![]() |
Agzima kasik alinca |
Yanıtla
|
| Yazar | |
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Agzima kasik alincaGönderildi: 04-Kasim-2013 tarihinde 20:35 |
|
komik gelebilir ama ben agzima bole �ay kasigini alirim bole pc karsisinda bir sey izlerken falan tirnak yemek gibi birsey ! niyemi yaziyorum �unki kasik agzimdayken hi� kokumoku birsey kalmiyor nede akinti ilgin� bence
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Kasim-2013 tarihinde 08:29 |
|
evet dogru.
Metaller Eh potansiyelini y�kselttigi i�in koku kayoluyor. Bu ama� ile �retilmis metaller var. Bu fotografini g�rd�g�n�z metal obje agiz kokusu hastalari i�in �retilmistir. http://agizkokusu.net/garbage/metal.jpg |
|
![]() |
|
nyse_o
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Kasim-2013 tarihinde 19:06 |
|
sarmisak kokusunun elinden gitmesi i�in metal kasik kullanildigini duymustum. bu a�idan hi� bakmamistim. herhalde bu basligi g�r�pte direk �ay kasigina sarilan tek ben degilimdir:))))
|
|
![]() |
|
ornitop
�ye
Kayıt Tarihi: 09-Subat-2013 Konum: �zmir Durum: Çevrimdışı Puan: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Kasim-2013 tarihinde 19:20 |
|
cok ilginc :s
|
|
![]() |
|
ornitop
�ye
Kayıt Tarihi: 09-Subat-2013 Konum: �zmir Durum: Çevrimdışı Puan: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Kasim-2013 tarihinde 19:53 |
|
geniz akintin ne alemde evian ?
Aydin hocam burun damlasinda hic umut yok galiba ? |
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Kasim-2013 tarihinde 15:46 |
|
geniz akintisinda onemli sayilcak bir gelisme olmadi ila� tecavisinden sonra full devam doktor burnumdaki anatomik aksakliklardan kaynaklanan andikaplar oldugunu soledi! rinoplastique doktoruna sevk etti! galiba yine kesip bi�ecekler.
|
|
![]() |
|
sifaa
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Aralik-2017 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2017 tarihinde 10:44 |
|
Murat hocam ben sifa. Kendi hesabima giris yapamadim yeni bir adres almak Zorunda kaldim . Gruptan �ikarildim mi ? Ve neden ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2017 tarihinde 11:37 |
Elbette kimseyi silmedim Siz mutlaka yanlis sifre giriyorsunuz. �ye olurken bildirdiginiz [email protected] eposta adresinizden bana bir eposta yazarak yeni sifre istiyorum yeni sifrem su olsun: "xxxxx" derseniz, sifrenizi degistiririm "Sifaa" hesabini a�arken eposta adresinizi bildirmemissiniz. Eger Sifa ve Sifaa hesaplarinizi ayni eposta adresini bildirerek a�mis olsaydiniz. Bunun sifresini digeri i�in de ge�erli yaparak isinizi kolaylastirma imkanim olabilirdi. Bu sebeple herkese sesleniyorum: Bir g�n hesabinizda �ikabilecek p�r�z� kolayca giderebilmeniz i�in �yelik bilgilerinizi tam olarak doldurmanizi tavsiye ederim. Bilhassa eposta adresleini giriniz. -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |