Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Hardal tohumu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Hardal tohumu
    Gönderildi: 14-Mart-2013 tarihinde 23:56
Hardal tohumu i�erisinde bulunan Allyl isothiocyanate isimli maddenin hem H2S hem de metil s�lfiti a��zda engelleyebildi�i yay�nland�.

Biriniz hardal tohumu deneyebilir misiniz l�tfen.
Tad� uygunsuz olabilir veya alerji yapabilir vesaire.
Kendi riskini alarak hardal tohumunu �i�nemeyi deneyen olursa sonucu grup ile payla�abilirse sevinirim
-M
Başa Dön
�ifa Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı þifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Nisan-2013 tarihinde 00:29
Ben denedim hardal tohumunu i�e yaramad� malesef. A�z�mda daha ac� bir tat olu�tu ve a�z�mdaki kokuyla hardal tohumunun kokusu kar���nca daha bir �ekilmez oldu:)
Başa Dön
hakan44 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hakan44 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Nisan-2013 tarihinde 07:31
hocam h2s, metil s�lfit hangi tip kokunun kayna��ndan geliyor
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Nisan-2013 tarihinde 21:45
İlk gönderen: hakan44 hakan44 yazdı:

hocam h2s, metil s�lfit hangi tip kokunun kayna��ndan geliyor

Bunlar k�k�rtl� gazlard�r, genellikle a��zda (Tip 1) �retilir. Neden sordunuz?
-M
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hakan44 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Nisan-2013 tarihinde 02:36
hocam bu gazlar tip 3 nedeni olabilir mi o y�zden sordum,birde yni bir�ey g�rd�m internette �inde �retilen bir alet varm�� �u an t�rkiyede a��z kokusu sens�r� murat hocam bir inceleyebilirmisiniz tip 1 - 2 -3 bunlar� �l�ebilirmi sizce   
link :http://www.segamed.com.tr/index.php/urunler/agiz-kokusu-sensoru?hitcount=0
Başa Dön
admin Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı admin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Nisan-2013 tarihinde 10:14
İlk gönderen: hakan44 hakan44 yazdı:

hocam bu gazlar tip 3 nedeni olabilir mi o y�zden sordum,

Mideden y�kselen (Tip3) gazlar genellikle ya organiktir veya azotludur. Al���lagelmi� halitometreler bu gazlar� tespit edemez.

Alıntı birde yni bir�ey g�rd�m internette �inde �retilen bir alet varm�� �u an t�rkiyede a��z kokusu sens�r� murat hocam bir inceleyebilirmisiniz tip 1 - 2 -3 bunlar� �l�ebilirmi sizce   
link :http://www.segamed.com.tr/index.php/urunler/agiz-kokusu-sensoru?hitcount=0

Ben bu cihaz� biliyorum. Y�llar �nce i�indeki sensoru ��kar�p yeni bir cihaz �retmek amac� ile kullanmak istedim. Yani 3 bacakl� sensoruna bir operasyonel amplifikat�r ba�lay�p bilgisyar ekran�ndan ��kt� almaya gayret g�sterdim. Bu cihaz� bu ama� ile temin ettim. Uyduruk ve zavall� bir cihazm��. �zg�nd e�il, �l���mler rastgele oluyor, tekrarlanam�yor. K�t� bir cihaz.

Daha �nemlisi: bu cihaz�n sizin temin etmeniz iyi fikir de�il. Aksi halde Hastal�k hastas� olursunuz.
-M
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hakan44 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Nisan-2013 tarihinde 10:59
aynen kat�l�yorum ben size sormadan zaten kalk��mam b�yle bir �eye hocam:))
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Nisan-2013 tarihinde 11:34
Cihaza segamedin sitesinden bakt�m, 180 tl yaz�yor. Amazon.com dan bakt�m 35 dolar. Kargoyu bile ekleseniz yar� fiyat�n� bulmuyor.

