balgami atamayanlar denesin �ok yaklastim ��z�me az kaldi kurtulacagim ��nk� dibe girmedigim surece artik koku duyulmuyor. Umarim sizde de ise yarar.
|
||
![]() |
||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Subat-2022 tarihinde 17:10 |
|
|
Isimsizdunya son durumun nedir nasil oldun
|
||
![]() |
||
Isimsizdunya
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Subat-2022 tarihinde 23:39 |
|
Balgam bogazdan s�k�l�yor eskiden atamamaktan sikayet�iyimdim simdi atmaktan su i�sem yemek yesem konusurken tak diye �ikiyor udi hindinin tozunu bal ile karistirip bide o sekil denicem burna sikmayida planliyorum balgam konusunda ise yariyor ayni sekilde balgam �ikincada koku azaliyor ama beni tatmin etmiyor dib dibe girmedigin surece koku duyulmuyor hergun 4 kez falan balgam �ikiyor ama konusurkenden �ikiyor :D toz bal karisiminida denicem balgami komple yok etmek gibi bir niyetim var tip2 olan varsa kesin denesin ama ac karna icilsin su nescafe kirmizi bardaklari varya onla sabah 1 gece uyumadan �nce 2 i�iyorum. |
||
![]() |
||
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Subat-2022 tarihinde 07:42 |
|
|
Ben toz bal karisimini denemistim ama bende etki etmemisti �ayini da birka� defa denedim ama duzenli kullanmadim
|
||
![]() |
||
Isimsizdunya
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Subat-2022 tarihinde 17:30 |
|
D�zenli kullanmaya �zen g�ster �ayinada yagindan eklemeyi unutma neredeyse 2 haftadir kullaniyorum arada bir agzimda sekerli bir tat oluyor buda hosuma gidiyor geceleri geniz akintisi seyanslari ile uyanirdim artik olmuyor akinti var ama hafifledi ve balgam yemeklerden sonra �ks�r�g�m gibi �ikiyor dis fir�alayin murat hocamin gargarasinida kullaniyorum akinti tekrar edene kadar sorun �ok olmuyor �ayini buhar makinesine atacm bircok sey var aklimda ama yani koku hafifledi eskiden �ekilmezdi sakiz kurtarmazdi beni simdi dise sakiz ile rahat edebiliyorum bi psikolojisini atsam �ok daha iyi olacak. |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Subat-2022 tarihinde 13:28 |
|
Arkadaslar, kardesler, dostlar, �nemle vurguluyorum ben �r�n satmiyorum. Benim gargaram yok. Sadece bir gargaranin form�l�n� ben yazdim. Firmaya �cretsiz olarak hediye ettim. Yaziosmalarda HalitosilZn diye yaziniz. HalitosilZn gargaranin satisindan benim cebime hi� bir �cret girmemektedir. Gargara benim degildir yani. Para almadigim i�in firma beni onurlandirmak adina benimismimi sisenin �st�ne basmis. Bunu kaldirmasini s�yledim ama etiketler hazir basili oldugu i�in kaldiramadi bir t�rl�. Insallah kisa zamanda ismimi gargaranin �st�nden silecek. Bir doktorun �r�n satmasina siddetle karsiyim. Biri beni yanlis anlayabilir �r�n sattigimi zanneder diye titizleniyorum. |
||
![]() |
||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |