Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Agzima kasik alinca

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Agzima kasik alinca
    Gönderildi: 04-Kasim-2013 tarihinde 20:35
komik gelebilir ama ben agzima bole �ay kasigini alirim bole pc karsisinda bir sey izlerken falan tirnak yemek gibi birsey ! niyemi yaziyorum �unki kasik agzimdayken hi� kokumoku birsey kalmiyor nede akinti ilgin� bence
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Kasim-2013 tarihinde 08:29
evet dogru.
Metaller Eh potansiyelini y�kselttigi i�in koku kayoluyor. Bu ama� ile �retilmis metaller var. Bu fotografini g�rd�g�n�z metal obje agiz kokusu hastalari i�in �retilmistir.
http://agizkokusu.net/garbage/metal.jpg
Başa Dön
nyse_o Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Kasim-2013 tarihinde 19:06
sarmisak kokusunun elinden gitmesi i�in metal kasik kullanildigini duymustum. bu a�idan hi� bakmamistim. herhalde bu basligi g�r�pte direk �ay kasigina sarilan tek ben degilimdir:))))
Başa Dön
ornitop Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ornitop Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Kasim-2013 tarihinde 19:20
cok ilginc :s
Başa Dön
ornitop Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ornitop Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Kasim-2013 tarihinde 19:53
geniz akintin ne alemde evian ?
Aydin hocam burun damlasinda hic umut yok galiba ?
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Kasim-2013 tarihinde 15:46
geniz akintisinda onemli sayilcak bir gelisme olmadi ila� tecavisinden sonra full devam doktor burnumdaki anatomik aksakliklardan kaynaklanan andikaplar oldugunu soledi! rinoplastique doktoruna sevk etti! galiba yine kesip bi�ecekler.
Başa Dön
sifaa Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifaa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2017 tarihinde 10:44
Murat hocam ben sifa. Kendi hesabima giris yapamadim yeni bir adres almak Zorunda kaldim . Gruptan �ikarildim mi ? Ve neden ?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2017 tarihinde 11:37
İlk gönderen: sifaa sifaa yazdı:

Murat hocam ben sifa. Kendi hesabima giris yapamadim yeni bir adres almak Zorunda kaldim . Gruptan �ikarildim mi ? Ve neden ?

Elbette kimseyi silmedim
Siz mutlaka yanlis sifre giriyorsunuz.

�ye olurken bildirdiginiz [email protected] eposta adresinizden bana bir eposta yazarak yeni sifre istiyorum yeni sifrem su olsun: "xxxxx" derseniz, sifrenizi degistiririm

"Sifaa" hesabini a�arken eposta adresinizi bildirmemissiniz.

Eger Sifa ve Sifaa hesaplarinizi ayni eposta adresini bildirerek a�mis olsaydiniz. Bunun sifresini digeri i�in de ge�erli yaparak isinizi kolaylastirma imkanim olabilirdi.

Bu sebeple herkese sesleniyorum:
Bir g�n hesabinizda �ikabilecek p�r�z� kolayca giderebilmeniz i�in �yelik bilgilerinizi tam olarak doldurmanizi tavsiye ederim. Bilhassa eposta adresleini giriniz.

-M

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.