amazon'da d�rt ki�i yorum yapm��, d�rd� de olumsuz . ��e yarar bir cihaz olsayd� yurtd���nda pop�ler olurdu.
Başa Dön
Isimsizdunya Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ocak-2022 tarihinde 22:07
Dostlar yaklasik 1 haftadir Murat hocamin gargarasini kullaniyorum bunu �ncelikle belirtiyim. Udi hindi denen bir bitkiyi sans eseri kesfettim bitkiyi alip kaynayip sabahlari a� karna ve gece uyumadan �nce i�iyorum cayima da yagindan ekleyip i�iyorum yillardir �ikmayan balgam her yemekten sonra tak diye �ikiyor agiz kokum yok denecek kadar azaldigini h�l� var hissediyorum kardesime falan koklatiyorum yok diyor ama bi 6 saat sonra az da olsa geri geliyor udi hindiye devam benim gibi tip 2 olanlar balgami atamayanlar denesin �ok yaklastim ��z�me az kaldi kurtulacagim ��nk� dibe girmedigim surece artik koku duyulmuyor. Umarim sizde de ise yarar.
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2022 tarihinde 17:10
Isimsizdunya son durumun nedir nasil oldun
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2022 tarihinde 23:39
İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Isimsizdunya son durumun nedir nasil oldun

Balgam bogazdan s�k�l�yor eskiden atamamaktan sikayet�iyimdim simdi atmaktan su i�sem yemek yesem konusurken tak diye �ikiyor udi hindinin tozunu bal ile karistirip bide o sekil denicem burna sikmayida planliyorum balgam konusunda ise yariyor ayni sekilde balgam �ikincada koku azaliyor ama beni tatmin etmiyor dib dibe girmedigin surece koku duyulmuyor hergun 4 kez falan balgam �ikiyor ama konusurkenden �ikiyor :D toz bal karisiminida denicem balgami komple yok etmek gibi bir niyetim var tip2 olan varsa kesin denesin ama ac karna icilsin su nescafe kirmizi bardaklari varya onla sabah 1 gece uyumadan �nce 2 i�iyorum.
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Subat-2022 tarihinde 07:42
Ben toz bal karisimini denemistim ama bende etki etmemisti �ayini da birka� defa denedim ama duzenli kullanmadim
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Subat-2022 tarihinde 17:30
İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Ben toz bal karisimini denemistim ama bende etki etmemisti �ayini da birka� defa denedim ama duzenli kullanmadim

D�zenli kullanmaya �zen g�ster �ayinada yagindan eklemeyi unutma neredeyse 2 haftadir kullaniyorum arada bir agzimda sekerli bir tat oluyor buda hosuma gidiyor geceleri geniz akintisi seyanslari ile uyanirdim artik olmuyor akinti var ama hafifledi ve balgam yemeklerden sonra �ks�r�g�m gibi �ikiyor dis fir�alayin murat hocamin gargarasinida kullaniyorum akinti tekrar edene kadar sorun �ok olmuyor �ayini buhar makinesine atacm bircok sey var aklimda ama yani koku hafifledi eskiden �ekilmezdi sakiz kurtarmazdi beni simdi dise sakiz ile rahat edebiliyorum bi psikolojisini atsam �ok daha iyi olacak.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Subat-2022 tarihinde 13:28
İlk gönderen: Isimsizdunya Isimsizdunya yazdı:

....�ks�r�g�m gibi �ikiyor dis fir�alayin murat hocamin gargarasinida kullaniyorum akinti tekrar ...makas...

Arkadaslar, kardesler, dostlar,
�nemle vurguluyorum ben �r�n satmiyorum. Benim gargaram yok.

Sadece bir gargaranin form�l�n� ben yazdim. Firmaya �cretsiz olarak hediye ettim. Yaziosmalarda HalitosilZn diye yaziniz. HalitosilZn gargaranin satisindan benim cebime hi� bir �cret girmemektedir. Gargara benim degildir yani.

Para almadigim i�in firma beni onurlandirmak adina benimismimi sisenin �st�ne basmis. Bunu kaldirmasini s�yledim ama etiketler hazir basili oldugu i�in kaldiramadi bir t�rl�. Insallah kisa zamanda ismimi gargaranin �st�nden silecek.

Bir doktorun �r�n satmasina siddetle karsiyim. Biri beni yanlis anlayabilir �r�n sattigimi zanneder diye titizleniyorum.

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.